- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос относно течност, отделена от момичето по време на сек
Благодаря за отговорите
А на тези, които се изказаха леко раздразнено, искам да се запитат и да си отговорят сами, ако бяха в моята ситуация нямаше ли да се чудят, защото повече от година пих какви ли не щуротии (за половата система) , кфо ли не преживях и просто не се овлажнявах сама (странични ефекти от медикаментите) , така че не ме нападайте, това е нова реакция на тялото за мен, нормално е да се позаинтересувам дали е нормално![]()
![]()
Напротив. Изобщо не ти е богата сексуалната култура! Щом не знаеш малките неща, какво остава за по-сложните.....Първоначално написано от PepSsSi
Don't tell me what I can or can't do !
прочети ми предния пост и тогава нападайПървоначално написано от Boyd
и много добре знам за овлажняването, просто за 1 път виждам нещо такова. Ама и аз какво ли се ядосвам, освен да се изпитаме ,а![]()
![]()
Ем нещо нормално е според мен ( момче съм) , да не би да е бяло течение
Спокойно =)Първоначално написано от PepSsSi
какво се оправдаваш. Ако някой е решил да ти помага оптималния вариант е и да не те съди в същия пост поне...
На всеки може да се случи да не знае или да сбърка нещо. А и по-голяма част от знанията си човек придобива с практика...
Да бе разбрах, че не е това, но не знам защо в първия момент реших, че го е получила след оргазъм а то се оказа, че не е така. Заблудата е моя. Иначе просто си се увлажнява мацето повече - няма лошо поне няма да и трябват разни възелини и други петролни глупости.Първоначално написано от Alexandra93
![]()
+1Първоначално написано от Snickers
![]()
Нормално е.
Съвсем нормално![]()
Вече май и стана ясно на авторката след 3 страници с "нормално е" , че няма от какво да се притеснява. Не е ли време и за ключ?
i az parviq pat kat se navlajnih taka se bqh pritesnila no posle pro4etoh i sega vs m i e ok![]()
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*