- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- "За" или "Против" обецата на пъпа?
Първоначално написано от Bianca
Извинявам се че има хора които се бъркат макар че горе стана ясно кой е "яко тъп" :]![]()
![]()
I know - you want ME (devil)
Аз съм за .. седи много хубаво .. но на себе си незнам дали бих си сложила ..![]()
Също съм за .. пристрастна съм,защото и аз имамЕдна приятелка ми казваше "Като се пробиеш 1 път и ти става мания и нямаш страх от никакви други пиърси" и се обедих..най ме е било страх от обица на езика и ми е било гадно , ама просто се пробих без грам страх..
![]()
Зарибително е .. увлякох се както и да е..![]()
of,kvo zna4i 'za' ili 'protiv'..
koito go kefi si slaga, teb zasqga li te kvo mislqt drugite,a puk tqh zasqga li gi personalno ti kakvo ima6 po tqloto si..?
i pak mnogo se izvinqvam,4e pi6a na latinica,no ne moga da si instaliram kirilizator v momenta
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
твърдо за!
преди го мислих за тъпо, ама то бившата ми имаше дебело коремище... сигурно затова
новата ми приятелка има на пъпа и и седи уникално готино, ама тя понеже е със стегнат корем, и си пада луда глава шото има и татуировка и на езика пиърсинг ама тва е друга тема (но требваше да се похваля че и аз съм намазал нещо наскоро)
Ако е с хубаво тяло що пък не? :P :P
аз съм за.. дори мисля да си правя след седмица на лагера , ама кано знам че не трябва да влизам с нея , да не стане инфекцияя..![]()
Hip Hop, Rap
,
ЗА, защото е готино![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Супер, мен ме притеснява само, че след 2 седмици заминавам на морето, но ми казаха, че от солената вода по-бързо зараствало...тези дни отивам да се пробивам, не ме интересува болката, аз съм маниачка на тази тема, всеки ден правя по много коремни преси, така че коремчето ще е още по-секси :P
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Олеее, кой те е излъгал така ВЪРХОВНО?Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
Пробиеш ли си пъпа, няколко месеца не трябва да се къпеш в морето и по басейните бе, момиче!!! Защото иначе се получават разкъсвания, възпаления, инфекции, отравяне на кръвта.
![]()
Медицинската сестра, която ще ми я слага, която също има + приятелка, която има и каза, че по-бързо и е заздравяло от морската вода.
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
според мен : тъпо,безвкусно..грозно и чалгарско
Да СТе ЧуВаЛИ СлУЧаЙнО Че оТ СоЛеНаТА МорКа вОдА РаНиТе ЗаРаСтВаТ ??? ЯвНо НеАмА НаЛИ СтЕ ПО УмНи От ДоКтОрИ И таКа НаТаТъК ДаВаЙте АкЪл
Има И GOOGLE.BG Един такЪф СаЙт За "ВсЕЗнаЙкоВцИ"
![]()
Лечение с морска вода
Морската вода е по-богата на минерали и микроелементи от сладката .Минералите от морската вода действат благотворно на кръвообращението ,обмяната на веществата , имунната система и хормоните.
Ето защо тя помага на кръвообращението, проблеми с вените, заболявания на дихателните пътища, кожни болести , алергии, податливост към заразни болести.
^ солената вода помага на заздравяването, ама специално морската е супер замърсена.. чичко гугъл не ти говори за пиърсинг. 1 месец след пробиването никакво влизане в морета и басейни.
Пробий се в студио, а не при медицинска сестра.Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
![]()
It seems one thing has been true all along, you don`t really know what you`ve got till it`s gone ..
^ Те са ТЪПИ. Не ми е ясно как водата, в която половин България се е изредила да се изхвърля, ще въздейства благотворно на пиърсинга.
Какъв ти един месец, почти половин година...
Adrenalinche, ще те помоля да ни спестиш компетентността си. Явно си природно руса.
Имам позната която питах тя каза че са и изписали 9- дневна профилактика с антибиотик и след това да го промива със физиологичен разтвор (морска вода)![]()
Първоначално написано от Bianca
.. Абе приятелка на лелята на бабата на познатата и казала, че е полезно бе..
Хахаха.. физиологичния разтвор и морската вода са 2 различни неща.Първоначално написано от Adrenalinche
It seems one thing has been true all along, you don`t really know what you`ve got till it`s gone ..
Абе хората ти казват че след като си направят пърсинг влизат във водата ти пак ...Първоначално написано от Bianca
А и не мислиш ли че водата се пречиства ... ТцТц няма какво да споря с тебе просто
![]()
Охххх, не, ти си патологичен случай!
НЕ РАЗБРА ЛИ, ЧЕ ФИЗИОЛОГИЧНИЯТ РАЗТВОР Е ЧИСТ!!! А ВОДАТА В МОРЕТО Е ПОЛЕЗНА, НО МРЪСНА! А ЗНАЕШ ЛИ КАК ПО-ТОЧНО СЕ ПОЛУЧАВАТ ИНФЕКЦИИТЕ? МДАМ, ОТ МРЪСОТИЯ!
АРЕ СТИГА СИ МИ СЕ ПРАВИЛА НА МНОГОЗНАЙКА!
ХАХАхАПървоначално написано от Bianca
![]()
Нали след като излезе от водата и ще го почисти бе ... 0оффф
![]()
Не става въпрос за самата морска вода, а за тва, че водата в морето е замърсена толкова ли е сложноПървоначално написано от Adrenalinche
![]()
![]()
Майко мила, аз май се отказвам да споря с такова тъпо същество.Първоначално написано от Adrenalinche
Чак ми е тъжно за теб, бе.
Като го почисти, какво? То да не се чисти ей така. Не ти говоря за мръсотия като кал или ей такива работи, а самите вещества във водата.
Охх, не, за двугодишен опит в тоя форум, за два милиарда караници, С ПО-ТЪП ЧОВЕК ОТ ТЕБ НЕ СЪМ СПОРИЛА!
Първоначално написано от NIKY
О не бива ли да сте толкова неразбраниСЛЕД КАТО ИЗЛЕЗЕ ОТ ВОДАТА (КОЯТО Е ЗАМАРСЕНА) ПИЪРСИНГА СЕ ПОЧИСТВА с кислородна вода или физиологичен разтвор.
![]()
Не става въпрос за самата обечка, а за кожата около нея.Втф, спирам, дотук съм, не ми понесе....