.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Град
    Пловдив
    Благодаря за отговорите
    А на тези, които се изказаха леко раздразнено, искам да се запитат и да си отговорят сами, ако бяха в моята ситуация нямаше ли да се чудят, защото повече от година пих какви ли не щуротии (за половата система) , кфо ли не преживях и просто не се овлажнявах сама (странични ефекти от медикаментите) , така че не ме нападайте, това е нова реакция на тялото за мен, нормално е да се позаинтересувам дали е нормално

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PepSsSi
    не съм никак малка, имам много добра сексуална култура, пазя се, НО това е ново за мен и исках да разбера, колко често съществува сред момичетата ( само 1 моя приятелка е така)
    Напротив. Изобщо не ти е богата сексуалната култура! Щом не знаеш малките неща, какво остава за по-сложните.....
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Boyd
    не съм никак малка, имам много добра сексуална култура, пазя се, НО това е ново за мен и исках да разбера, колко често съществува сред момичетата ( само 1 моя приятелка е така)
    Напротив. Изобщо не ти е богата сексуалната култура! Щом не знаеш малките неща, какво остава за по-сложните.....
    прочети ми предния пост и тогава нападай
    и много добре знам за овлажняването, просто за 1 път виждам нещо такова. Ама и аз какво ли се ядосвам, освен да се изпитаме ,а

Ем нещо нормално е според мен ( момче съм) , да не би да е бяло течение

културата си ми е ок, но бях на специфично хормонално лечение, от което овлажняването ми почти го нямаше, сега съм с ново момче и без лекарства, на практика всичко е рзлично за мен затова и се интересувам по-подробно за всичко
    Спокойно =)
    какво се оправдаваш. Ако някой е решил да ти помага оптималния вариант е и да не те съди в същия пост поне...
    На всеки може да се случи да не знае или да сбърка нещо. А и по-голяма част от знанията си човек придобива с практика...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Да, нормално е. Това е така наречения squirt, с което не особено много жени биха могли да се похвалят. Нищо притеснително, напротив- привилегия.

Хихихи ти мислиш ли въобще като говориш?!Прочети за squirt и тогава коментирай какво е.Иначе мацка спокс,това си е от тебе ...няма нищо за притеснение ,а се учудвам,че чак сега го виждаш...
    Да бе разбрах, че не е това, но не знам защо в първия момент реших, че го е получила след оргазъм а то се оказа, че не е така. Заблудата е моя. Иначе просто си се увлажнява мацето повече - няма лошо поне няма да и трябват разни възелини и други петролни глупости.

По-добре така,отколкото да не се овлажняваш.Нормално е.Аз не съм имала периоди,в които не мога да се овлажнявам,но съм имала такива в които ту е малко повече,ту малко по-малко.Нищо ти няма

...hate my nickname

Цитирай Първоначално написано от Snickers
    нормално е.
    дишай.
    +1

Съвсем нормално

Град
    ВаРнАаАа
    Вече май и стана ясно на авторката след 3 страници с "нормално е" , че няма от какво да се притеснява. Не е ли време и за ключ?

i az parviq pat kat se navlajnih taka se bqh pritesnila no posle pro4etoh i sega vs m i e ok
    ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си