.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Град
    София

Въпросче за "зайците"...

Здравейте! Гледах в Интернет някви клипчета, на които по-големите "тормозят" така наречените зайци. Та ми стана много интересно дали в повечето училища е така - по-големите да ходят при осмокласниците и да ги карат да се правят на олигофрени и т.н. ?

Линкове към клипчетата не мога да пусна, тъй като съм нова, но ако някой се интересува да ги види във vbox7 като напишете "тормозене на зайци в Монтана" излизат...

Супер фен
    Всичко зависи от теб. В моето у-ще 8 клас се събирахме с 12 клас след даскало, играехме карти и т.н. Ако някой нещо те избъзика едва ли ще е от злоба, така че не се сдухвай или нещо, просто го обърни и ти на бъзик.

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Миналата година бях 8 клас и нямах проблеми. Трябва да си мега тъп, за да тормозиш по-малък от теб. Няма страшно.

И аз миналата година бях 8ми клас, мен ли4но не са ме целели с моркови и зеле, но имаше хора, които си го отнесоха...
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    абе ако имате чувство за хумор и не се правите на много важни никой няма да ви закача
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    не се правите на много важни
    Точно тва е..'Щото минеш ли 8 клас,мисленето ти автоматично счита "малките а.к.а. зайците" за някакви по..низши същества едва ли не.Кажеш ли нещо на криво на някой по-голям-гледай го па тоя заек кво ми се отваря : )
    Аз като бях 9 клас не съм се заяждала на зайчетата,напротив,искаше ми се да се запозная с колкото се може повече от тях,изглеждаха едни наплашени в началото...В моето училище не може да се каже,че има тормоз.Виж,ако някой много нахален заек си го заслужи..Но това се отнася за всички,не само за осмокласниците.
    НО това по-горното не значи,че ако някой се държи с тях(вас) все едно училището е негово(не знам за къде бях чувала,немската май,но може и да се лъжа..карали зайците да бутат даскалото...редят се сички осмокласници от едната страна и бутат..и по едно време опп,преместили са го прекалено много,айде от другата..xD)трябва да навеждате глави и да кимате с ушенца...

Тва са пълни глупости,никой не ме е тормозил като бях зайче.Верно че в началото се почва с моркови,но това си е традиция и трябва да отвърнеш на удара
    Summer 09' <33

Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от Lifash
    не се правите на много важни
    Точно тва е..'Щото минеш ли 8 клас,мисленето ти автоматично счита "малките а.к.а. зайците" за някакви по..низши същества едва ли не.Кажеш ли нещо на криво на някой по-голям-гледай го па тоя заек кво ми се отваря : )
    Аз като бях 9 клас не съм се заяждала на зайчетата,напротив,искаше ми се да се запозная с колкото се може повече от тях,изглеждаха едни наплашени в началото...В моето училище не може да се каже,че има тормоз.Виж,ако някой много нахален заек си го заслужи..Но това се отнася за всички,не само за осмокласниците.
    НО това по-горното не значи,че ако някой се държи с тях(вас) все едно училището е негово(не знам за къде бях чувала,немската май,но може и да се лъжа..карали зайците да бутат даскалото...редят се сички осмокласници от едната страна и бутат..и по едно време опп,преместили са го прекалено много,айде от другата..xD)трябва да навеждате глави и да кимате с ушенца...

това си го говори за твоето даскало,в моето с всяка година стават все по-нахални,по-лигави и по-отворени,не се трае

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    зависи от даскалото... в наш'то само замярваме зайците с моркови на откриването на годината... и толкова, после ако ни правят проблеми, те са си виновни

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Някой 12токласници го правят, защото са комплексирани, а други просто за шега и традиция.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Град
    Пловдив
    Човек, не ходи на първия учебен ден!!!!! КОШМАР е. Всички по- големи се струпват и започват да наливат зайците яко с ритници, моркови и всякви други зеленчуци от градината на баба. След като свършат с боя започват обидите, след тва пак бой и след тва пак наливане, докато не свърши програмата. Злееееееее

П.П. Към JustSmilee- Гледаш твърде много клипчета и американски филми, в който по- големите тормозаят по- малките и по- слабите, които не съответстват на истината.

Цитирай Първоначално написано от LittleDude
    Миналата година бях 8 клас и нямах проблеми. Трябва да си мега тъп, за да тормозиш по-малък от теб. Няма страшно.

Иначе мене не са ме тормозили... Няколко познати ми викаха заек, ама това беше на бъзик.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Град
    sofia
    хахах нека некои доиде да се базика с мене.
    п.п 8 клас ще съм

Цитирай Първоначално написано от Emery
    Човек, не ходи на първия учебен ден!!!!! КОШМАР е. Всички по- големи се струпват и започват да наливат зайците яко с ритници, моркови и всякви други зеленчуци от градината на баба. След като свършат с боя започват обидите, след тва пак бой и след тва пак наливане, докато не свърши програмата. Злееееееее
    Ъ?!?!?!?!?! Тва не искам да се случва!!! Вече реших - ще си нося 1-2 моркова, та да може някой като ме уцели и аз да му отвърна!

