.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    ахахахах лапето е на 13
    изкарахте го безнадежден случай.
    който не знае как да си отглежда децата и на кво да ги възпитава, как да ги наказва ако се наложи, да, ще има проблеми.

Хах.
    21:00 е перфектния час.
    К'во е т'ва нещо? За чий уй правиш секс, свирки, тройки на 13, а?
    Сестра ти е била доста мила с теб, бих казала. Залягай над учебниците, има време, когато да правиш всичките тези неща. На 13 тръгнала да се гримира... хах. Разголени дрешки, пикла. Стегни се малко, за да не разочароваш родителите си и сестра ти, която те гледа.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Тцтцтц, на 13 години свирки ще прави... Малко ти е това и евала на сестра ти! Д*ба и пишлеметата, на 13 години се ебат и свирки правят. Върви си играй малко на топка бе! На 12-13 години вече почват да си търсят гадженца ''СеКсИиИиИи КуКлИчКиТе'' да излизат с ''френдс'' и да курвеят. Вземи прочети една книга бе! Нямам думи просто!
    It's better to be ALONE than to be with people you don't like.

Ти пък защо й позволяваш да ти взима нещата?Вземи си кабела на компютъра обратно и я шибни с него,да се осъзнае малко.Не знам какво си правила,не ме и интересува,но в крайна сметка всеки си има глава на раменете и си носи последствията.Сестра ти не знам какво си мисли,но нищо няма да направи.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    --------------------------------------------------------------------------------
    Оууууу ето ги "невинните" писания на това момиченце,което е пред нервен срив...
    З дравейте! Това е първата ми тема която пиша във форума, и все пак до колкото разбрах няма зададен такъв въпрос.Моля ви да ми помогнете. Преди няколко дни правих свирка, всичко беше ок...Глътнах по-голямата част от спермата, но имаше съвсем малко количество по пениса на момчето.След свирката той го прибра в гащите си, и започна да ме задоволява (с пръсти) Въпроса ми е възможно ли е,да е нанесъл в мен от останалата по пениса му сперма и да забременея? Питам , защото имам симптоми на бременност. Лошо ми е и ми се гади, гърдите ми станаха по-чувствителни...Но цикълът ми дойде на време,смисъл беше си точен ... (вчера) ... Притесненията ми са дали не може това да е цветна бременност? Да си направя ли тест?Наистина съм много уплашена...
    Благодаря предварително

АБЕ мърло,ако съм на мястото на сестра ти такъв бои ще ти хвърла,че ще се чудиш къде си!!!!!!!На 13 години...тръгнала да се оплаква от сестра си.....
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Зле си ,а сестра ти с много малко те е наказала..

Психически срив малоумните не ги гони.
    Малко ти е.
    Скрий се.
    Поздравления на каката.

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от sexyto9612
    Здравейте! Това е първата ми тема която пиша във форума, и все пак до колкото разбрах няма зададен такъв въпрос.Моля ви да ми помогнете. Преди няколко дни правих свирка, всичко беше ок...
    На 13? .Боже,накъде отива света? .Браво на сестра ти!

Прецакваш си живота

Заслужила си го. С право го е направила и казала, че ще и благодариш.

Цитирай Първоначално написано от pifiella
    --------------------------------------------------------------------------------
    Оууууу ето ги "невинните" писания на това момиченце,което е пред нервен срив...
    З дравейте! Това е първата ми тема която пиша във форума, и все пак до колкото разбрах няма зададен такъв въпрос.Моля ви да ми помогнете. Преди няколко дни правих свирка, всичко беше ок...Глътнах по-голямата част от спермата, но имаше съвсем малко количество по пениса на момчето.След свирката той го прибра в гащите си, и започна да ме задоволява (с пръсти) Въпроса ми е възможно ли е,да е нанесъл в мен от останалата по пениса му сперма и да забременея? Питам , защото имам симптоми на бременност. Лошо ми е и ми се гади, гърдите ми станаха по-чувствителни...Но цикълът ми дойде на време,смисъл беше си точен ... (вчера) ... Притесненията ми са дали не може това да е цветна бременност? Да си направя ли тест?Наистина съм много уплашена...
    Благодаря предварително

