.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен Аватара на zero
    дай си скайп да по мърморим

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    утре ще пусна пиксче
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ако хората от новия ти клас не са повърхностни кифли и кифльовци ( ) ще те харесат каквато си

и кво ти пука в крайна сметка...все ще си намериш приятелки поне...пък и като не те харесват все пак никой не е перфектен и не са длъжни да те харесват,а е въпрос на възпитание да са тактични с теб ...поне тва е мойто мнение
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Я стига , килограмите не са всичко.Стегни се ! Ако си готин човек ,можеш да общуваш с хората нормално,не създаваш интриги,може чак и любимката на класа да станеш. За музиката не си единствената,която слуша този стил . Ако бъдеш спокойна,мила и добра с тях всичко ще е добре
    Summer (h)

Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Мерси на всички направили си труда да ми дадат някакъв съвет..Всъщност аз съм висока 1.60см и тежа точно 60кг.. незнам нормално ли е или не ама..пфф...чуствам се доста дебела и понякога съм доста комплексирана..но друг път не ми пука чак толкова...Според вас нормално ли е видях някакъв калкулатор в една друга тема дето пресмята какво тегло имаш поднормено нормално или наднормено и аз излезнах нормално...мога да ви дам снимка за да прецените сами.просто ми е нужно мнение..
    Абе не си дебела,нормална си!Почти всяко момиче си мисли че е дебело,това е комплекса на жените!!!И аз не харесвам дадена част от тялото си ,но какво да се прави,не може човек да е перфектен!Ако пък толкова искаш да се стегнеш,ходи на някакъв спорт,аеробика,фитнес!Аз ходих преди на аеробика и много ми помогна,отслабнах с 5 килограма,стегнах се,но разбира се всеки ден правих упражнения!!!Но трябва да си много упорита!Относно новото ти обкръжение не се притеснявай!Аз ще съм студентка идващата учебна година и също ще съм с ново обкръжение,но не се притеснявам,просто ще бъда себе си и се надявам да си намеря приятели!Ти също бъди себе си и се дръж добре с хората около теб и така ще намериш добри приятели!УСПЕХ!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    Near To Hell
    Цитирай Първоначално написано от Emery
    Не всички хора на света са тесногръди шибаняци
    +1
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

Подкрепям всички....Ако ти дам някой съвет ще се повторя с някого.... Амии аз само мога да ти препоръчам книгата Тина и половина... Точно за твоят проблем е и мисля ,че може да ти помогне...

ПП. Ти в кое училище ще си може да намериш съученици тук във форума

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Потърсих и намерих само 1 32 соу Пак мерси на всички, направили си труда да прочетат всичко това.. и мерси за съветите
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си