- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко време отделяте на външния си вид?
Зависи.
Сутрин, като ставам да се глася за училище, съм дразнещо бавна, защото или не съм спала, или съм спала 3-4 часа, и ми е супер мързеливо, раздразнено, едва движа, въобще се мотая. Ъм, всяка сутрин ставам в 5:00 и съм готова до 07:00. Два часа гласене и мотаене, в повечето случаи е повече мотаенето от гласенето, но както и да е. През тези два часа работата ми е да се изкъпя, да се изсуша(то тая коса лесно ли се суши, ебаси), да изпия някое друго кафе, да си избера дрехи и да се облека, да си направя прическа и да се гримирам.
Ако стана в 5:50/6:00 и реша, че ще се наглася за толкова време, ще мога. Пак ще си свърша абсолютно същите работи, но за по-малко време, но се чувствам по-доволна, като знам, че съм се помотала, тропала с крак как нещо не ми е наред, и няма да излизя и тнт.
За обикновените ми излизания ми стига час-час и нещо.
А ако трябва да се глася за нещо важно(събиране за някъде, рожден ден, срещи)... пф, отиде половината ден.
И в крайна сметка в повечето случаи на излизане се погледам в огледалото, и все намирам нещо, което не е наред.
Яко зле съм, хахах.
Около 30 мин..
5-10 мин - дрехи
5 мин - грим (една спирала,гланц)![]()
и около 15 мин отделям за косата
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
0,30 - 1 час
OhaПървоначално написано от HexGirl
) Изправяне 5 минути?Завиждам ти благородно.Ако искам да се изправя наистина хубаво ми трябва към 1 час :#
ами сутрин около 30 мин. / като поне 5-10 минути се моткам по вкъщи /
иначе когато не съм на даскало 1 час.. или пък час и нещо
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Ежедневно:
25мин- коса
10мин- грим
10мин- избиране на дрехи,обличане,преобличане ,ако се налага
10мин- да прегледам всичко наред ли е и тръгвам![]()
Общо- 55мин
За специални поводи:
40мин- коса
20мин- грим
30мин- дрехи ,обличане и няколко пъти преобличане
30мин- мотане
Общо- 2часа![]()
Сега стоим и аз и ти ,не знаем как да си простим и нека мълчим не казвай нищо всичко се топи, ако искаш забрави..
ми...зависи горе долу 30 мин на ден , а ако е специален ден и до 3 часаИначе за събирания винаги закъснявам
![]()
моята коса е доста къса и идеално праваПървоначално написано от DevilWish
обаче виж като реша да се къдря е такъв ужас и безумие
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Първоначално написано от teengirl15
Просто аз
ми около половин час .. косата - 15 мин. някъде
дрехите - 10 - 15 докато избера
и грим - 2-3 мин, най - много
Ами ако да кажем някой е на вратата и примерно ме вика да изляза веднага.. ми рябват 5 минути най- много 1-2 да облека първите нормални дрехи за излизане, които видя.. и 10 секунди да се обуя :Д и останалото косата и спирала...
А ако знам, че трябва да съм готова еди кога си.. ми ртябва приблизително половин час.. косата 15 мин.. дрехите 5 мин.. очите 1-2 мин.. устните 1-2 мин.. зъбите 2-3 мин.. Нещо такова се получава...![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Usually I don't waste time on such things but let say in one word-30 min.![]()
I CaN LIVe WhOLly WiTH YoU oR NoT AT AlL!!!
ми ставам мия си зъбите,обличам се, сресвам си косата и я връсвам на опашка горе после си слагам спирала и гланц и понякога сенки и тръгвам . . .
абе най много 15 мин, но това е за училище![]()
Peace & Love
Първоначално написано от galu6a
![]()