АБЕ мърло,ако съм на мястото на сестра ти такъв бои ще ти хвърла,че ще се чудиш къде си!!!!!!!На 13 години...тръгнала да се оплаква от сестра си.....
    О...Ами тогава...БОЙ

хм .. аз ако бях на сестра ти щях да те кажа на ваще доста си злее на 13 секс .. добре айде то всеки сам преценя за себе си кога е готов и кога не за такова нещо ама определено на 13 едва ли имаш представа какво правиш.. аз например на 13 още си играх с кукли а днешните лапета нагримирани, нацапани, показали циците (дето ги нямат сигурно) и айде на лов за батковци ;xx .. тъпи сте тъпиии ;] ..
    аз съм изумена от тфа поколение набор 95,96 и така нататка ..абе с една дума сестра ти иска само да ти помогне и след време ще си и много благодарна .. в момента ти си тръгнала по пътя на малките подрастващи курвички .. сорка за грубото изказване ама си е напълно вярно.. опитай се да размислиш кое е правилно и кое не .. пък току виж сестра ти ти върне всички глупости дето ти е взела .. ;]

Ако ти бях сестра щях да те спукам от бой и нямаше да излизаш до края на ваканцията заклевам се.У приятелка ще ми ходи , пикли ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Що модовете неслагат ключ на тая тема вече ,секи пат кат влеза в тоя раздел се нея гледам тва е пълна простотия

Re: Пред психически срив съм

Взе ми кабела който свързва монитора с компютъра, телефона,пресата, ще ми спре нета, всички гримове и бижута, и ''неприличните дрехи''. Наскоро си боядисах косата, иска или да спра да я боядисвам или да се подстрижа късо.. Освен това забрани на баба ми да ми дава по повече от 2 лв щот не се знаело за кво ги харча (нашите са в Гърция) и ми наложи вечерен час - 9 часа...
    И тва ти е малко Като ти гледам мненията ,дето до сега си написала просто оставам без думи и видях,че си писала,че си родена декември '96 .което значи че си на 12

Град
    in ur dreams

Re: Пред психически срив съм

Цитирай Първоначално написано от MissInd3p3nd3nt
    Взе ми кабела който свързва монитора с компютъра, телефона,пресата, ще ми спре нета, всички гримове и бижута, и ''неприличните дрехи''. Наскоро си боядисах косата, иска или да спра да я боядисвам или да се подстрижа късо.. Освен това забрани на баба ми да ми дава по повече от 2 лв щот не се знаело за кво ги харча (нашите са в Гърция) и ми наложи вечерен час - 9 часа...
    И тва ти е малко Като ти гледам мненията ,дето до сега си написала просто оставам без думи и видях,че си писала,че си родена декември '96 .което значи че си на 12
    Маййййкоооуууу ... Браво на момичето, че се грижи за теб, но определено има нужда от родителска ръка, ТИ СИ ИЗВЪН КОНТРОЛ!!! Ужассс на 12... Аз на 12 с кукли си играех, че така до 14, изобщо в какъв свят живеем хора? Ние ли не сме добре, те ли? То е ясно, че сегашните се развиват по-бързо, ама... това е тотална морална деградация... към лошо вървим, към лошо.

убедила съм се вече на 90 % че от набор '96,'97 че и 98 няма да видим нищо добро.10-те процента ги оставям от учтивост.
    Към авторката:Дано след тоя нервен срив ти дойде акъла в главата и оставиш батковците намира поне докато навършиш 15
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Прави свирки с капути ! Като пускаш тъпа тема не очаквай сериозни отговори .. аз к'во да напрая , че обичаш да ду**ш а ? Пожелавам ти приятно бъдеще .. натам на където си тръгнала !
    Everybody lies !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си