- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- "За" или "Против" обецата на пъпа?
+Първоначално написано от teenems
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
аз съм за..според мен стои готино но ест ако имаш хубаво тяло
ЗА
мен ме кефи![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
''за'' съм, както казаха обаче- на добре оформен корем. даже аз искам да си направя, ама ме е страх, че много болиа и освен тва наще няма да са много съгласни, но да кажем, че с тях ще се справя, ако наистина реша да си сложа ;д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
+ :P и аз искам да си сложа НО :Първоначално написано от sladur4etyYy
1-во Ме е СТраХ ( СлагаЛа СЪм Си ОбИЦа Но На НоСаНа ПъПа Ме Е СтраХ
)
2-ро НаЩе Ще МрЪнКаТНо Не ГИ ПиТаМ Мн Мн Де
![]()
![]()
I know - you want ME (devil)
ми аз след година примерно, като се престраша, ако все още искам- ще си сложано дотогава 100 пъти ще си променя мнението по тоя въпрос ;д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
http://vbox7.com/play:8b889790 Изглежда якооо![]()
![]()
![]()
![]()
оле, как я прободеама гледам в коментарите, че казват, че не боли много. ще го мисля, има време ;д
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Да и аз видях ... мм то ако болеше едвали толкова много хора щяха да се дупчат :П ... А ВрЕмЕ чЕ Има Има![]()
![]()
Не боли ... Само когато ти слагат упойка леко щипва и после не боли като дупчи)))
Running is my drug and I am overdosed ..
За! Само да попитам..Понеже след 3 седмици съм на море и искам да си пробия пъпа.Дали ще има проблем като влизам да плувам?
![]()
![]()
You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...
![]()
Едвали мисля че дотогава ще е зараснало всичко и няма да има проблем :P Ако не ти е омръзнала и не си я махнала до тогава![]()
"ЗА", въпреки че обиците на пъпа вече са банални... Всеки 2ри имаИ до колкото съм чувала, наистина не боли много
![]()
По принцип съм ЗА, но за други хора. Бях се навила да се пробия, обаче набързо се разколебах...
Вие оставете болката, тя не е толкова страшна. Поне е кратка. Гадното е рискът от инфекции и възпаления след това. На една приятелка за малко не ѝ се отрови кръвта.Трябва половин година след това да не влизаш в море, басейни и etc. заради опасност от инфекция, която може да бъде причинена от солената вода в морето и замърсената такава в басейните. (Отговор на въпроса на SmiLe1.)
Adrenalinche е яко тъпа, така че да си запази компетентните мнения.
хахах няма да е зараснало до тогаваПървоначално написано от Adrenalinche
![]()
Глупости)) Хах .. аз на следващия ден бях на тренировка по плуване, дори при мен беше друг курра... Бягах след 1 седмица на плажа но трябваше да я залепям още и явно като мазах с крема не бях завила както трябва топчето и то взело че се отвило и паа обицата паднала .. и плувах тренировка без нея , а в нас в кенефа се заврях и ръгах, стана, като шурна кръв, ама се оправи .. те наще 3 месеца не знаеха и после майка ми каза че ако вляза в гимназията ще ми я остави, ако не ще я махне и аз вляох и ся вече 3 години и нищо ми няма, а на 3 познатки им се скъсаха пъповете а на друга й изгни... така че зависи много)))))Първоначално написано от Bianca
Running is my drug and I am overdosed ..
Ебахти шилотоПървоначално написано от Adrenalinche
![]()
Не, мерси.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Аз съм "за", даже в края на лятото мисля да си слагам.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Първоначално написано от lDoLLl
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!