- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Цикълът ми закъснява страх ме е...
Здравейте цикълът ми закъснява с 4-5 дена страх ме е ужасно търсих в интернет и разбрах че може да е киста на яйчникът адски ме е страх аз съм девствена така че няма как да съм бременна какво да правя...!?!
![]()
![]()
![]()
hih
тцц стига бе.. на мен като ми закъсня с цял месец и кво?- ем нищо,добре съм .. Мисля че и ти също
Имаш ли болки в малкия таз? Нежелано окосмяване /над горната устна, около ареолите на гърдите, по брадичката? Наднормено тегло? Упорито акне? Колко дни ти е МЦ? А менструацията?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не се шашкай..и на мен ми закъснява всеки месец пък нищо ми няма![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
яяяя не ти ма побъркаПървоначално написано от kalpazanka
![]()
![]()
![]()
150 въпроса едно след друго все едно е на разпит така се почувствах като ти четох коментара![]()
![]()
![]()
Ами ако ти беше подранил, дали щеше да пишеш тук?
Като ти закъснява малко не е проблем. И ако толкова те притеснява, просто си купи тест!!!
Приятел, коя част от "девствена съм и неможе да съм бременна" не разбра?Първоначално написано от Xitap
![]()
Винаги съм вярвал в непорочното зачатиеПървоначално написано от l0lz
![]()
![]()
![]()
![]()
Идеята беше да си отговори на тези въпроси, преди да започне да се психясва и изживява като хипохондрик.Първоначално написано от Anarchya2
![]()
Подозира киста, без да споменава нещо съществено, освен че менструацията й закъснява.![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Спокойно!Закъснял ти е просто,това се случва дори от напрежение и нерви.Не си филмирай приятелят ако само с толкова ти закъснява е моят съвет...![]()
Amphetamine
Синоними: Phenamin (Sopharma).
Лекарствени форми: Tabl. x 5 mg.
При продължително безконтролно приемане се наблюдават привикване,пристрастяване, повишена възбудимост,агресивност,пс ихози с параноидна симпоматика.
Тя не води полов живот.Първоначално написано от Catscan
![]()
Изтрих всички ненужни коментари. MaLty,l0lz,Xitap - надявам се без повече лигавщини.
А аз пък искрено вярвам, че женските проблеми не могат да се решат от момчета като нас, затова не се меся в такива теми.Първоначално написано от Xitap
Ако си пътувала или си била под стрес има голяма вероятност това да ти повлияе.![]()
Фактори безброй има. Жеги, атмосферно налягане, баланс в организма и т.н. А ако толкова си притеснена, иди на преглед, макар и според мен да е излишно!
Първоначално написано от Kukumqvka
на мен ми закъсня с два месеца и половина.![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Нищо ти няма на една приятелка и закъсня с 2 месеца и майка и мислеше , че е бременна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ххх
лекар?? по скоро отивай
п.с. може да ти се обърка менструацията от тва променливо време.. :P
Това твоето ми напомня на виц-човек отива в бибилиотеката да потърси книга по медицина,за да види какво му е.И както си чете изведнъж след всякак следваща прочетена болест осъзнава,че я има.И търчи към аптеката,като иска лекарства за 30-50 болести.Естествено аптекаря му се смее и му дава бележка-НЕ СИ ПОСТАВЯИТЕ САМИ ДИАГНОЗИ!Първоначално написано от gotinoger4e
И да и кажа,за 4-5 дена закъснение не се притеснявай,още повече,че си девствена.А и предполагам още не ти е редовен.
Но ми стана смешно за това в интернет.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Споко бе момиче. И на мен ми се е случвало при това не съм девствена. Понякога се получава при смяна на сезоните, лека настинка или някакъв хормонален дисбаланс. Ще ти дойде. Споко.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
като ти закъснее повече от седмица тогава се притеснявай ...
Станислава
И к'во като закъснява ... много фактори могат да влияят за това
На мен пък ми дойде 12 дена по-рано пък мисля, че нищо ми няма![]()
![]()
казах,че нищо ми нямаПървоначално написано от 13
значи не съм ,умнико
![]()