- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- хелп ;хх просто един самотен човек .. ...
утре ще пусна пиксче![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
ако хората от новия ти клас не са повърхностни кифли и кифльовци () ще те харесат каквато си
и кво ти пука в крайна сметка...все ще си намериш приятелки поне...пък и като не те харесват все пак никой не е перфектен и не са длъжни да те харесват,а е въпрос на възпитание да са тактични с теб ...поне тва е мойто мнение![]()
Я стига , килограмите не са всичко.Стегни се ! Ако си готин човек ,можеш да общуваш с хората нормално,не създаваш интриги,може чак и любимката на класа да станеш.За музиката не си единствената,която слуша този стил .
Ако бъдеш спокойна,мила и добра с тях всичко ще е добре
![]()
Summer (h)
Абе не си дебела,нормална си!Почти всяко момиче си мисли че е дебело,това е комплекса на жените!!!И аз не харесвам дадена част от тялото си ,но какво да се прави,не може човек да е перфектен!Ако пък толкова искаш да се стегнеш,ходи на някакъв спорт,аеробика,фитнес!Аз ходих преди на аеробика и много ми помогна,отслабнах с 5 килограма,стегнах се,но разбира се всеки ден правих упражнения!!!Но трябва да си много упорита!Относно новото ти обкръжение не се притеснявай!Аз ще съм студентка идващата учебна година и също ще съм с ново обкръжение,но не се притеснявам,просто ще бъда себе си и се надявам да си намеря приятели!Ти също бъди себе си и се дръж добре с хората около теб и така ще намериш добри приятели!УСПЕХ!!!Първоначално написано от ecstazy
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
+1Първоначално написано от Emery
![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Подкрепям всички....Ако ти дам някой съвет ще се повторя с някого....Амии аз само мога да ти препоръчам книгата Тина и половина... Точно за твоят проблем е и мисля ,че може да ти помогне...
ПП. Ти в кое училище ще си може да намериш съученици тук във форума![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.