Цитирай Първоначално написано от swords1010
Именно за "Тайната" говоря, дори го споменах. Никак даже не ме е срам да си призная, че при мен също действа безотказно. Методът със съсредоточаването на мисли върхо желана цел при мен е действал дори в случаи, когато е било абсурдно да се постигне въпросната цел. Колкото до кинолентата... и аз още обмислям.
Цитирай Първоначално написано от alice sw
[b]съгласна съм, че човек може с мислите си да повлияе на събитията, но не до крайна степен /само с мисъл да се реши развитието на ситуацията/...ако е така, хората, които мислят винаги позитивно биха били най-щастливите хора на света и най-успелите като цяло

просто този тип мислене е много важен в определени моменти, когато вече си направил нещо по въпроса, не може да си лежиш на дивана и да очакваш, че ще измислиш нов физичен закон примерно
Тук не става дума за просто мислене позитивно а за визуализационни техники. Освен това не трябва да мислиш за средството а за целта. Ако искаш кола си мислиш за колата... случайно след време се оказва че той приятел продава точно тази кола на супер тънка оферта която можеш да си позволиш.