- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- СУПЕР НИСКА СЪМ ! ;(
И мислиш,че 170 е хипер високо ли?Първоначално написано от mariqqqqq
Аз съм 172-173 и искам да съм поне 175.![]()
Първоначално написано от bloo
А ако отидеш на игрището до 10 минути, получаваш 2 см БОНУС!!!Първоначално написано от joannalof
![]()
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Вие като почнете с тоя ген-мен..
как познавам човек на 15, който е 185+, а майка му и баща му са по 160?
Примири се просто...а пък и имаш още да растеш,спродем мене.Аз съм на 14 и съм 168 и някои хора на мене пък ми намекват,че съм висока,но това мене много малко ме вълнува,защото важното е аз да се чувствам добре...тогава всичко е ОК!![]()
![]()
..точно и аз тва обеснявах, че една моя приятелка е по-висока от техните, а е колкото мен на възраст .. ПФУ !Първоначално написано от PiruBloodz
![]()
МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ
Айде всички да спрем да се оплакваме.Аз като съм 14 и съм 1.76 кво да кажа!
ОМГПървоначално написано от YouCantStopMe
![]()
Шегуваш се, нали? Нали?
Аз също съм на 14, обаче съм 165 най-много и съм сред най-високите в класа момичета, 3 сме по толкоз.Най добрата ми приятелка, връстничка е 155 мах. Едно момиче от класа е 135. Предполагам, че успокоявам авторката.
Средния ръст на момичетата в класа е около 150 мах. (не броим класната, пък и тя и без тва е колкот мен на 30 години е)
![]()
Момчетата...ъъъъъ, тапички. Имаме един 1 и 40. Трима по 145. Един 1 и 63. Двама - 165. Другите са по-надолу от последната цифра. Знам, знам много зле...Ама малък град, малки хора![]()
П.П: Викат ми, че съм мега висока, обаче от 5-ти клас насам съм качила 3 см, сега съм за 8-ми![]()
Be Fresh![]()
НЕ съм от София!!!
Ами да не ти разбивам надеждите, но най-много 2-3 сантиметра. Как изведнъж ей така да пораснеш с 10 см.. Това напрактика е почти невъзможно![]()
![]()
Може да пробваш с баскет
(страхотна игра).
![]()
като станеш 175 пък ще ти се смеят, че си висока![]()
Колко тежиш ако не е тайнаПък и не е толкова зле не се притеснявай, представи си да си някакъв мутант 180
Гаджетата трябва на пръсти да те целуват
![]()
Има много жени, които са с такъв ръст, не си супер ниска. И аз съм така и винаги съм мислела, че по-ниските момичета изглеждат по-елегантно, така че спокойно. : )
laying on our backs in the grass
sunlight tickles the trees
scatters its seeds on us
like a silver rain
И оставяш приятелите ти да се отнасят така с теб!?![]()
Момиче, осъзнай се!
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Абсолютно нормален ръст за момиче, лол ти си луда и аз съм толкова и се чувствам супер, особенно сред момчета, чувствам се мъничка и защитена, на сигурно място. За нищо на света не искам да съм по-висока. (:
По-добре баскетбол
тренирах волейбол 6 месеца..(случи ми се нещо за това не продължих) но не пораснах...като чета коментарите ти нямаш много търпение, затова баскетбол.Не знам по-бързо ли се удължаваш с този спорт, но за волейбола определено трябва време
![]()
Щастието на човека е в малките събития..!
Аз съм на 16 и отгоре и съм 161 , ако можех да съм по - ниска щях да се радвам изключително много.Проблема ви е , това ,че гледате все от другите ! Ама защо не съм висока колкото нея , защо не съм слаба колкото нея, защо нямам зелени очи , а кафяви ?!
Приемайте се такива каквито сте.Няма идеални хора на този свят ,, с идеална вънщност и пропорции , докато ти тука се оплакваш , че ГЕНИЯ ти е да си ниска , други се оплакват ,че са много високи![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
хах момиче ти на това ако му викаш нискоаз съм почти на 18 и съм 1.58 и даже искам да съм по ниска .. много харесвам миниончетата нз едно дребно момиче ми допада повече от момичетата които изглеждат като манекенки примерно .. едни такива дългиии..не не
на женския пол им отива да е нисък
![]()
![]()
![]()
160 ne e nisko. Normalno e, ima momicheta po 150-155.. Ne vijdam kyv ti e problema az sym 163 i ima tolkova mn po niski ot men momicheta... Nikoe momche pyk nqma da ti gleda rystta.![]()
Аз пък бях все най- високата и са ме закачали за това.
После попорасват всички и никой не ти казва дума :Д
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
..PO-DOBRE DA TI SE SMEQT, CHE SI PO-VISOK, OT KOLKOTO PO-NISUK..![]()
МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ
С Нескуик става само по рекламите ! Биология 11клас - доминантни и рецесивни гени. По същата причина родителите ти може да са с кафеви очи, а ти да си със зелени ...Първоначално написано от PiruBloodz
Към авторката - приятелките ти са много злобни. Запиши се на волейбол или баскетбол и ги дразни, че съотборниците ти са по-високи от тях, а ти през това време си гради перфектно дупе и корем ....
Ех.. и ти се мислиш за ниска =)Първоначално написано от bloo
Ми аз като съм 1,53 какво да кажа?! Ама нито ми пука, нито нищо - ВИСОКИ ОБУВКИ МУ Е МАЙКАТА!
+1 освен това замисляла ли си се, че те вероятно само се ебават с тебе, ти ест се вкарваш в некви филми и се комплексираш... мн зле.. освен това както казаха по-нагоре не може всички да изглеждат като топ модели! Deal with it...Първоначално написано от p3rf3c7
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Оле да ти имам и проблема.
Приятелката ми е 160 може малко повече, аз съм 175 и разликата е супер голяма, но какво от това, то това е наследственно.
Running is my drug and I am overdosed ..