- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- СУПЕР НИСКА СЪМ ! ;(
ми то и аз съм нисичка на 17 съм а съм 1.56 .. но именно това е чара на някой момичета че са нисички![]()
хаха глупави комплекси аз съм на 16 и съм 163-4 ... изобщо не трябва да ти пука даже аз сама си се шегувам с ръста неможе да направиш нищо...
п.с малките жени са за любов големите за работа хах
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
има още 2 месеца докато стана на 13 и съм висока 156-7,и за мен си е напълно нормално, защото мама е 155 а тати 174 ,преди мн се комплексирах,защото вс момичета от моя клас са 165-167,но както аз така и авторката имаме още мн време да ръстем,така че споко![]()
Ми лягайте си рано и спете по много вечер и ще пораснете големии какички![]()
Купи си обувки на високи токчета.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
момиче само на 15 си (колкото мен..аз съм 1.65)
имаш още много да растеж..мисля че някъде растежа продължава до към 18 год, възраст (но не съм много сигурна)
приеми се такава каквато си,какво ти пука от мнението на другите?
и то само за един ръст ..![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Гледай сега, на 15 си - имаш още около 5 - 6 години да растеш но зависи как ще действаш. Че неможе да станеш 180 неможе, но някои неща 100% ще ти помогнат - от личен опит. Значи - ако пушиш спирай ги веднага, защото много хора пушат и скитат из кафетата от малки и после се оплакват, че са курнишони. Запиши се на тренировки по плуване - аз тренирам от малък и мога да ти кажа, че това помага изключително много както за стягане на тялото, така и за издължаването му. Също можеш да съчетаваш плуването с определени тренировки във фитнеса (казвам определени, защото някои намаляват издължаването ти). Сега ти е времето да се пробваш, защото като минеш 18 вече става почти невъзможно... това че родителите ти са ниски не означава, че и ти непременно ще си такава... майка ми е кинта и 60, по - висок съм от баща ми и това се дължи на тренировките. Пробвай се - нищо не губиш![]()
“Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”
да бе не че нещо ще се получи ако почнеш да играеш баскет за ся аз не съм пораснала от товаПървоначално написано от Zaharinka
![]()
въпреки че не ми и трябва де, примири се с недостатъка си тва е ген, апък не всеки е перфектен
![]()
eee koe ti e niskoto 160 sii si vse o6te na 15 ima6 o6te da izrastva6.. dori i da ne porasne6, koeto me sumnqva nqq smisal da se kompleskirva6 ot viso4inata si ..
това не може да се каже, че е недостатък !Първоначално написано от sunshine1
+1Първоначално написано от YouCantStopMe
![]()
![]()
аз съм на 16 и съм висока 160см. ..спокойно ше пораснеш![]()
![]()
започни да тренираш нещо. спорта стимулира секрецията на хормона на растежа. може да има ефект.
стига сте и давали акъл как да се развали
п.с. харесвам миньончета![]()
тя пък може да харесва високи мъже и да не иска да се чувства като джудже до тях.
Ебати темата,ти наистина ли очакваше някой да ти каже някоя рецепта за това как се става по - висок?Няма такова нещо.
В това може да ти е чара,не си ли чувала за "сексапилните миньончета".Радвай се на живота,наистина това ти е ген(сама каза,че родителите ти също са ниски).
Още в началото на темата писах, че това ти е ген. Просто се научи да се харесваш. На всеки му се иска или да е по-висок или по-нисък. Ако имаше янаккъв точен метод, всички да сме станали префектната височина и съответно, ако можехме да си избираме килограмите, да сме слаби, стигнати. Просто се научи да се харесваш такава, каквато си, пък и не си много ниска.![]()
До преди година и половина бях около 1.55, а сега съм около 1.60 (през ноември ставам на 17). Честно казано хич не ми пука колко съм висока, дори мисля, че съм си много добре така. Сестра ми е по-голяма с 3 години от мен и е мааалко по-ниска. Моя съвет е да не слушаш какво ти говорят тези хора около теб, защото ти е добре височината. На 15 си и имаш още 3-4 години да се развиваш. Стига си се паникьосвала за глупости.Първоначално написано от bloo
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Първоначално написано от swatch
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Носи токчета![]()
абее хвани са за едно дърво и виси така 1 седмица и с сиг. ще порастнеш:P
![]()
Поне можеш спокойно да носиш токчета ..![]()
И аз до 7 клас бях 1.62-3 ... най-ниската в класа...Но 2 години играх баскетбол,3 волейбол...и имам още една година (12 клас) през която ще играя волейбол...в момента съм 1.75-6..Но не е гаранция,че ще порастнеш от това...всичко си е до ген...Освен да те вържат и да те разпънат ...![]()