- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- СУПЕР НИСКА СЪМ ! ;(
хора, моля ви помогнете..
аз съм момиче и сега ще ставам на 15, но съм мн ниска.. 1,60 може и по-малко.. не знам.. но сега вече напоследък хората започнаха да ми намекват, че съм ниска и да ми се смеят и какво ли не.. даже приятелките ми , ми повтарят, че съм ниска и трябвало да се направи нещо..
..има ли някакав начин да надигна поне до 170 ..
П.С. майка ми и татко ми са по-нисички..може би заради това и аз съм така![]()
МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ
Ем няма начин.Ако пушиш може да ги спреш, защото доколкото знам спират растежа. (:
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Еми не не можеш.Ако все пак искаш да опиташ започни да тренираш волейбол,басткетбол.
Ако носиш токчета ... 6-7см идеално![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
аз пък съм на 14 - 154.5 см
и не ми се очертава да порасна повече..
вземи се осъзнай малко не си толкова ниска..![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
..да бе..как ше не съм ниска.. ужас.. всичките ми приятели са по-високи.. ама всички.. и съм най-ниската в класа..Първоначално написано от ElinoOor
трябва да се опита нещо.. на една моя приятелка майка й и баща й са по-ниски от нея , а тя е колкото мен.. искам да стана поне 1.70 ..не мога просто се комплексирам ужасно много..
казаха ми, че имало няква инжекция за хормона на растежа..![]()
МОМИЧЕ,НЕДЕЙ!Първоначално написано от bloo
![]()
![]()
![]()
ми момчетата от моя клас са нат 1,75 един даже е 1,87 / мутант/
а момичетата са 1,65 макс![]()
вади си изводите![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
ма и те и ти сте супер тъпи!Първоначално написано от bloo
Да неправела нещо за да порасне. Мале мале...
Че то развитието да не ти е с вълшебна пръчица и да можеш да се променяш както искаш![]()
![]()
Това си е до човека. Не може всички да сме слаби,красиви и високи като моделите![]()
Да направела нещо, че да пораснеТова мозъкът ми още не може да го приеме.
Научи се да се харесваш такава каквато си.
Иначе освен баскетбол,волейбол,плуване и т.н. прочетох наскоро, че от 22:00 до 00:00 се произвеждали най-много хормони, затова е хубаво да си лягаш преди десет часаНещо такова беше...
И както казах вече, най-важното е да се харесваш. Човек не го харесват заради дългите крака а заради характерът му
Баскетбол, волейбол, хайджъмпинг дори.
Не знам за плуването, имам един приятел - от 8 години тренира плуване и въпреки това е 162 (на 15 е)... Баскета и волейбола са по-добрите варианти. Но трябвало е да почне по-отрано авторката!
Леле,в нашия момчетата бяха бати тирбушончетатааа..Първоначално написано от ElinoOor
Споко,де.
Ти и така си си добре.
На някои им ходи да са нисички,пък и нищо не можеш да направиш-ГЕН!
Има хора,които не искат да са повече от 165-170,има момичета,които дори са 180+(имам жив пример..кака ми 183)
Успокой се.
ЕЕ,вие пък.Стига вечеНиска съм,а приятелките ми са по-високи от мен;гърдите ми са малки,а момичетата от моя клас имат огромни.СПРЕТЕ се вече
.Харесвай се такава каквато си!И какво като `приятелките ти`са по-високи от теб!?
Щом са ти приятелки,как може да ти казват,че си ниска!?
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
пф..на мен проблема ми е само височината.. не мога просто..опитах се да го преудолея, но няма как ..Първоначално написано от p3rf3c7
![]()
ще започвам баскет и да видим.. :] случайно да знаете за колко време горе-долу ше дръпна?
Можеш да ядеш и нескуик![]()
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
2 седмици 16 часа 26 минути и 47 секунди![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
е една приятелка е 1,51 ии....не и пука особенно,нито пък някой и намеква че е ниска. ..мисля че 160 не е чак толкова ниско аз съм 168 и мисля че е нормално,пък ако искаш толкова да порастнеш,започни да играеш баскет или волей ,ама не вярвам да дадат мн големи резултати
На 12 години съм и едва достигам метър и четиридесет. Това си е е ген.
PS Затова пък имам огромни крака![]()
:P
Пфф,идеална си.... на 14-15 години 1,60м е добре...
Аз съм почти на 18 и нямам и 1,60...но не ми дреме особено...в това ми е чара![]()
Пък и така изглеждам по-малка,или както мама се шегува-младолика съм![]()
![]()
![]()
бааа луда ли си .. аз ако имах твоите 160 щях да се кефя много..аз съм висока 170 и токчетата доста рядко ми се случва да нося.. а ти може по цял ден да си носиш дории и да спиш с тях..![]()
Супер тъпа си!!!
Ако майка ти и баща ти са по 165-170... нема кво д аискаш да си 2 метра! И няма начин да пораснеш чак до 170....! Ако почнеш волейбол, баскетбол може МАЛКО да се издължиш!
И кво ти пука кво ти казват другите и ти намекват, кажи им, че акъла не вирее на ветровито и толкова![]()
Аз съм 165 и съм на 18 години! И кво?! Някои приятелки са колкото мен, а други по - високи. Ако са ти истински приятелки не трябва да им прави впе4атление колко си висока.
И стига с тъпите комплекси!!! Нали си жива и здрава, а и си на 15... има време да пораснеш още!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Ее гадни приятелки!Предполагам,че са някакви дето си мислят,че като имат техните пари и всичко може да се оправи.Много хора харесват миньончетата
.Щом родителите ти са също така нисички нямаш изход,ноо това да ти е проблема!!!Можеш да носиш обувки на токчета,така ще си и по-елегантна.Но къде искаш да ставаш чак 170,та те моделите са толкова и отгоре и на мен лично не ми харесва особено....Някакви гръчави,без особено подчертани форми,а се фукат с дългите си кракаа..
.
ами аз не нося токчета все още.. аз съм си с кецове и така си искам да си остана..но найстина знаете ли например с баскетбол горе-долу за колко месеца ше дръпна например с 5 см ?