- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правя секс от 6 месеца, а не мога да свърша
С приятеля ми от 6 месеца правим секс, доста често.. Проблема е, че никога не мога да свърша.. Какво не е наред?
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
ТИ.
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Ами проблема,е че или той не те предразполага ДОСТАТЪЧНО или ти не се отпускашопитайте с по дълга любовна игра
![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Проблема е, че си поставяте за цел да свършите, спрете да мислите за свършването, а се отдавайте само на момента, което трябва и когато трябва ще си дойде само.![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Проблема ти е в главата, отпусни сеПървоначално написано от zwezdichka1
Проблема е че най-вероятно и двамата не сте наясно точно какво правите. (Не се опитвам да обидя никого) Като почнете да разбирате, кое е по-приятно на партньора и да съумявате да му го доставяте, нещата може и да се получат по-добре. Успех.
ПодкрепямПървоначално написано от experiment_m
![]()
проблема е че той е "дърводелец"
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
а..много правилно !Първоначално написано от experiment_m
+1Първоначално написано от YourPoison
Ти се запитай защо не можеш да свършиш. Какво усещаш, как ти сама за себе си обясняваш тези работи. Секса се прави от двама, не от един. Значи, ако не можш да свършиш, трябва и двамата да се запитате какво става. Пък и сигурно си малка и това е една доста солидна причина. Помисли дали си готова за секс, дали можеш да усетиш пълнотата му, не само във физическия аспект, но и в душевния.![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
хахахаххаха! Прецакано!!!
ами не е важно някой да е дефектен когато не може да свърши
може би някой не си върши работата добре
Поредната такава тема...
Аз няма да пиша нищо, защото получи необходимите отговорим сега просто трябва да ги обмислиш.![]()
Само гледаш да се заяждаш или подигравашПървоначално написано от Made_of_Pain
![]()
Първоначално написано от zwezdichka1
Проблемът може да не е в теб.Зависи от приятеля ти,аз лично когато правя секс гледам първо да доставя удоволствие на партньорката си и след това се отпускам вече.Явно твоя "приятел" бърза да си свърши работата и да си направи кефа.Поговори с него кажи му примерно че искаш да бъсе по мил с теб кажи му какво ти харесва и как искаш да се държи с теб,също удължете любовната игра![]()
Абсолютно съм съгласен с теб !Първоначално написано от Sh@d0w
П.П. : ехх тоя Sh@d0w голем сексолог бил ..![]()
Споко, почти половината жени в света никога не са свършвали при секс с партньор....Не си ненормална. Свършваш ли при мастурбиране? Ако така получаваш оргазъм, значи нямаш физиологичен проблем. Всичко е в главата ти. Просто се отпусни и не мисли толкова за оргазма. Слейте се на духовно ниво и той сам ще си дойде...един ден....може би. Правя секс над 3 години, на 24 съм и по време на полов акт съм свършвала броени пъти. Използвам алтернативни методи-език, пръсти...Открий своя начин. Някои жени не могат да свършат по друг начин.
Ей, от кога го приказвам това, ама кой да слуша![]()
![]()
Съгласен съм напълно с предния пост, пък и нямам какво да добавя към моя, който написах вече
![]()
![]()
Аз имах този проблем със сегашната ми приятелка - преди мен тя е имала солиден брой партньори... но с нито 1 не беше свършвала. И беше свикнала от вратата за краката! Психически тя не приемаше секса както трябва. И сама не можеше, и с партньор не можеше. Отне ми 1 година да я науча да свършва (аз съм мъж все пак, не учител), но успя. При нея основната трудност беше да докара края (психическата част). Физически стигаше до връхната точка (всички физиологични промени) и фактически над 10 месеца я мъчихме да я "прескочи". И един ден просто успяхме... направо си стана водна струя. И от тогава няма проблеми. Тя е на 21 години, и от 14 до 20 не беше изпитвала оргазъм. Така че всичко е до твърдо работене по въпроса!
Перфектно оформено мнение, но завършека "." май не на място. Според моето високо квалифицирано мнение трябва да е "!" благодаря за вниманиетоПървоначално написано от l0lz
![]()
GTA Stunting
+1Първоначално написано от experiment_m