.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 132

СУПЕР НИСКА СЪМ ! ;(

хора, моля ви помогнете..
    аз съм момиче и сега ще ставам на 15, но съм мн ниска.. 1,60 може и по-малко.. не знам.. но сега вече напоследък хората започнаха да ми намекват, че съм ниска и да ми се смеят и какво ли не.. даже приятелките ми , ми повтарят, че съм ниска и трябвало да се направи нещо..
    ..има ли някакав начин да надигна поне до 170 ..

П.С. майка ми и татко ми са по-нисички..може би заради това и аз съм така
    МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Няма как. Това ти е по ген.

Супер фен Аватара на breathless
    Ем няма начин.Ако пушиш може да ги спреш, защото доколкото знам спират растежа. (:
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Еми не не можеш.Ако все пак искаш да опиташ започни да тренираш волейбол,басткетбол.

Аз съм на 17 и съм 1,56 . Няма оправяне, нито пуша, нито пия, мисля че се храня здравословно значи не е от това. Ген

Голям фен Аватара на joannalof
    Ако носиш токчета ... 6-7см идеално
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    аз пък съм на 14 - 154.5 см
    и не ми се очертава да порасна повече..
    вземи се осъзнай малко не си толкова ниска..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    аз пък съм на 14 - 154.5 см
    и не ми се очертава да порасна повече..
    вземи се осъзнай малко не си толкова ниска..
    ..да бе..как ше не съм ниска.. ужас.. всичките ми приятели са по-високи.. ама всички.. и съм най-ниската в класа.. трябва да се опита нещо.. на една моя приятелка майка й и баща й са по-ниски от нея , а тя е колкото мен.. искам да стана поне 1.70 ..не мога просто се комплексирам ужасно много..

казаха ми, че имало няква инжекция за хормона на растежа..

Голям фен Аватара на taamara
    ...

Цитирай Първоначално написано от bloo
    казаха ми, че имало няква инжекция за хормона на растежа..
    МОМИЧЕ,НЕДЕЙ!

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    ми момчетата от моя клас са нат 1,75 един даже е 1,87 / мутант /
    а момичетата са 1,65 макс
    вади си изводите
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Повече от фен Аватара на LittleFashionista

Re: СУПЕР НИСКА СЪМ ! ;(

Цитирай Първоначално написано от bloo
    .. даже приятелките ми , ми повтарят, че съм ниска и трябвало да се направи нещо..
    ..има ли някакав начин да надигна поне до 170 ..
    :
    ма и те и ти сте супер тъпи!
    Да неправела нещо за да порасне. Мале мале...
    Че то развитието да не ти е с вълшебна пръчица и да можеш да се променяш както искаш
    Това си е до човека. Не може всички да сме слаби,красиви и високи като моделите
    Да направела нещо, че да порасне Това мозъкът ми още не може да го приеме.
    Научи се да се харесваш такава каквато си.
    Иначе освен баскетбол,волейбол,плуване и т.н. прочетох наскоро, че от 22:00 до 00:00 се произвеждали най-много хормони, затова е хубаво да си лягаш преди десет часа Нещо такова беше...
    И както казах вече, най-важното е да се харесваш. Човек не го харесват заради дългите крака а заради характерът му

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Баскетбол, волейбол, хайджъмпинг дори.
    Не знам за плуването, имам един приятел - от 8 години тренира плуване и въпреки това е 162 (на 15 е)... Баскета и волейбола са по-добрите варианти. Но трябвало е да почне по-отрано авторката!

Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    ми момчетата от моя клас са нат 1,75 един даже е 1,87 / мутант
    Леле,в нашия момчетата бяха бати тирбушончетатааа..
    Споко,де.
    Ти и така си си добре.
    На някои им ходи да са нисички,пък и нищо не можеш да направиш-ГЕН!
    Има хора,които не искат да са повече от 165-170,има момичета,които дори са 180+(имам жив пример..кака ми 183 )
    Успокой се.

ЕЕ,вие пък.Стига вече Ниска съм,а приятелките ми са по-високи от мен;гърдите ми са малки,а момичетата от моя клас имат огромни.СПРЕТЕ се вече .Харесвай се такава каквато си!И какво като `приятелките ти`са по-високи от теб!? Щом са ти приятелки,как може да ти казват,че си ниска!?
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

Цитирай Първоначално написано от p3rf3c7
    ЕЕ,вие пък.Стига вече Ниска съм,а приятелките ми са по-високи от мен;гърдите ми са малки,а момичетата от моя клас имат огромни.СПРЕТЕ се вече .Харесвай се такава каквато си!И какво като `приятелките ти`са по-високи от теб!? Щом са ти приятелки,как може да ти казват,че си ниска!?
    пф..на мен проблема ми е само височината.. не мога просто..опитах се да го преудолея, но няма как ..
    ще започвам баскет и да видим.. :] случайно да знаете за колко време горе-долу ше дръпна?

Можеш да ядеш и нескуик
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

Голям фен Аватара на joannalof
    2 седмици 16 часа 26 минути и 47 секунди
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Град
    чикаго
    е една приятелка е 1,51 ии....не и пука особенно,нито пък някой и намеква че е ниска. .. мисля че 160 не е чак толкова ниско аз съм 168 и мисля че е нормално,пък ако искаш толкова да порастнеш,започни да играеш баскет или волей ,ама не вярвам да дадат мн големи резултати

Не си сама...

На 12 години съм и едва достигам метър и четиридесет. Това си е е ген.

PS Затова пък имам огромни крака
    :P

Пфф,идеална си.... на 14-15 години 1,60м е добре...
    Аз съм почти на 18 и нямам и 1,60...но не ми дреме особено...в това ми е чара
    Пък и така изглеждам по-малка,или както мама се шегува-младолика съм

бааа луда ли си .. аз ако имах твоите 160 щях да се кефя много..аз съм висока 170 и токчетата доста рядко ми се случва да нося.. а ти може по цял ден да си носиш дории и да спиш с тях..

Мега фен Аватара на SunSmile
    Супер тъпа си!!!
    Ако майка ти и баща ти са по 165-170... нема кво д аискаш да си 2 метра! И няма начин да пораснеш чак до 170....! Ако почнеш волейбол, баскетбол може МАЛКО да се издължиш!
    И кво ти пука кво ти казват другите и ти намекват, кажи им, че акъла не вирее на ветровито и толкова
    Аз съм 165 и съм на 18 години! И кво?! Някои приятелки са колкото мен, а други по - високи. Ако са ти истински приятелки не трябва да им прави впе4атление колко си висока.
    И стига с тъпите комплекси!!! Нали си жива и здрава, а и си на 15... има време да пораснеш още!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Ее гадни приятелки!Предполагам,че са някакви дето си мислят,че като имат техните пари и всичко може да се оправи .Много хора харесват миньончетата .Щом родителите ти са също така нисички нямаш изход,ноо това да ти е проблема!!!Можеш да носиш обувки на токчета,така ще си и по-елегантна.Но къде искаш да ставаш чак 170,та те моделите са толкова и отгоре и на мен лично не ми харесва особено....Някакви гръчави,без особено подчертани форми,а се фукат с дългите си кракаа.. .

ами аз не нося токчета все още.. аз съм си с кецове и така си искам да си остана ..но найстина знаете ли например с баскетбол горе-долу за колко месеца ше дръпна например с 5 см ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си