.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 132

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от mariqqqqq
    бааа луда ли си .. аз ако имах твоите 160 щях да се кефя много..аз съм висока 170 и токчетата доста рядко ми се случва да нося.. а ти може по цял ден да си носиш дории и да спиш с тях..
    И мислиш,че 170 е хипер високо ли?
    Аз съм 172-173 и искам да съм поне 175.

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Започни да тренираш волейбол. Братята и родителите на моя приятел са по не повече от 170, но приятеля ми е тренирал 2 години волейбол и се е изтеглил бая - 184 е сега.

Голям фен Аватара на joannalof
    Цитирай Първоначално написано от bloo
    ами аз не нося токчета все още.. аз съм си с кецове и така си искам да си остана ..но найстина знаете ли например с баскетбол горе-долу за колко месеца ше дръпна например с 5 см ?
    Цитирай Първоначално написано от joannalof
    2 седмици 16 часа 26 минути и 47 секунди
    А ако отидеш на игрището до 10 минути, получаваш 2 см БОНУС!!!
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Град
    Варна
    Вие като почнете с тоя ген-мен..
    как познавам човек на 15, който е 185+, а майка му и баща му са по 160?

Град
    В света на чудесата..
    Примири се просто...а пък и имаш още да растеш,спродем мене.Аз съм на 14 и съм 168 и някои хора на мене пък ми намекват,че съм висока,но това мене много малко ме вълнува,защото важното е аз да се чувствам добре...тогава всичко е ОК!

Цитирай Първоначално написано от PiruBloodz
    ..точно и аз тва обеснявах, че една моя приятелка е по-висока от техните, а е колкото мен на възраст .. ПФУ !
    МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ

Айде всички да спрем да се оплакваме.Аз като съм 14 и съм 1.76 кво да кажа!

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Цитирай Първоначално написано от mariqqqqq
    бааа луда ли си .. аз ако имах твоите 160 щях да се кефя много..аз съм висока 170 и токчетата доста рядко ми се случва да нося.. а ти може по цял ден да си носиш дории и да спиш с тях..
    И мислиш,че 170 е хипер високо ли?
    Аз съм 172-173 и искам да съм поне 175.
    ОМГ
    Шегуваш се, нали? Нали?
    Аз също съм на 14, обаче съм 165 най-много и съм сред най-високите в класа момичета, 3 сме по толкоз. Най добрата ми приятелка, връстничка е 155 мах. Едно момиче от класа е 135. Предполагам, че успокоявам авторката. Средния ръст на момичетата в класа е около 150 мах. (не броим класната, пък и тя и без тва е колкот мен на 30 години е)
    Момчетата...ъъъъъ, тапички. Имаме един 1 и 40. Трима по 145. Един 1 и 63. Двама - 165. Другите са по-надолу от последната цифра. Знам, знам много зле...Ама малък град, малки хора

П.П: Викат ми, че съм мега висока, обаче от 5-ти клас насам съм качила 3 см, сега съм за 8-ми
    Be Fresh
    НЕ съм от София!!!

Супер фен Аватара на katericArofl
    Ами да не ти разбивам надеждите, но най-много 2-3 сантиметра. Как изведнъж ей така да пораснеш с 10 см.. Това напрактика е почти невъзможно Може да пробваш с баскет (страхотна игра).

като станеш 175 пък ще ти се смеят, че си висока

Колко тежиш ако не е тайна Пък и не е толкова зле не се притеснявай, представи си да си някакъв мутант 180 Гаджетата трябва на пръсти да те целуват

Има много жени, които са с такъв ръст, не си супер ниска. И аз съм така и винаги съм мислела, че по-ниските момичета изглеждат по-елегантно, така че спокойно. : )
    laying on our backs in the grass
    sunlight tickles the trees
    scatters its seeds on us
    like a silver rain

И оставяш приятелите ти да се отнасят така с теб!?
    Момиче, осъзнай се!
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Абсолютно нормален ръст за момиче, лол ти си луда и аз съм толкова и се чувствам супер, особенно сред момчета, чувствам се мъничка и защитена, на сигурно място. За нищо на света не искам да съм по-висока. (:

По-добре баскетбол
    тренирах волейбол 6 месеца..(случи ми се нещо за това не продължих ) но не пораснах...като чета коментарите ти нямаш много търпение, затова баскетбол.Не знам по-бързо ли се удължаваш с този спорт, но за волейбола определено трябва време
    Щастието на човека е в малките събития..!

