Здравейте
Не видях подобна тема в търсачката (не съм особено компетентна по тея работи , та може и да съм се объркала) и реших да пусна тема за мнението Ви за униформите . Много ученици са против носенето им , а други нямат против , та ми беше интересно какво е вашето мнение и дали в училищата ви има униформи и , ако ИМА носят ли се ? Аз в момента съм за 8 клас и в новото ми училище няма , така че съм доволна , но в старото ми , вкараха последната ми година . Първоначално бях потресена , но после се поуспокоих . Както ни ги описваха си ги представях хубави , но когато ги видяхме изпаднах в ужас . На много малко хора им бяха по размер не бяха с обещаният цвят , а с едно гадно червено съчетано със бабешка прежда и почти никой не ги хареса . С времето (след първите 2 седмици) започнахме да не ги носим без никой нищо да ни казва . Аз лично бях радостна ,че не трябва да обличам такива дрехи . Всъщност пропуснах да кажа че униформата ни вкл. на официални празници черна пола или панталон или дънки , бяла риза , вратовръзка и грозно елече , а уж за в училище елека , ризата и врътовръзката . Аз лично нямам против да нося униформа стига да е избрана с вкус и предварително да се съобразят с мнението на "тъпите зомбита " , които всъщност ще носят унформите , макарче много по-добре се чувствам в дрехи избрани по мой вкус , които да са размъкнати и да мога да ги съчетавам както искам без да се жъздрържам заради задължителните дрехи .