- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- СУПЕР НИСКА СЪМ ! ;(
добре ама авторката ..ти май като си знаеш твоето и това е..ние се мъчим да ти обясним че не е болка за умиране че си среден ръст и напълно нормален за възрастта..ти все намираш косури..емиии![]()
Аз съм на 19 и съм 161 и определено никой не ми се е подигравал за ръста, ти си момиче все пак, и този ръст е напълно нормален за теб.
Aз след няколко месеца ставам на 14 и съм 173.Не искам да съм толкова висока
.Де да бях 10 см по-ниска..
![]()
Ти се радвай, че си нисичка. Може да носиш обувки на висок ток, 10 см. и си 1.70 вече.
Your eyes bright blue as the sky
Deeper than the sea
Warm as the sun![]()
Тия комплекси ти играят много лоша шега.
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Ами и аз съм на 15 и съм 1.63. Какво ти пука изобщо от хорското мнение.Колко извистни личности има дето са нисички, помисли малко. А и не забравяй, че добрите парфюми са в малки опаковки.
![]()
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Ръстът си е до ген.(Не ми говорете че имало някакви дето били по-високи от родителите си. Всяко правило има изключения.) Аз какво да кажа като и майка ми и баща ми не са особено високи (169 и 175) . Аз съм на 14 и съм около 160 и мисля че е нормално. Купих си обувки с токове и ги нося когато искам да изглеждам по-висока.А ти спри да се оплакваш и комплексираш. Напълно нормално момиче си.
мм аз кво да кажа като съм 153, а съм колкото тебПървоначално написано от bloo
а иначее ако разбираш англ виж този форум http://www.growtallforum.com/index.php може и да ти е от полза
![]()
Аз съм на 15 и вярно съм 175![]()
Но споко имам приятели колкото теб и са на 15![]()
е,и аз съм като теб.
само че аз много се радвам,че съм ниска,и освен това всички ми се радват,че съм такава мъничка![]()
начинът е да се научиш да харесваш себе си.![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
И аз съм много ниска ... пък и слаба... На 14 години съм 35 кг. и съм около 1.50. Малко е гадничко, защото всички непознати ме мислят за 11-12 годишна. Но не бих пробвала с инжекции или такива някакви медикаменти. Донякъде ми харесва да съм миньонче, не се притеснявай, не си само ти! Пък и предпочитам да съм дребна, отколкото като някакъв жираф.![]()
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
познавам 2 момичета, които са на 17 и са около 1.50... и стига сте мрънкали за неща, които не можете да промените...
az sam na 16 i sam 1.53,taka 4e avtorkata ne se pritesnqvai nqma kakvo da promenim,a kakto vijda6 ima i po niski ot teb![]()
Спокойно не си само ти.Има страшно много нисички момичета и това изобщо не е някакъв "дефект".Каквото и да ядеш все толкова - такъв ти е гена.Мога да ти дам само един съвет - госпожата по Биология винаги ни е казвала,че ако искаме да пораснем на ръст,трябвало да заспиваме около 22:00,защото до 00:00 се отделя хормонът,който влияе на растежа.
А иначе не се притеснявай чак толкова това може би ти е чара![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
az sum momche na 12 >> 172 cm tfa e po gen ;]] tfa che si niska e gen tfa e tupoto pri nqkoi xora che iskat ne iskat niski .. amm ako pochnesh skoci da praish glqkash skachash moje i da stane neshty az ne sam probwal shtot sum si wisokkusmet
![]()
изобщо не си чак толкова ниска, стига си си насаждала сама комплекси
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Я по-спокойно! Не е болка за умиране. Ако това ще те успокои аз съм на 17 и съм 150. Преди година-две тоя факт ме комплексираше, но се свиква... кво пък толкова
уауу и кво -.- поне се радвай, че можеш да носиш токчета
Не трябва да е комплексираш,заради височината си,сложи едни токчета и си готова.
whatever happened to the dreamers,
they always looked beyond the sky,
saw a world they could believe in...
but only when they close their eyes!
hахаа..еми и аз съм на 15 и съм 156см..чесtно казано не ми я ясно за какво искаш да порастнеш.не си чак толкова ниска.+ това има още време :P но щом родителите са нисички нямаш голям шанс..пробвай да тренираш баскеt може да се поиздължиш малко
тhey тry coppy мe .. ;]
ахахаха .. ми че аз съм близо на 17 и съм 1.60 ???![]()
![]()
Т'ва не може да се промени .. смисъл до ген си е .. няма как ...Пък и ако трябва да сме честни по-добре да си по - нисичка отколкото да стърчиш над останалите ...
![]()
(мое мнение)
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Доколкото знам, след като на моми4е му дойде за първи път, пораства от този период от 2 до 6 см средно, тъй 4е имаш надежда!
Аз съм на 15, около 1.62 и мисля, 4е този ръст е перфектен. Успех![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Otkakto mi doide porastnah s 2 sm!Ina4e na6ite wsi4ki sa po 1.55max(goworq za jenite)!Samo tate e 1.95, a az nadminawam wsi4ki.Na 13 godini-157.Towa ne e bolka za umirane.Minion4e-perfe
Аз съм висока 1.70 и всички около мен са по-нисички.Понякога не ги понасям, защото само се изтъкват, че и на токчета пак са по-ниски от мен.
Какво да се прави.
1.60 са си нормален ръст не ги слушай![]()
![]()
Аз съм момиче на 15 и съм 159 см., повечето хора ми казват че съм нормална![]()