- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- "За" или "Против" обецата на пъпа?
И аз спирамПопитай някой който има обичка
![]()
I know - you want ME (devil)
Щяла да го почисти. И к'во? След всяко излизане от водата ше си вади физиологичния разтвор, една марля и ше почва да промива?БоУжеее!
По темата: не ми харесва. Няма значение дали е на стегнат корем или не. Грозно, селско и изтъркано ми е. И мнението ми важи за всякакви обеци там - топченца, халкички, 10 см джунджурии.
Само глупости приказвате тука дори не искам да ги дочитам.
Ей ти, която искаше да ходиш на море но преди 2 седмици да си пробиеш пъпа. Та, нищо няма да ти стане пробивай го. Нали казах, че аз на следващия ден отидох да плувам тренировка, пък и с цял бански така че спокойно.
Running is my drug and I am overdosed ..
Еми да, обаче тея микроби, които са навлязли ПРЕДИ да си я промие пак ще прецакат обецатаПървоначално написано от Adrenalinche
![]()
Aз имам.Първоначално написано от Adrenalinche
По темата: Та, да, харесва ми.![]()
It seems one thing has been true all along, you don`t really know what you`ve got till it`s gone ..
Мисля, че се отклонихте много от темата и почнахте да говорите глупости, коя била тъпа и коя остра...спорът ви е безсмислен, ще се доверя на човек с медицинско образование и човек, който има опит със същото. Благодаря на останалите за мненията![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
аз сум ЗА ...ако можеха момичетата да се раждат с обеци.... хахахах
аз имам ...интересното е , че когато си сложих ми беше все едно ...не ме кефеше особенно многоооо...но това беше единственото място на което ми позволиха да се пробия аааа аз много обичам обеци независимо къде
![]()
зааааа !!!толкова ме кефи и много искам ,, ама ме е страх
![]()
![]()
Аз носих година и нещо на пъпа. Харесваше ми, още ми харесва... но гласувам `против`. Дупката все още си ми седи, нищо че мина около година откакто не нося. А и ми направи други проблеми...тааа не, мерси :d Иначе ако имаш хубаво коремче... и не размяташ обицата пред всеки все едно е златен медал-давай![]()
Наистина ако има хубав корем ми харесва как стои обецата.![]()
Аз съм ЗА,защото изглежда адски готино,но от друга страна като знам една позната к'ви проблеми си навлече заради една сребърна обеца на пъпа ... То не бяха лекари,не бяха операции,шиене,лежене по болници ... Абе ужас,но всичко си е до организъм
И все пак гласувам със "ЗА!"![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Първоначално написано от lDoLLl
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
На мен ми харесва как стои, обаче самата аз не бих си сложила![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Харесва ми как стои, но гласувах "Против". Не виждам смисъл, след като не харесвам къси блузки (над пъпа), така че единствения шанс тя да се види е когато момичето е по бански, а това не е много често.
az sam za ako misli6 4e 6te ti otiva za6to ne?????????![]()
![]()
![]()
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
за даже мисля да си правя
аз съм даже искав да си направя ама съм малка още![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Ако няма корем както ти казваш .. приемливо е ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3