.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Правя секс от 6 месеца, а не мога да свърша

С приятеля ми от 6 месеца правим секс, доста често.. Проблема е, че никога не мога да свърша.. Какво не е наред?

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Супер фен Аватара на l0lz
    ТИ.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Ами проблема,е че или той не те предразполага ДОСТАТЪЧНО или ти не се отпускаш опитайте с по дълга любовна игра
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Проблема е, че си поставяте за цел да свършите, спрете да мислите за свършването, а се отдавайте само на момента, което трябва и когато трябва ще си дойде само.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Re: Имам въпрос.. ;]

Цитирай Първоначално написано от zwezdichka1
    С приятеля ми от 6 месеца правим секс, доста често.. Проблема е, че никога не мога да свърша.. Какво не е наред?
    Проблема ти е в главата, отпусни се

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Проблема е че най-вероятно и двамата не сте наясно точно какво правите. (Не се опитвам да обидя никого) Като почнете да разбирате, кое е по-приятно на партньора и да съумявате да му го доставяте, нещата може и да се получат по-добре. Успех.

Цитирай Първоначално написано от experiment_m
    Проблема е че най-вероятно и двамата не сте наясно точно какво правите. (Не се опитвам да обидя никого) Като почнете да разбирате, кое е по-приятно на партньора и да съумявате да му го доставяте, нещата може и да се получат по-добре. Успех.
    Подкрепям

Град
    Пловдив
    проблема е че той е "дърводелец"
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Повече от фен Аватара на YourPoison
    а..много правилно !

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Явно не контактувате толкова често колкото контактуваш с форума, от там идва проблема.
    ^+

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от YourPoison
    а..много правилно !
    +1

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Цитирай Първоначално написано от YourPoison
    а..много правилно !
    +1
    така е

Ти се запитай защо не можеш да свършиш. Какво усещаш, как ти сама за себе си обясняваш тези работи. Секса се прави от двама, не от един. Значи, ако не можш да свършиш, трябва и двамата да се запитате какво става. Пък и сигурно си малка и това е една доста солидна причина. Помисли дали си готова за секс, дали можеш да усетиш пълнотата му, не само във физическия аспект, но и в душевния.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Супер фен
    Град
    Венера
    хахахаххаха! Прецакано!!!

ами не е важно някой да е дефектен когато не може да свърши
    може би някой не си върши работата добре

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Поредната такава тема...

Аз няма да пиша нищо, защото получи необходимите отговорим сега просто трябва да ги обмислиш.

Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    хахахаххаха! Прецакано!!!
    Само гледаш да се заяждаш или подиграваш

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: Правя секс от 6 месеца, а не мога да свърша

Проблемът може да не е в теб.Зависи от приятеля ти,аз лично когато правя секс гледам първо да доставя удоволствие на партньорката си и след това се отпускам вече.Явно твоя "приятел" бърза да си свърши работата и да си направи кефа.Поговори с него кажи му примерно че искаш да бъсе по мил с теб кажи му какво ти харесва и как искаш да се държи с теб,също удължете любовната игра

Re: Правя секс от 6 месеца, а не мога да свърша

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w

Проблемът може да не е в теб.Зависи от приятеля ти,аз лично когато правя секс гледам първо да доставя удоволствие на партньорката си и след това се отпускам вече.Явно твоя "приятел" бърза да си свърши работата и да си направи кефа.Поговори с него кажи му примерно че искаш да бъсе по мил с теб кажи му какво ти харесва и как искаш да се държи с теб,също удължете любовната игра
    Абсолютно съм съгласен с теб !

П.П. : ехх тоя Sh@d0w голем сексолог бил ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Споко, почти половината жени в света никога не са свършвали при секс с партньор....Не си ненормална. Свършваш ли при мастурбиране? Ако така получаваш оргазъм, значи нямаш физиологичен проблем. Всичко е в главата ти. Просто се отпусни и не мисли толкова за оргазма. Слейте се на духовно ниво и той сам ще си дойде...един ден....може би. Правя секс над 3 години, на 24 съм и по време на полов акт съм свършвала броени пъти. Използвам алтернативни методи-език, пръсти...Открий своя начин. Някои жени не могат да свършат по друг начин.

Ей, от кога го приказвам това, ама кой да слуша Съгласен съм напълно с предния пост, пък и нямам какво да добавя към моя, който написах вече

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Аз имах този проблем със сегашната ми приятелка - преди мен тя е имала солиден брой партньори... но с нито 1 не беше свършвала. И беше свикнала от вратата за краката! Психически тя не приемаше секса както трябва. И сама не можеше, и с партньор не можеше. Отне ми 1 година да я науча да свършва (аз съм мъж все пак, не учител), но успя. При нея основната трудност беше да докара края (психическата част). Физически стигаше до връхната точка (всички физиологични промени) и фактически над 10 месеца я мъчихме да я "прескочи". И един ден просто успяхме... направо си стана водна струя. И от тогава няма проблеми. Тя е на 21 години, и от 14 до 20 не беше изпитвала оргазъм. Така че всичко е до твърдо работене по въпроса!

Супер фен Аватара на Riot
    При всяка 2ра жена е така
    не се притеснявай.

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    ТИ.
    Перфектно оформено мнение, но завършека "." май не на място. Според моето високо квалифицирано мнение трябва да е "!" благодаря за вниманието
    GTA Stunting

+1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си