- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изкушение ли е голямото дупе?
Нз ама според мен си личи,че не е естествено особено първияпример,защото 2-я пак е по-малко и някакси по-добре изглежда,но за 1-вото е направо гадно тя е слабичка а какъв задник вадиПросто е неестествено.Но пък сигорно има и хора на които им харесва.Различни хора различни идеали и предпочитания
![]()
Еми то зависи от майстора колко голямо работно място му трябва... на мене ми треа голямо...![]()
![]()
Аз съм момиче...,но според мен е грозно да имаш голямо дупе...Се 1 са някакви стършели или пчели с жило![]()
![]()
Ужасно е грозно!Друго си е стегнато и слабо дупе
![]()
Ааааа бе всеки с вкуса си!!!
Стига заклеймяване... Някои хора харесват по-пищни задници...
Но не подкрепям идеята за изкуствено уголемяване - естествените неща са the best :P
The only truth they can accept is their own.
Еее тва дупе на клипчето е чак гнусно да не говорим ако правиш секс с такава жена и примерно сте кучешкатато нема да осетиш много удоволствие камоли тя.Ти защото трудно ще го държиш вътре,тя шото трудно ше го почувства ако е по малък :Д но иначе за предпочитане е едно по-сочно дупенче от колкото някоя скочубра която е само кожа и кости и тук таме некое мускулче,ама тва па на клипа е брутално :Д
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Не ме кефят теяпредпочитам го съразмерно с тялото и стегнато
![]()
Голям х*й - весела къща!
![]()
![]()
тия са ненаред с главите как ще си сложат колчеви задници уе....
![]()
отвратих се... и мойто не е перфектно и не си го харесвам ма тая не знам кфо и харесва е т'ва.. ужас...
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Shia
![]()
![]()
мацко сори ама ти видях снимките на плажа.. ти си поредната кльощава 13 годишна..като придобиеш малкмо женствени форми, а не всичко да ти е равно, пак пиши. И ако очакваш похвали от някой.. трябва да си голяма комплексаркаПървоначално написано от MaLty
П.П. Аз също не харесвам толкова големи дупета.. тия жени приличат на мравки.. на тях така им стърчат задмиците.. иначе луфтчето на тая неърката беше яко... ама същото се постига и с по-малко дупе
Грозно е, гадно е...![]()
Мойто дУпЕ сИ мИ харесва ...![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Насилието никога не е решението,но е добра алтернатива
Никога не яж жълт сняг
Винаги помни ,че си уникален точно като всички останали
тфа определено не ми хареса !!!!Първоначално написано от rumcho
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Ама въобще не ми харесва, направо беше ужасно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
леле особено това последното направо ме посресе, ужас. Ако аз бях на мястото на тея момичета щеше да ме е срам супер много, пък какво остава да се снимам така и да качвам клипчета на горе-на долу.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
на мен ми харесват много.супер възбуждащи са много ме радват чесно
Отвратителна гледка
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
devi и аз мисля така, тези жени имат най - отвратителния вкус (много меко казано) ако се смятат за секси така![]()
![]()
![]()
![]()
Като стане дебела ще се оплаква, колко й е дебел гъза. Като е слаба ще дава зор да има голям гъз...