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Не искам да си представям в какво училище учиш.. няк'во ба*хти пробитото трябва да е щом ви ритат чак
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Ъ?!?!?!?!?! Тва не искам да се случва!!! Вече реших - ще си нося 1-2 моркова, та да може някой като ме уцели и аз да му отвърна!

Град
    TaM..

П.П. Към JustSmilee- Гледаш твърде много клипчета и американски филми, в който по- големите тормозаят по- малките и по- слабите, които не съответстват на истината.
    добро мнение... ама явно подрастващите не разбраха смисъла и сега са още по - притеснени.... олигофренията им е присъща , ала мисъл никаква...
    П.С Зайчета не ходете на у-ще на 15-ти , батковците имат скрити ловни пушки и искат да ви избият... по- добре сами си измиите малоумните устички с пистолета , да не се мъчите.. имаше някви индивиди дето се праят на мъже и викат " те нека ме целят пък..." пък к'во бе селски тюфлек....
    Това е традиция...с нея се осъществява приемственността.... ама нали....

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от FlipY

добро мнение... ама явно подрастващите не разбраха смисъла и сега са още по - притеснени.... олигофренията им е присъща , ала мисъл никаква...
    П.С Зайчета не ходете на у-ще на 15-ти , батковците имат скрити ловни пушки и искат да ви избият... по- добре сами си измиите малоумните устички с пистолета , да не се мъчите.. имаше някви индивиди дето се праят на мъже и викат " те нека ме целят пък..." пък к'во бе селски тюфлек....

bow bow Хубаво че поне някой разбра к'во имам в предвид. А ако има такива, които не са разбрали: Мисълта ми беше, че нищо толкова фатално няма да се случи. Най- много да изядете по един морков в празните тикви и тва е...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FlipY

bow bow Хубаво че поне някой разбра к'во имам в предвид. А ако има такива, които не са разбрали: Мисълта ми беше, че нищо толкова фатално няма да се случи. Най- много да изядете по един морков в празните тикви и тва е...
    Хаха, аз също ти разбрах мисълта . Мен не ми пречи тва, че ще ни целят с моркови или ще ни карат да ги ядем (макар че не обичам ). Иначе не съм гледала по филмите за тормоз над по-малките или нещо такова просто случайно попаднах на тея клипчета и ми стана интересно дали и по другите училища е така.

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    ами Монтана ти кво искаш .. ??
    in defense of our dreams...

По принцип не съм някаква застъпница на тоя тормоз, само че със всяка година зайците стават по-тъпи и по-нахални и не могат да се търпят. Извиняяй, влизат в гимназия и са най-малките от всички и си мислят, че даскалото е тяхно, те са царе, ше става квото те кажат, и от къде на къде?! Има много нагли дечица дето ти идва да ги пребиеш, та такива си заслужават тормоза. Иначе, ако си точен няма да имаш проблем с по-големите. Най-интересното при мен беше, че когато влязох в гимназията и бях 8 клас ни замерваха с моркови само 9-токласници, и то много злобно, докато 12-токласниците се държаха много хубаво. А мен ако ме дразнят пък съм зайка няма да си мълча, аз колко по-големи от мен съм нареждала като съм била 8 клас

Ами аз като бях 8 клас и в ново училище никой не ми се е подигравал само така наречението ''про-зайци'' идваха,оглеждаха ни и си заминаваха.

Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от Devastante
    По принцип не съм някаква застъпница на тоя тормоз, само че със всяка година зайците стават по-тъпи и по-нахални и не могат да се търпят. Извиняяй, влизат в гимназия и са най-малките от всички и си мислят, че даскалото е тяхно, те са царе, ше става квото те кажат, и от къде на къде?! Има много нагли дечица дето ти идва да ги пребиеш, та такива си заслужават тормоза. Иначе, ако си точен няма да имаш проблем с по-големите. Най-интересното при мен беше, че когато влязох в гимназията и бях 8 клас ни замерваха с моркови само 9-токласници, и то много злобно, докато 12-токласниците се държаха много хубаво. А мен ако ме дразнят пък съм зайка няма да си мълча, аз колко по-големи от мен съм нареждала като съм била 8 клас
    ийеее още един човек който споделя мнението ми за глупавите зайциии

Зависи от човека, по манипулативните си нямат проблеми.

DO NOT USE!

ийеее още един човек който споделя мнението ми за глупавите зайциии
    А какво имаш предвит по "глупавите зайци" , че не разбрах много , дали имаш предвид зайчетата като цяло или само някои надуфки ?
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си