- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Красиви по време на криза?
на мен пък даже ми дават повече парине знам, изобщо не се усеща кризата в моето семейство засега.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
за външния вид харча само за фризьор и ако ми свърши някой продукт /шампоан,душ-гел,лосион/мляко/олио за тяло./
пхаха! Гъзара разбира световната икономика..Първоначално написано от Nakadah
![]()
мани мани разбирачаа![]()
Пазарувам мн,заради грамаданските намаления![]()
![]()
С парите,с които по-рано си купувах тениска и дънки,си взимам сега тениска,дънки,пола,потник и яке/обувки
Тая криза добре ми се отразява,но на гърба на мн хора,за съжаление
![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Аз още не мога да я усетя тая криза. Даже напротив - и джобните ми и парите за харчене са повече. И шляенето по магазините е зачестяло...
А пари за козметика и аз не жаля, щом ми трябва нещо.
ли4но аз нямам промяна ж покупките колко пазарувах миналата година толкоз и тая даже може да се каже 4е тази година хар4а пове4ко
Не влияе финансовата криза на външния ми вид. В тази скапана държава, имам късмет че майка и татко работям на горе- долу хубави места![]()
ее не са ми много скъпи дрехите но са достатъчно и са хубави а за козметиката каквато си реша аз си спестявам от джобните които не се намалиха![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Откакто напуснах работа съм в криза (5 месеца вече)От родителитеми гледам много да не взимам,защото свикнах сама да си купувам неща и така.... сега по скромно го раздавам докато не започна пак работа
![]()
![]()
![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!