.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 132
    добре ама авторката ..ти май като си знаеш твоето и това е..ние се мъчим да ти обясним че не е болка за умиране че си среден ръст и напълно нормален за възрастта..ти все намираш косури..емиии

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Аз съм на 19 и съм 161 и определено никой не ми се е подигравал за ръста, ти си момиче все пак, и този ръст е напълно нормален за теб.

Супер фен Аватара на cookie_master
    Aз след няколко месеца ставам на 14 и съм 173 .Не искам да съм толкова висока .Де да бях 10 см по-ниска..

Ти се радвай, че си нисичка. Може да носиш обувки на висок ток, 10 см. и си 1.70 вече.
    Your eyes bright blue as the sky
    Deeper than the sea
    Warm as the sun

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Тия комплекси ти играят много лоша шега .
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    Ами и аз съм на 15 и съм 1.63. Какво ти пука изобщо от хорското мнение. Колко извистни личности има дето са нисички, помисли малко. А и не забравяй, че добрите парфюми са в малки опаковки.
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

Ръстът си е до ген.(Не ми говорете че имало някакви дето били по-високи от родителите си. Всяко правило има изключения.) Аз какво да кажа като и майка ми и баща ми не са особено високи (169 и 175) . Аз съм на 14 и съм около 160 и мисля че е нормално. Купих си обувки с токове и ги нося когато искам да изглеждам по-висока. А ти спри да се оплакваш и комплексираш. Напълно нормално момиче си.

Re: СУПЕР НИСКА СЪМ ! ;(

Цитирай Първоначално написано от bloo
    хора, моля ви помогнете..
    аз съм момиче и сега ще ставам на 15, но съм мн ниска.. 1,60 може и по-малко.. не знам.. но сега вече напоследък хората започнаха да ми намекват, че съм ниска и да ми се смеят и какво ли не.. даже приятелките ми , ми повтарят, че съм ниска и трябвало да се направи нещо..
    ..има ли някакав начин да надигна поне до 170 ..

П.С. майка ми и татко ми са по-нисички..може би заради това и аз съм така
    мм аз кво да кажа като съм 153, а съм колкото теб а иначее ако разбираш англ виж този форум http://www.growtallforum.com/index.php може и да ти е от полза

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Аз съм на 15 и вярно съм 175
    Но споко имам приятели колкото теб и са на 15

Град
    Wonderland
    е,и аз съм като теб.
    само че аз много се радвам,че съм ниска,и освен това всички ми се радват,че съм такава мъничка

начинът е да се научиш да харесваш себе си.
    we're flying high,we're flying right up to the sky

И аз съм много ниска ... пък и слаба... На 14 години съм 35 кг. и съм около 1.50. Малко е гадничко, защото всички непознати ме мислят за 11-12 годишна. Но не бих пробвала с инжекции или такива някакви медикаменти. Донякъде ми харесва да съм миньонче, не се притеснявай, не си само ти! Пък и предпочитам да съм дребна, отколкото като някакъв жираф.
    Не съм за теб, не си за мен
    Айсберг на две разделен.
    Не е война, но любов ли е , питам,
    щом се ранихме така.
    Щом нежността като гълъб отлита,
    стреснат от твойта ръка.

познавам 2 момичета, които са на 17 и са около 1.50... и стига сте мрънкали за неща, които не можете да промените...

az sam na 16 i sam 1.53,taka 4e avtorkata ne se pritesnqvai nqma kakvo da promenim,a kakto vijda6 ima i po niski ot teb

Голям фен
    Спокойно не си само ти.Има страшно много нисички момичета и това изобщо не е някакъв "дефект".Каквото и да ядеш все толкова - такъв ти е гена.Мога да ти дам само един съвет - госпожата по Биология винаги ни е казвала,че ако искаме да пораснем на ръст,трябвало да заспиваме около 22:00,защото до 00:00 се отделя хормонът,който влияе на растежа.
    А иначе не се притеснявай чак толкова това може би ти е чара
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

az sum momche na 12 >> 172 cm tfa e po gen ;]] tfa che si niska e gen tfa e tupoto pri nqkoi xora che iskat ne iskat niski .. amm ako pochnesh skoci da praish glqkash skachash moje i da stane neshty az ne sam probwal shtot sum si wisok kusmet

Мега фен
    изобщо не си чак толкова ниска, стига си си насаждала сама комплекси
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Я по-спокойно! Не е болка за умиране. Ако това ще те успокои аз съм на 17 и съм 150. Преди година-две тоя факт ме комплексираше, но се свиква... кво пък толкова

уауу и кво -.- поне се радвай, че можеш да носиш токчета

Не трябва да е комплексираш,заради височината си,сложи едни токчета и си готова.
    whatever happened to the dreamers,
    they always looked beyond the sky,
    saw a world they could believe in...
    but only when they close their eyes!

Град
    Разград
    hахаа..еми и аз съм на 15 и съм 156см ..чесtно казано не ми я ясно за какво искаш да порастнеш.не си чак толкова ниска.+ това има още време :P но щом родителите са нисички нямаш голям шанс..пробвай да тренираш баскеt може да се поиздължиш малко
    тhey тry coppy мe .. ;]

Мега фен Аватара на Hilary_
    ахахаха .. ми че аз съм близо на 17 и съм 1.60 ???

Т'ва не може да се промени .. смисъл до ген си е .. няма как ... Пък и ако трябва да сме честни по-добре да си по - нисичка отколкото да стърчиш над останалите ... (мое мнение)

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Доколкото знам, след като на моми4е му дойде за първи път, пораства от този период от 2 до 6 см средно, тъй 4е имаш надежда!
    Аз съм на 15, около 1.62 и мисля, 4е този ръст е перфектен. Успех
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Otkakto mi doide porastnah s 2 sm !Ina4e na6ite wsi4ki sa po 1.55max(goworq za jenite)!Samo tate e 1.95, a az nadminawam wsi4ki.Na 13 godini-157.Towa ne e bolka za umirane.Minion4e-perfe

Аз съм висока 1.70 и всички около мен са по-нисички.Понякога не ги понасям, защото само се изтъкват, че и на токчета пак са по-ниски от мен.
    Какво да се прави.
    1.60 са си нормален ръст не ги слушай

Аз съм момиче на 15 и съм 159 см., повечето хора ми казват че съм нормална

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си