- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С кои презервативи сте най-сигурни ?
Здр, 1-во искам да ви попитам вие с кои презервативи сте най-сигурни в леглото, 2-ро като свършите един път в презерватива сменяте ли го или чак като спрете да правите секс,защото на мен лично ми е гадно върте да има половин кило сперма, 3-то лично аз ползвам dureх love и винаги мн се пънирам да не вземе да се скъса, случвало ли ви се е да се къса dureх ?
Апф, подробности.Първоначално написано от l0lz
С никои презервативи не съм спокойна. Добре, че не разчитам само на тях.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
l0lz -> Нека да пишем по темата. Благодаря.
Durex Elite използвам предимно, не са се късали, но винаги има първи път. Не съм чувал някой да продължава със същия презерватив, в който е свършил.
Първоначално написано от TheLastAngel
![]()
![]()
![]()
ужасТ!!!
Трябва да си много тъп да го направиш това.. Аз разчитам на Дюрекс
Презерватива винаги се сменя!
Durex досега не ми се е късал, а аз лично предпочитам Love.
All I hear is "Burn!
![]()
Мен на това никой не ме е учил...то се изисква поне лекинко да помислиш.Първоначално написано от TheLastAngel
Durex extra safe са ми любими. И други сме ползвали, но никога durex не ми се е късал. (По право досега никога не ми се е късал презерватив. Мисля, че почти всеки кондом е достатъчно добър стига да знаеш как да го сложиш.)
ами напоследък разчитам на Durex (каквито хвана - Love, Elite..), но съм ползвала и Life Style и Sportex.. на мен не ми се е късал ( да чукна на дърво ), но от приятели знам, че Sportex правят бели ..
Що се отнася до смяната на кондома...нормално е да бъде сменен ..
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Ем 100% няма,тъй че... иначе аз разчитам на Дюрекс Перформа или Ултра Сафе (тях 2 пъти съм ги ползвала) .Слава Богу досега не суъм имала проблеми..![]()
durex ми се е късал но защото не беше годениначе ползваме или sportex или durex -love или lady`s choice
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
еми главно ползвам durex extra safe и досега не сме имали проблеми с приятеля ми..обаче скоро когато бяхме на морето ползвахме и durex love но и с тях не сме имали проблеми (и слава богу)![]()
durex elite
при мен точно дюрекс се скъса тия миризливитеиначе екстра сейф са хубави,до сега не ми се е късал спортекс тъй че според мен те са най-хубави
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
при мен пък точно с спортекс стана белятаама добре че бях в цикъл и нямаше последствия след това
![]()
durex elite , а пък durex extra safe убиват всякава чувствителност...
Еми приятеля ми купува едни от аптеката. Иначе като свърши го карам да го смени, да се измие, да мине през тоалетната и чак тогава да го правим пак, независимо дали ще сложи презерватив или не. Искам да съм 100 % сигурна, че няма да стане гаф!
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Първоначално написано от BePoHuKa
Може занарочно да не ги сменят. Имам всякакви извратеняци.
+1Първоначално написано от mariqqqqq
![]()
SPORTEX...И като свърши първия път веднага се изхвърля презерватива...
![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.