.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 132
    ми то и аз съм нисичка на 17 съм а съм 1.56 .. но именно това е чара на някой момичета че са нисички

Град
    blg
    хаха глупави комплекси аз съм на 16 и съм 163-4 ... изобщо не трябва да ти пука даже аз сама си се шегувам с ръста неможе да направиш нищо...
    п.с малките жени са за любов големите за работа хах
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Станислава

има още 2 месеца докато стана на 13 и съм висока 156-7,и за мен си е напълно нормално, защото мама е 155 а тати 174 ,преди мн се комплексирах,защото вс момичета от моя клас са 165-167,но както аз така и авторката имаме още мн време да ръстем,така че споко

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Ми лягайте си рано и спете по много вечер и ще пораснете големии какички

Купи си обувки на високи токчета.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    момиче само на 15 си (колкото мен..аз съм 1.65)
    имаш още много да растеж..мисля че някъде растежа продължава до към 18 год, възраст (но не съм много сигурна)
    приеми се такава каквато си,какво ти пука от мнението на другите?
    и то само за един ръст ..
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Гледай сега, на 15 си - имаш още около 5 - 6 години да растеш но зависи как ще действаш. Че неможе да станеш 180 неможе, но някои неща 100% ще ти помогнат - от личен опит. Значи - ако пушиш спирай ги веднага, защото много хора пушат и скитат из кафетата от малки и после се оплакват, че са курнишони. Запиши се на тренировки по плуване - аз тренирам от малък и мога да ти кажа, че това помага изключително много както за стягане на тялото, така и за издължаването му. Също можеш да съчетаваш плуването с определени тренировки във фитнеса (казвам определени, защото някои намаляват издължаването ти). Сега ти е времето да се пробваш, защото като минеш 18 вече става почти невъзможно... това че родителите ти са ниски не означава, че и ти непременно ще си такава... майка ми е кинта и 60, по - висок съм от баща ми и това се дължи на тренировките. Пробвай се - нищо не губиш
    “Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”

Супер фен
    О боже!Ниска била ... аз съм на 17 (след няколко месеца 18 ще направя) и съм 159см и го намирам за нормално!По-добре нисичка,че като решиш токчета да си обуеш да не си като някои кон.Стига сте се оплаквали без причина.Добре си ти е ръста!
    Обичам те <3 !!!

Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Еми не не можеш.Ако все пак искаш да опиташ започни да тренираш волейбол,басткетбол.
    да бе не че нещо ще се получи ако почнеш да играеш баскет за ся аз не съм пораснала от това въпреки че не ми и трябва де, примири се с недостатъка си тва е ген, апък не всеки е перфектен

eee koe ti e niskoto 160 si i si vse o6te na 15 ima6 o6te da izrastva6.. dori i da ne porasne6, koeto me sumnqva nqq smisal da se kompleskirva6 ot viso4inata si ..

Цитирай Първоначално написано от sunshine1
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Еми не не можеш.Ако все пак искаш да опиташ започни да тренираш волейбол,басткетбол.
    да бе не че нещо ще се получи ако почнеш да играеш баскет за ся аз не съм пораснала от това въпреки че не ми и трябва де, примири се с недостатъка си тва е ген, апък не всеки е перфектен
    това не може да се каже, че е недостатък !

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Цитирай Първоначално написано от bloo
    казаха ми, че имало няква инжекция за хормона на растежа..
    МОМИЧЕ,НЕДЕЙ!
    +1
    аз съм на 16 и съм висока 160см. ..спокойно ше пораснеш

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    започни да тренираш нещо. спорта стимулира секрецията на хормона на растежа. може да има ефект.

стига сте и давали акъл как да се развали

п.с. харесвам миньончета

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    тя пък може да харесва високи мъже и да не иска да се чувства като джудже до тях.

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Ебати темата,ти наистина ли очакваше някой да ти каже някоя рецепта за това как се става по - висок? Няма такова нещо.
    В това може да ти е чара,не си ли чувала за "сексапилните миньончета".Радвай се на живота,наистина това ти е ген(сама каза,че родителите ти също са ниски).

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Още в началото на темата писах, че това ти е ген. Просто се научи да се харесваш. На всеки му се иска или да е по-висок или по-нисък. Ако имаше янаккъв точен метод, всички да сме станали префектната височина и съответно, ако можехме да си избираме килограмите, да сме слаби, стигнати. Просто се научи да се харесваш такава, каквато си, пък и не си много ниска.

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel

Re: СУПЕР НИСКА СЪМ ! ;(

Цитирай Първоначално написано от bloo
    хора, моля ви помогнете..
    аз съм момиче и сега ще ставам на 15, но съм мн ниска.. 1,60 може и по-малко.. не знам.. но сега вече напоследък хората започнаха да ми намекват, че съм ниска и да ми се смеят и какво ли не.. даже приятелките ми , ми повтарят, че съм ниска и трябвало да се направи нещо..
    ..има ли някакав начин да надигна поне до 170 ..

П.С. майка ми и татко ми са по-нисички..може би заради това и аз съм така
    До преди година и половина бях около 1.55, а сега съм около 1.60 (през ноември ставам на 17). Честно казано хич не ми пука колко съм висока, дори мисля, че съм си много добре така. Сестра ми е по-голяма с 3 години от мен и е мааалко по-ниска. Моя съвет е да не слушаш какво ти говорят тези хора около теб, защото ти е добре височината. На 15 си и имаш още 3-4 години да се развиваш. Стига си се паникьосвала за глупости.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от swatch
    п.с. харесвам миньончета
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    BurgasS
    Носи токчета

абее хвани са за едно дърво и виси така 1 седмица и с сиг. ще порастнеш :P

Поне можеш спокойно да носиш токчета ..

Град
    Сан Венганца
    И аз до 7 клас бях 1.62-3 ... най-ниската в класа...Но 2 години играх баскетбол,3 волейбол...и имам още една година (12 клас) през която ще играя волейбол...в момента съм 1.75-6..Но не е гаранция,че ще порастнеш от това...всичко си е до ген...Освен да те вържат и да те разпънат ...

Запомнете,че се пише метЪл а не метАл... Металите нямат нищо общо със стила музика метЪл ...

Благодаря за вниманието!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си