.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Продукти за предпазване на кожата от слънце

Тази година отивам за пръв път на море ии общо взето преди не съм се интересувала от масла, млека, олио и т.н. (логично е), така че ще ми кажете ли какво да си купя точно за защита? Мляко, олио, масло? Като се има предвид, че съм ДОСТА бяла и ми трябва изключително силна защита. 30-50 може би.
    А, още нещо. Ако съм с фактор 50, по-малко тен ли ще хвана, или това са митове?

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас

Re: Продукти за предпазване на кожата от слънце

Можеш да пробваш Invisible protection на Nivea .. има с фактор 30 .. а ако искаш да хванеш по-бързо тен можеш да използваш нещо с бета каротен .. примерно някъв лосион за максимизиране на тена .. а ако си доста бяла е добре да си купиш и някъв лосион за лицето с фактор 50 .. а тва дали ще хванеш по-малко тен не мога да ти кажа .. но определено е по-добре да изпозваш лосиони .. а не да ходиш на плажа без да си така да се каже защитена от слънцето ..

Град
    София

Много зависи от кожата ти.Може да си бяла,но да почерняваш.Има и такива,които с каквото и да се мажат почервеняват и се белят и каквото и да си вземат все едно.Колкото до фактора между 30,50 и 100 разликата на защита е 1%,така че не е толкова важно дали ще е 30 или 50.Важното е да е на хубава фирма,например Нивеа и Авен(малко е скъпичък,но ако си от тези,които почервеняват и се белят-за теб е) са много подходящи.
    Друго важно нещо е,че колкото се намажеш 1 път преди да влезеш във водата-толкова,след т'ва и да се мажеш няма особен ефект.
    Ии приятно изкарване. ;]

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Ако съм с фактор 50, по-малко тен ли ще хвана, или това са митове?
    защо направо не се завиеш с одеяло

щом си толкова бяла най-добре си взема малко, което е предназначено за по-малко деца, те имат най-хубава защита

Цитирай Първоначално написано от Izzy_
    Много зависи от кожата ти.Може да си бяла,но да почерняваш.Има и такива,които с каквото и да се мажат почервеняват и се белят и каквото и да си вземат все едно.Колкото до фактора между 30,50 и 100 разликата на защита е 1%,така че не е толкова важно дали ще е 30 или 50.Важното е да е на хубава фирма,например Нивеа и Авен(малко е скъпичък,но ако си от тези,които почервеняват и се белят-за теб е) са много подходящи.
    Друго важно нещо е,че колкото се намажеш 1 път преди да влезеш във водата-толкова,след т'ва и да се мажеш няма особен ефект.
    Ии приятно изкарване. ;]
    Защо да няма ефект после, след като се намажа?
    А тези на Eveline хубави ли са?

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Ако искаш нещо качествено с по-висока защита ти препоръчвам гарниер,имам приятелка с такава кожа и е доволна от техните продукти.. нивеа не са чак толкова добър избор за теб.
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Не съм се и засилила към техните продукти, не я уважавам тая марка.
    Иначе определено не почернявам веднага, горя доста.

Град
    Варна
    Изборът си е твой..
    Kaname senpai <3

Имах предвид към Нивеа.

Град
    Варна
    Kaname senpai <3

Не си ходила на море ... и се сетихте да отидете, когато е кризата
    Странно,но факт.
    Просто отбелязвам!

Еми аз ти препоръчвам на garnier - ambre solaire с фактор 50, щом си бяла.И освен, че защитават слънцезащитните кремове помагат и за по-хубав тен, ако не се лъжа.. така, че би трябвало да потъмнееш поне малко.

Град
    София

Ии приятно изкарване. ;]
    Солената вода ,слънцето..бля,бля..обяснява ха ми нещо там,но не помня к'во беше точно.А за Eveline,сега бях на плаж и се мазах с такова 30 фактор и като имаш напредвид,че кожата ми е матова-в момента се беля,за 1 път в живота ми.Не ти го препоръчвам.

Мега фен
    Град
    Earth...
    баце
    кремове!!!

Град
    blg
    по добре във аптеката да ти препоръчат нещо по качествено
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    по добре във аптеката да ти препоръчат нещо по качествено
    +1..
    В момента се сещам само за Мелабел Сън на Биотрейд и за Нивея
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Супер фен Аватара на iPurple
    Има и едни гланцове за да не ти изсъхнат устните от слънцетоо ...
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

По-добре не ползвай такива кремове щом си за пръв път на море по добре да изгориш..
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

hottie
    Guest
    Аз се чудих между Vichy и Avene и накрая взех второто. Малко е скъпо, но знам че е качествено. Заложих на фактор 30 и без това си ставам негър

Има на Vichy с фактор 50+ може първите дни да се мажеш с него,докато не хванеш лек тен,и после с по-нисък фактор,или ако искаш да изгориш-с олио.
    Приятно изкарване,също

Carroten Vichy Bioderma.. по аптеките ще ти препоръчат..аз съм много бяла и на мен не ми помага нито eveline нито nivea
    Щастието на човека е в малките събития..!

аз не съм чак толкова бяла, но ме беше страх да не изгоря и използвах детско мляко на каротен/водоустойчиво/, 38 фактор... след като приеикнах към слънцето се мажех с Евелин.

/има едно супер яко олио, пак на каротен, за бърз загар- ако искаш пробвай/

Майка ми се е спряла на някакво медицинско. Eucerin мисля, че беше... 50-ти фактор за 30 лева. Някой има ли отзиви?

Ии приятно изкарване. ;]
    Солената вода ,слънцето..бля,бля..обяснява ха ми нещо там,но не помня к'во беше точно.А за Eveline,сега бях на плаж и се мазах с такова 30 фактор и като имаш напредвид,че кожата ми е матова-в момента се беля,за 1 път в живота ми.Не ти го препоръчвам.
    А ако спреят е водоустойчив? Пак ли ще е същата работа със солената вода и слънцето?
    П. П. Avene и Vichy на каква цена са?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си