- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс след свирка.Бременност?!
Правих свирка на приятеля ми.Той обаче не се изми след като свърши.10тина минути след това правихме секс.може ли да съм бременна? И каква е верооятността
не си бременна. дишай спокойно.
Не сме ползвали презерватив.Без.
Има опасност. Особено ако е свършил в теб.Първоначално написано от proleto
няма значение. те сперматозоидите не си виреят ей тъй навън по 10-15 мин.
Ами ако не е отишъл да се измие и да го изпика... значи може да е имало бели лястовици в канала и да са излетяли. Малка е вероятността, НО Я ИМА. Не мога да дам съвет, различен от Ескапел или Тест. Ама май Ескапела ще е по-добрия вариант знам ли... други да си дадат мнението също. Според мен това си е средно сериозна опасност.
Не е свършвал в мен.Първоначално написано от LesbianGirl
А дали някой знае със сигурност колко време живеят сперматозоидите в кислородна среда?
Първоначално написано от galkata
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
М/у 30 секунди, до 1 минута.Първоначално написано от proleto
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Благодаря ти.Успокоих се.Първоначално написано от l0lz
Мерси много и на останалите.
Ааааа добре бе хора, мислете малко бе. Моля ви, извинявай момиче, защо правиш секс след като не се сещаш за такива елемнтарни неща като да отиде да се измие след като си му правила свирка и е свършил. Той защо не се сеща, ти защо не се сещаш![]()
![]()
![]()
![]()
Егати работата. Има някакъв вариант да забременееш, но е малък. И все пак нека това да ти е обица на ухо.
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Първоначално написано от mOBSCENE
.....
Ами чесно казано има риск наистина. Трябваше пича да се измие, да иде до тоалетна и тогава да го правите. Така е мн рисковано.![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Риск има, особено щом не се е измил. След секс, в кратък период от време, в пениса има останали още няколко капчици семенна течност. Ако е оринирал преди да го правите мак риска е по-малко, но със сигурност при това положение, каквото е твоето всичко е възможно. По симптомите ще се разбереПървоначално написано от proleto
Ако бързаш, вземи си тест и виж сама.
Тест се прави след закъснение на месечния цъкъл , а ескапел ... Вие за бонбонки ги имате.Първоначално написано от Xitap
Та по темата - не се надявай на бебе! И ако ще го правите без презерватив то той да отива да се измие със съпун хубаво и тогава почвате! Айде спести си главоболията , няма ти нищо! Ако ти има то аз съм слон без опашка!
Станислава
ами...в тая икономическа криза много предприятия и фирми са пред фалит, т.е има големи намаления на цени и услуги, т.е количката и памперсите ще ти излязат по-евтино![]()
п.п. другия път се образовай преди да се ебеш![]()
Да,има я вероятността,както не за първи път казвам 100% неща няма...Нека наистина това ти бъде като обица на ухото... след като момчето е имало един ( или няколко тека) в канала все оше са останало сперматозоиди...наистина е било хубаво да се измие или уринира,но щом не сте се сетили... Абе да ви кажа честно питала съм личната докторка,както и гинеколог и двете ми казаха,че сперматозоидите във въздушна среда живеят до няколко часа като с всеки час оплодителната им способност намалява...![]()
80% ще забременееш, знам го от доктор!
ами щом не се е измил много ясно че има огромна вероятност да си бременна та нали всичко остава на него то е логично.УТИВАЙ НА ДОКТОР не бива шеги с такива работи
верочтноста мила е нулева