- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво мислите за философията на анархизма?
Харесвате ли идеите на тази идея?Какво мислите за нея?
Крайност, неподходяща за нашето общество.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
А чели ли сте хора Прудон,Кропоткин и Бакунин?
простотия
малките кретенчета се правят на анархисти, за да изглеждат яки и за да са анти.
И кво общо има това с философията на анархизма ?Първоначално написано от DimovB
Като нямаш какво да кажеш - не го прави, ок ?
По мое мнение има идеи, които ми допадат донякъде. Не съм много "анти"-анархист. За съжаление, обаче повечето, които се мислят за анархисти, са такива боклуци, че дори не може да се говори с тях.
Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!
яж ми паткатаПървоначално написано от ZipFail
ше си пишем квото си искаме
анархията не е вариянт квото и да стане винаги трябва да има някой да управлява ако се възцари анархия точно след ден два вече ще има група лидери, който ще управляват анархия няма...
това за който го мързи ,да бе
Човечеството многократно е доказвало че НЕ МОЖЕ ДА СЕ УПРАВЛЯВА САМО така че тези които го подкрепят са заблудени дебили
I believe only in death itself
Под анархия не се има в предвид безпорядък, недейте писа глупости.
Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!
Мноооого точно. Ама тука са се събрали едни спецове по политически науки и дрънкат на поразия. Анархия не значи безпорядък, отворете някой учебник по политически науки! Ще видите какво е!Първоначално написано от bulgarian1878
![]()
Точно обратното.Човечеството многократно е доказвало че НЕ МОЖЕ ДА СЕ УПРАВЛЯВА САМО така че тези които го подкрепят са заблудени дебили
И ако Ви е трудно с думата анархия,вижте пряка демокрация.Същото е.Древна Гърция е била на този принцип.
Авторът ясно е подчетал човечеството...Първоначално написано от infern00
Определени групи гора и комуни могат да си живеят приказно в такъв ред, но е невъзможно целия свят да стане такъв![]()