.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Повече от фен Аватара на mkio

Черни точки-Garnier ?

Здравейте! Моят проблем е ,че вече от доста време имам упорити черни точки по носа, или така наречените комедони. Преди три дни си купих новият продукт на Garnier - Pure active scrub и от тогава го използвам. Лошото обаче е , че вместо да изчезнат те станаха по забележими
    Една позната ми каза, че това става, защото кремът действа по такъв начин, че първо ги издърпа и после ги премахва, обаче аз съвсем не съм убедена. Ако сте използвали този продукт доволни ли сте и преминавала ли е кожата ви през такива гадни фази, като горепосочената

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Какви пари е този скраб?
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Цитирай Първоначално написано от rauwkost
    Какви пари е този скраб?
    8-9 лева

Град
    Wonderland
    това пюр актив е гадно..ужасно много ми дразни кожата и никъв ефект няма освен това..

вземи си гарниер пюр 3в1,защото наистина... действа

Супер фен Аватара на iPurple
    Попринцип тези продукти помагат след като си ходила на козметик да ти ги почисти и след това те поддържат да не се появяват повече.. не знам дали наистина е така ама по - добре отиди на козметик да ти ги изчисти.
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Аз съм доволна най-много от пюр 3в1.

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Аз съм доволна най-много от пюр 3в1.
    От ексфолианта ли?какво?

(мисля да взема ексфолианта ( http://www.ivis-bg.com/images/garnie...201%20copy.jpg нали е това))
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

аз го ползвам вече няколко дни .... мойте по носа са понамаляли , и цялото ми лице е по чисто като цяло

Цитирай Първоначално написано от iPurple
    Попринцип тези продукти помагат след като си ходила на козметик да ти ги почисти и след това те поддържат да не се появяват повече.. не знам дали наистина е така ама по - добре отиди на козметик да ти ги изчисти.
    Това не е най-добрата идея по според мен.Аз така имам само черни точки и отидох на козметик обаче мми казаха че само ще ми се разширят порите и ще е по зле!

Давам ти съвет със златен пръстен!Когато се къпиш нали има много пара и преди тва нали си взела златен пръстен и просто минаваш с пръстена все едно ги събираш черните точки!

Преди няколко дена си го купих и съм доста доволна!Лицето ми е по-чисто,като матирано е!Черните ми точки са понамалели и пъпките сякаш не са толкова раздразнени,червени!Но отзад пише,че не е за суха кожа така,че дразненето и по-странният ефект може да се дължи на това!Но 3 в 1 е доста,доста по-добро!

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    тва дето е само за черни точки страшно изсушава кожата
    ползвам си тва 3 в 1 и съм повече от доволна
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

По принцип на Garnier въобще не помагат...аз наскоро си купих на Clean&Clear 2in1 почистващ гел и маска в едно и сякаш помага....то е точно за черни точки.... ама да ти кажа чесно никой продукт няма особено голям ефект само дето си вредиш кожата а резултата е малък

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Днеска си купих Nivea Oxygen Power пък да видим, пише че не изсушава кожата и мирише зверски яко
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Аз ползвам една отлепяща маска на Balea и съм много доволна! Струва 1.25 и стига за 4-5 пъти

Супер фен Аватара на katericArofl
    Ами и при мен не забелязах особен ефект, но поне кожата ми стана по-мека и гладка.

Град
    vratca
    и аз имам много черни точки правя парни баня и мажа с гарниер ама няма никакъв резултат. Мисля да си купя новия гарниер. дано да има ефект иначе 2 парни бани на ден и мазане на мен ми помогна мъничко.
    .....

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Колко струва 3в1

Мега фен Аватара на SunSmile
    Аз използвам Гарниер скраб от седмица г/д и има ефект. Не го използвам всеки ден и естествено ефекта е по-малък, но ще трябва постоянство за постигане на максимален резултат Ползвала съм и 3в1, но това май е по - добре, поне на мен ми действа по - добре
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Колко струва 3в1
    Взех го за 9.50, но по принцип е към 8 лв.
    Благодаря!

Още днес ще си купя.

На мен не ми действа добре Гарниер, също както пише авторката, вместо да ми се махнат точките, те стават по-забележими. Мн съм доволна от Neutrogena, имат едни тампончета за почистване, ползвам ги само от 2 дни и вече се вижда резултата.
    Medicus curat, natura sanat!

Аз също имам черни точки,ползвала съм мн лосиони,гелове и пр.но няма ефект.
    На мен лично това мн ми помага:Слагам в някакъв съд вода и суха лайка,когато започва да се изпарява се навеждаш над съда.Кожата ти започва да се оросява и помага за порите да се отворят.Когато се ороси кожата можеш да я избършеш с мокра кърпа(или с нокти,но това е по гнусния вариант,но повече помага)Стой около 30-40 мин.(може и повече)
    Последния път когато кожата е още влажна от парата,слагам Гарниер 3в1
    Поне на мен резултатът ми харесва.
    Дано ти помогне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си