ВеРоНиКа, мерси.
Цитирай Първоначално написано от Sham
Твоите не са цели, а разграфен по години план. Не го приемай като лошо пожелание или съмнение в способностите ти, именно - един живот живееш, не знам на колко години си, но виждам, че плануваш да не го изживееш, което ще е тъжно. А от неосъществени амбиции яко пари под лъжичката. Успех!

//и пак си мисля, че като пораснеш, доста бързо ще отмениш мисия "Президент"

ПП: Пирамидата на Маслоу не се следва, това е просто 1 теория на мотивацията.
Плануваш да го изживееш е мноооого разтегливо понятие. Хипотетично, ако за един човек животът е купони и безхаберие, за друг е политика, кариера, бизнес, за трети семейство, приятели и т.н. Съответно и комбинации от 3-те. Аз съм отрасъл в семейството на политици, икономисти и писатели, приятелите ми са хора с много високи цели и някак си всички сме такива в моята среда. Аз не мога да си представя живота ми без да постигам целите си. Нямам нито една непостигната цел в живота си без значение с цената на какво съм го постигнал. Мен ме правят други неща щастлив и вярвам, даже съм сигурен, че, ако реша да се оженя след 45 така и ще стане. Единственото за което намирам време освен гоненето на мечтите са приятелите и семейството ми. Стига ми толкова.