.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    Аеее пита ви за помощ по проблема му а не за мнението ви за телосложението му бе паляциииии !!!!
    Нямам идея ква ти е болеста ама съм виждала по улиците мъже с такива "атрибути" Търси в google ! А майка ти кво е направила по въпроса ?
    Дебел е.Затва има цици..Да остлабне - няма да има цици.. -.-
    Дебел бил.. изобщо не знаеш дали е дебел!! Имам познат, който е 190-193 см. и тежи над 110 килограма. Не е дебел, но не прилича и на кубче. Перфектно балансирано тяло, без никаква химия и без сланини, които да висят.

Момчето най-добре да се опита да потренира малко, за да се стегне, а ако не е от това - казаха ти вече. Ако искаш питай и чичо Гугъл.
    Don't tell me what I can or can't do !

Това 180 см, 80 кг звучи перфектно , но нещата са малко по-сложни. Може да са 80 килограма , но да е с 20-25% подкожни мазнини (с този процент вече спадаш към дебелите). МОже да си 180 см и 100 кг и да имаш 5% подкожни мазнини...... та мисълта ми беше, че 180 см и 80 кг. сами по себе си не означават че е дебел или слаб!!!

За да махнеш Гинекомастията (женски гърди при мъжете) трябва на първо време задължително да намалиш подкожните мазнини (мъжете са склонни да трупат мазнини в областта на гърдите и на корема). Също трябва да си изследваш хормоните. Доста вероятно е да имаш хормонален дисбаланс - нарушено отношение на мъжки към женски полови хормони - андрогени/естрогени. Ако имаш много естрогени или малко андрогени (тестостерон , дихидротестостерон, ..) лесно се развива гинекомастията!!!
    Също виж и подписа ми , ще ти е полезен !
    Гинекомастия - - причини, лечение и информация. Споделеният опит и знания на един мъж с женски гърди (гинекомастия)!

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Отиди на ендокриннолог, той ще ти обясни най-добре, че тука май всички медицина са завършели ама айде..

Може би си леко пухкав-тренирай малко повече и ограничи мазните храни.

Цитирай Първоначално написано от elle_123
    Може би си леко пухкав-тренирай малко повече и ограничи мазните храни.
    Не съм съгласен! Според мен трябва да направи точно обратното. Да почне да се храни с много мазнини и протеин (животински храни)+ зеленчуци. Мазнините са материала за производството на хормоните. Няма ли мазнини хормоните се разбалансирват. Зърнените храни от своя страна имат глутен и фитиева киселина , които пречат на усвояването на много от минералите и протеините в храната. Предполагам знаете, че дефицитът на определени минерали в организма (цинк, магнезии, хром, селен....списъка е дълаг) водят до хормонален дисбаланс. Тези минерали се усвояват най-добре от животинските източници на храна.
    Само ще ви кажа, че най-дълголетните хора живеят във високопланински райони, където няма как да се отглеждат зърнени култури, хората там ядат само мляко, месо, яйца...все животински храни. Пък и човека е бил стотици хиляди години ловец, едва от 5000 години сме започнали да се занимаваме с земеделие. Не може за тези 5000 да си промениш тотално гените и от хищник да почнеш да се храниш с разни зрънца и корени. Това просто е против гените ни!

Въобще темата за храненето е много обширна. Докато търсех причините за моята гинекомастия съм изчел страшно много информация по темата и съм направил избора за себе си! В момента се храня ВМ-НВД - високо мазнинни, ниско въглехидратно. 60% от калориите ми са от мазнини, 30% от протеин и 10% от въглехидрати. За мен това е правилното!!! Много важно е обаче какви са мазнините! Аз не употребявам транс мазнини, маргрини, олио ... мазнините трябва да са от животински произход!!!
    Гинекомастия - - причини, лечение и информация. Споделеният опит и знания на един мъж с женски гърди (гинекомастия)!

Голям фен Аватара на cveteto64
    Отиди на лекар ако той ти каже, че няма проблем отивай на зала и се стегни малко...
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Дебел е.Затва има цици..Да остлабне - няма да има цици.. -.-
    Дебел бил.. изобщо не знаеш дали е дебел!! Имам познат, който е 190-193 см. и тежи над 110 килограма. Не е дебел, но не прилича и на кубче. Перфектно балансирано тяло, без никаква химия и без сланини, които да висят.

Момчето най-добре да се опита да потренира малко, за да се стегне, а ако не е от това - казаха ти вече. Ако искаш питай и чичо Гугъл.
    Абе дебел е, бе..

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си