- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите вие ..
косата ми е тъмно кафява, а очите почти черни - много тъмни .. като се излагам на слънце се беля и затова предпочитам да си стоя вкъщиПървоначално написано от myHeartIsOnlyForYou
![]()
амии,харесвам тен като моя
не обичам хора,бели като платно,изглеждат ми супер болнави..
много мургавите асоцирам с цигани..
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Който каквото си няма,това иска.
Аз съм със светла кожа и искам да съм с по - тъмна![]()
При светлата кожа има повече риск от изгаряния,по - чувствителна е откъм козметика,пък и болката когато изгориш на морето .. ахахх,не си е работа.
На една позната (тя е с доста светла кожа) майка и и казала като се жени да гледа да е някакъв по - мургав,за да оправи малко тена в родата,че иначе много болести ..![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Аз пък съм със светла и НЕ искам по-тъмна.
Оборих ли ти твърдението?
Е явно ти си изключение.Попринцип според мен при всичко е така.Имам мн познаи който са с права коса и искат къдрава.Аз съм с къдрава и искам права.Първоначално написано от Bianca
Няма значение,това си е мое мнение ..
Но каквото чета - тук повечето пишат - аз съм с тъмна и искам светла или обратното.![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Попринцип аз съм няква смесица между мургаво и бяло едно такова никакво,но определно обичам с тен и мургавичка.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Абе ебе те къв сиАз съм средно положение ... са съм с тен
мн яко
![]()
е то тоя е с половин тон пудраПървоначално написано от Mastta
![]()
![]()
![]()
Аз съм бяла, но се харесвам повече с тен. А момчетата ги предпочитам по-бели.
аа белитеее
Аз клооня към по-мургавитехващам тен много бързо
от първия ден с разлика![]()
И харесвам по-тъмнички, белите![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
харесвам напълно бели кожи
моята сега е малко почервеняла, но ще се оправи![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Да си бял е по-аристократично
Аз съм страшно бяла целогодишно. Просто тен не ме хваща. Като видя по улиците, че всички са като печени пилета, направо ми се повдига. И да, харесвам си кожата много. Пък.
БравоПървоначално написано от NevermindOo
![]()
Аз съм доста бяла. Миналото лято реших да хвана тен... ем, хванах си хаха но после не се харесвах... сякаш не бях себе си... и всеки ден ставах все по-тъмна и по-тъмна. После се бях уплашила че имам рак на кожата. Но нямам нищо против поп-тъмничките.... стига да изглежда естествено. Мразя изкуствения тен... мисля че стои грозно. Пък и тези които НЕ ходят на солариум всеки ден, за да постигнат така мечтания и модерния оранжев свят на кожата... имат мноооого по-малък шанс да заболеят от рак на кожата.Така че... натурално е моят краен отговор!
![]()
За лятото е по-красиво с тен,но пък зимата бялата кожа е страшно сладурска като се зарозови![]()
Аз съм супер бяла и трудно хващам тен,много си харесвам кожата и се радвам,че съм бяла
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
по-мургав
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
На всеки му отива различно![]()