Аз съм на 16 и отгоре и съм 161 , ако можех да съм по - ниска щях да се радвам изключително много.Проблема ви е , това ,че гледате все от другите ! Ама защо не съм висока колкото нея , защо не съм слаба колкото нея, защо нямам зелени очи , а кафяви ?!
    Приемайте се такива каквито сте.Няма идеални хора на този свят ,, с идеална вънщност и пропорции , докато ти тука се оплакваш , че ГЕНИЯ ти е да си ниска , други се оплакват ,че са много високи

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

хах момиче ти на това ако му викаш ниско аз съм почти на 18 и съм 1.58 и даже искам да съм по ниска .. много харесвам миниончетата нз едно дребно момиче ми допада повече от момичетата които изглеждат като манекенки примерно .. едни такива дългиии..не не на женския пол им отива да е нисък

Повече от фен Аватара на plamka
    160 ne e nisko. Normalno e, ima momicheta po 150-155.. Ne vijdam kyv ti e problema az sym 163 i ima tolkova mn po niski ot men momicheta... Nikoe momche pyk nqma da ti gleda rystta.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...

Re: СУПЕР НИСКА СЪМ ! ;(

хора, моля ви помогнете..
    аз съм момиче и сега ще ставам на 15, но съм мн ниска.. 1,60 може и по-малко.. не знам.. но сега вече напоследък хората започнаха да ми намекват, че съм ниска и да ми се смеят и какво ли не.. даже приятелките ми , ми повтарят, че съм ниска и трябвало да се направи нещо..
    ..има ли някакав начин да надигна поне до 170 ..

П.С. майка ми и татко ми са по-нисички..може би заради това и аз съм така
    Аз като съм на 20 и съм 1.59 кво да кажа

Аз пък бях все най- високата и са ме закачали за това.
    После попорасват всички и никой не ти казва дума :Д

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

..PO-DOBRE DA TI SE SMEQT, CHE SI PO-VISOK, OT KOLKOTO PO-NISUK..
    МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ

Цитирай Първоначално написано от PiruBloodz
    С Нескуик става само по рекламите ! Биология 11клас - доминантни и рецесивни гени. По същата причина родителите ти може да са с кафеви очи, а ти да си със зелени ...

Към авторката - приятелките ти са много злобни. Запиши се на волейбол или баскетбол и ги дразни, че съотборниците ти са по-високи от тях, а ти през това време си гради перфектно дупе и корем ....

Re: СУПЕР НИСКА СЪМ ! ;(

хора, моля ви помогнете..
    аз съм момиче и сега ще ставам на 15, но съм мн ниска.. 1,60 може и по-малко.. не знам.. но сега вече напоследък хората започнаха да ми намекват, че съм ниска и да ми се смеят и какво ли не.. даже приятелките ми , ми повтарят, че съм ниска и трябвало да се направи нещо..
    ..има ли някакав начин да надигна поне до 170 ..

П.С. майка ми и татко ми са по-нисички..може би заради това и аз съм така
    Ех.. и ти се мислиш за ниска =)
    Ми аз като съм 1,53 какво да кажа?! Ама нито ми пука, нито нищо - ВИСОКИ ОБУВКИ МУ Е МАЙКАТА!

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от p3rf3c7
    ЕЕ,вие пък.Стига вече Ниска съм,а приятелките ми са по-високи от мен;гърдите ми са малки,а момичетата от моя клас имат огромни.СПРЕТЕ се вече .Харесвай се такава каквато си!И какво като `приятелките ти`са по-високи от теб!? Щом са ти приятелки,как може да ти казват,че си ниска!?
    +1 освен това замисляла ли си се, че те вероятно само се ебават с тебе, ти ест се вкарваш в некви филми и се комплексираш... мн зле.. освен това както казаха по-нагоре не може всички да изглеждат като топ модели! Deal with it...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    На стадиона за бягане.
    Оле да ти имам и проблема.
    Приятелката ми е 160 може малко повече, аз съм 175 и разликата е супер голяма, но какво от това, то това е наследственно.
    Running is my drug and I am overdosed ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си