- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черни точки-Garnier ?
Здравейте! Моят проблем е ,че вече от доста време имам упорити черни точки по носа, или така наречените комедони. Преди три дни си купих новият продукт на Garnier - Pure active scrub и от тогава го използвам. Лошото обаче е , че вместо да изчезнат те станаха по забележими![]()
Една позната ми каза, че това става, защото кремът действа по такъв начин, че първо ги издърпа и после ги премахва, обаче аз съвсем не съм убедена. Ако сте използвали този продукт доволни ли сте и преминавала ли е кожата ви през такива гадни фази, като горепосочената![]()
![]()
Какви пари е този скраб?
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
това пюр актив е гадно..ужасно много ми дразни кожата и никъв ефект няма освен това..
вземи си гарниер пюр 3в1,защото наистина... действа![]()
Попринцип тези продукти помагат след като си ходила на козметик да ти ги почисти и след това те поддържат да не се появяват повече.. не знам дали наистина е така ама по - добре отиди на козметик да ти ги изчисти.
Fall down seven times..
Stand up eight.
Аз съм доволна най-много от пюр 3в1.
От ексфолианта ли?какво?Първоначално написано от YouCantStopMe
(мисля да взема ексфолианта ( http://www.ivis-bg.com/images/garnie...201%20copy.jpg нали е това))
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
аз го ползвам вече няколко дни .... мойте по носа са понамаляли , и цялото ми лице е по чисто като цяло
Това не е най-добрата идея по според мен.Аз така имам само черни точки и отидох на козметик обаче мми казаха че само ще ми се разширят порите и ще е по зле!Първоначално написано от iPurple
Давам ти съвет със златен пръстен!Когато се къпиш нали има много пара и преди тва нали си взела златен пръстен и просто минаваш с пръстена все едно ги събираш черните точки!
Преди няколко дена си го купих и съм доста доволна!Лицето ми е по-чисто,като матирано е!Черните ми точки са понамалели и пъпките сякаш не са толкова раздразнени,червени!Но отзад пише,че не е за суха кожа така,че дразненето и по-странният ефект може да се дължи на това!Но 3 в 1 е доста,доста по-добро!
тва дето е само за черни точки страшно изсушава кожата![]()
![]()
ползвам си тва 3 в 1 и съм повече от доволна![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
По принцип на Garnier въобще не помагат...аз наскоро си купих на Clean&Clear 2in1 почистващ гел и маска в едно и сякаш помага....то е точно за черни точки.... ама да ти кажа чесно никой продукт няма особено голям ефект само дето си вредиш кожата а резултата е малък
Днеска си купих Nivea Oxygen Power пък да видим, пише че не изсушава кожата и мирише зверски яко![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Аз ползвам една отлепяща маска на Balea и съм много доволна! Струва 1.25 и стига за 4-5 пъти![]()
Ами и при мен не забелязах особен ефект, но поне кожата ми стана по-мека и гладка.
и аз имам много черни точки правя парни баня и мажа с гарниер ама няма никакъв резултат. Мисля да си купя новия гарниер. дано да има ефект иначе 2 парни бани на ден и мазане на мен ми помогна мъничко.
.....
Аз използвам Гарниер скраб от седмица г/д и има ефект. Не го използвам всеки ден и естествено ефекта е по-малък, но ще трябва постоянство за постигане на максимален резултатПолзвала съм и 3в1, но това май е по - добре, поне на мен ми действа по - добре
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Благодаря!Първоначално написано от KumchoValcho
Още днес ще си купя.
На мен не ми действа добре Гарниер, също както пише авторката, вместо да ми се махнат точките, те стават по-забележими. Мн съм доволна от Neutrogena, имат едни тампончета за почистване, ползвам ги само от 2 дни и вече се вижда резултата.
Medicus curat, natura sanat!
Аз също имам черни точки,ползвала съм мн лосиони,гелове и пр.но няма ефект.
На мен лично това мн ми помага:Слагам в някакъв съд вода и суха лайка,когато започва да се изпарява се навеждаш над съда.Кожата ти започва да се оросява и помага за порите да се отворят.Когато се ороси кожата можеш да я избършеш с мокра кърпа(или с нокти,но това е по гнусния вариант,но повече помага)Стой около 30-40 мин.(може и повече)
Последния път когато кожата е още влажна от парата,слагам Гарниер 3в1
Поне на мен резултатът ми харесва.
Дано ти помогне![]()
![]()