- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Някой иска ли да кандидатства за висше в Англия
Доколкото разбрах от сайта на NYU искат 2 SAT Subj.Първоначално написано от amk933
некои може ли да ми обесни за стипендите в америка
Въпрос към пенсионерка: тъй като в Англия колежа при нас се явява последните две години от гимназията,ако искам да уча в Англия трябва ли да ходя в колеж и чак след това в уни?
Въпреки че не съм пенсионерката ти казвам: ДА, задължително е! В САЩ и в Англия в колежа се получава бакалавърска степен. Ако нямаш бакалавър, няма как да учиш за магистър. Трябва.Първоначално написано от tempting
![]()
Не е много честно. Те свършват колеж на 18,а ние на 20?Първоначално написано от amk933
![]()
Такаа и аз да се включа в темата.Сега съм 12ти клас, изкарах 7.5 точки на IELTS (преди това бях изкарал CAE и ми беше адски лесно) Почти съм готов с всички документи. (чакам си препоръката от класната тея дни, остана ми още един параграф от мотивационното писмо) Само да питам за академичната справка - трябва да я дам да я преведат нали?
![]()
Иначе съм се ориентирал към Бизнес и Туръзъм. Ще кандидатствам в следните университети: Bournemouth, Plymouth, Brighton, а останалите 2 още не съм ги решил окончателно. (мислех си Portsmouth ама нещо много нисък рейтинг има) Колебая се и за Surrey. Абе най-вече искам да ме приемат или в Plymouth или в Bournemouth. Дипломата ми е 5,00. За сега всичко върви по план. Ще следя темата и ако имам още въпроси ще пиша.![]()
Едно от нещата, които искам да ви питам е-в UCLA с какъв тест се кандидатства, колко точки трябва да имам да уча там и дали ще ме приемат със стипендия?
Благодаря предварително!![]()
Не е вярно това. Те свършват колеж на 20-21, а ние на 22-23. Ние сме по-добре. Аз поне не искам на 5 да ходя на училище.Първоначално написано от tempting
![]()
r0ckst4r, легализиран превод се казва и не е скъпо. Да, трябва.
САТ 1+ 2хСАТ 2+TOEFLПървоначално написано от Pwnmaster
А това дали ще те приемат никой не знае. Зависи в кое училище учиш. Колко изкараш на САТ-овете, какви оценки имаш, какви препоръки и извънкласни дейности. И пак никой не знае.Божа работа, отлични резултати и много късмет ти трябват.
Да,но пък след като свършваме колеж на 22-23,по-късно завършваме висше и по-късно започваме с кариера-по-късно се реализираме.Гадно е.Първоначално написано от amk933
ЗдравейтеИскам да уча медицина в Англия...Разгледах някои университети на търсачката, което предложихте в началото на мненията и излезе университета Dundee като най-добър от всички. Или може би изискващ най-високи резултати?
Ако може някой да ме ориентира в цялата схема, защото съм объркана. Кой университет да избера? Имате ли познати , които да учат някъде на острова медицина?
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
За Америка трябва и SАТ, а аз не съм подготвена за този изпит. Ще взема само TOEFL.
Със ходене по частни уроци, където учат ужасно много думи и бодуват по цели нощи. Трябват ти поне 2 години стабилно учене преди да се явиш на изпит. Сама прецени имаш ли време. Аз се усетих след 10ти клас и ми казаха,че било късно (което може и да не е било така, но си реших, че варианта да уча в Европа изобщо не е лош).![]()
пенсионерка искам да питам нали не е задалжително да изкарваш академична спавка или там какво е а може и от бележниците да си ги препишеш оценките ( ако ги пазиш)
Не съм сигурна дали някой може да ми отговори, ама какво се изисква за да кандидатствам медицина в Англия или Шотландия ??
Разбира се, че има - КембриджПървоначално написано от webmast3rche
В България също има добро обучение. Програмиране ли ти трябва или хардуерно образование?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Тогава защо не Софийски университет?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Незнам .. Наумил съм си , след като завърша , да уча извън България..Първоначално написано от Chacho
иначе мерси за информацията![]()
Предполагам, че като искаш да кандидатстваш компютърни науки в Англия си много добър в англ. ез. и математиката?
Английски не.. аз попринцип съм в немска , обаче ще ходя някъде на курсове или уроци и пак ще го науча езика.. Вмисъл идва ми като втори език в училище и 100% няма да ми е достатъчно!
п.п обмислям и възможностите за Германия , обачеее... като че ли Англия ми допада повече![]()