.
Отговор в тема
Страница 6 от 14 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 340
    [quote="Sham"]провери си значението на думата "нападка", Румка;
    ясно, неосъзнат.
    ПП: момиче съм;[/q

препоръчаи некои речник
    :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Мега фен
    Какво спорите с човек с патладжан за аватар..

По опитни са! Ако говорите са разлика над 10 години = Педо.

Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Какво спорите с човек с патладжан за аватар..
    да,прав си ама то като се замисля,тя спори с нас а и се опитва да налага некво тъпо мнение хехехехехехе,нищо де,нека,и без тва трее ташак да стааа за да е интересно
    :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

пхахаххахаха

Град
    София
    Аз говоря от личен опит.Чувствам се закриляна ,спокоина абе изобщо дават много повече от едно 18-19 момче и не говоря за пари а за чувста.......
    "Когато смартта ти позвани на вратата, ти се направи на луд и вдигни телефона."

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от veny96
    Аз говоря от личен опит.Чувствам се закриляна ,спокоина абе изобщо дават много повече от едно 18-19 момче и не говоря за пари а за чувста.......
    То понякога точно те най-много лъжат за чувствата
    Просто на момиченцата им се струва, че връстниците им са лигльовци (което до известна степен е вярно, тъй като се държат идиотски през времето на пубертета), а пък по-големите момчета изглеждат някак по-зрели, по-отговорни, плюс това и по-стабилни (не финансово, поне не винаги)

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Защото са по-заможни и богати. Могат да ги издържат и глезят. Имат и коли и могат да си позволят много повече. И момичетата искат да са глезени и нямат чувства големи ами желания за това да получат повече като дават по-малко. Предимно това е причината. Като разберат, че баткото има приятелка на неговата възраст се отказват на бързо.

^ето ви пример, той е на моите години, но е с неадекватна представа за света.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Винаги съм си падала по по-големи мъже дори и когато бях на 12 и мога също да ви кажа, че не всички батковци имат пари и коли, но винаги те ще си бъдат по предпочитани от девойките.... :P

Мега фен
    Град
    Earth...
    за да се правят на голями...

Град
    East Coast
    Вижте сега колкото повече толкова по добре някой (момък) от тук не иска ли да е с някоя жена на 30 год. примерно която може да ти нарпави такава любов че да я сънуваш цял живот но да се върнем на темата...
    Извинете ме фукли кифли и тем такива момиченца повече от един секс няма да получите (освен ако не хванете некой идиот) Та всеки себеуважаващ се, не загорял мъж би предпочел момиче с което да може да говори а не да спори за глупости и тем такива И не забравяйте че секс с непълнолетна, малолетна е законо наказуемо да не ви вратне някой номер еиии

Град
    Sofia
    Бе да ви еба и курволяците

Обяснението е много просто...Момичетата се развиват много по-бързо от момчетата и е напълно нормално да си търсят някой ня тяхното ниво на развитие.
    Cause every girl here wonna be her..
    She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    Цитирай Първоначално написано от YourStar
    Обяснението е много просто...Момичетата се развиват много по-бързо от момчетата и е напълно нормално да си търсят някой ня тяхното ниво на развитие.

ебаси вица и какво точно е еднаквото ниво на развитие?
    Как се измерва и определя?
    Ми те женити се развиват малко по-рано от мъжете

Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    Разбирам, че обичаме да говори с клишета, но ми обясни как навлизането в пубертета на момичетата с около година по-рано се отнася към темата и по-специално, защо тези момичета си намират после 20+ годишни батковци. Вярваш ли, че наистина една 14 годишна пикла е на едно ниво с 20+ годишен олигофрен?
    малка пикла и голям олигофрен - неочаквано кофти комбинация
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Не се замислят мн какво правят. В тая възраст... малко летят из облаците
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

А.. защо батковците предпочитат тинейджърки ?

Не съм пълнолетна и следя тук темите,но сега наистина се изкуших да вмъкна и моето мнение....Малко ме хвана срам искрено казано,4етяйки,че все още има хора,които мислят за ,,осигурен живот,кола...,, и така си обясняват взръзката между една тийн-госпожица с един вече така да кажа-мъж.Какво значи ,,осигурен живот,,...та дори не знаем дали утре ще имаме честта да изживеем още един ден,да посрещнем още едно утро и още едно разочарование...Не смятам,че малките търсят в ,,батковците,, газарското и материализираното,поне не в повечето случаи.Ами казва му се просто любов...вие можете ли да изразите точно защо ходите с определен човек...каквото и да обяснявате,все ще сте неизчерпателни.. А и това е една крехка възраст,в която всички даваме пълна гласност на емоциите,това са лудите години,бих казала дори истинските години,защото повечето нямат предразсъдъци...тогава как може една любов на тези години да бъде базирана на интереси?!....Не смятам така.

Цитирай Първоначално написано от huksy
    Защото могат да ги манипулират по-лесно.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Фен Аватара на loffgame
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    На мен някой ми го обесняваше с факта, че момчетата съзряват по-късно от момичетата. И ако се замислите - това излиза напълно вярно! Не е само до това, че "Батковците" могат да си позволят личен автомобил и изкарват собствени пари...
    Именно,но то и пиклите на по толкова не са по-умни ! Но все пак друго си е с някой "батко",който си има опит с момичетата или поне знае как да се държи с тях. Не говорим за някое идиотче на твоята възраст,което незнае какво точно искаш от връзката ви.

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от themusicinme
    Цитирай Първоначално написано от huksy
    Защото могат да ги манипулират по-лесно.
    Най-после някой да каже нещо умно днеска.
    Не че е умно, но просто по пътя на логиката.

Супер фен Аватара на Shia
    Цитирай Първоначално написано от loffgame
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    На мен някой ми го обесняваше с факта, че момчетата съзряват по-късно от момичетата. И ако се замислите - това излиза напълно вярно! Не е само до това, че "Батковците" могат да си позволят личен автомобил и изкарват собствени пари...
    Именно,но то и пиклите на по толкова не са по-умни ! Но все пак друго си е с някой "батко",който си има опит с момичетата или поне знае как да се държи с тях. Не говорим за някое идиотче на твоята възраст,което незнае какво точно искаш от връзката ви.
    Щот много му знаеш опита.
    Нямаш покритие за това дали един голям ще се държи,както трябва и един "идиот" ще бъде идеален.
    Защо всички давате тезата,че момчетата на нашата възраст не стават,сякаш и "батковците" не са така.Те не могат да бъдат сериозни хора,като обръщат внимание на "малката си сестричка".
    Един зрял индивид ще си намери нещо,което да го допълва умствено и ще му отива...

Съгласна съм с Shia.

Аз пък не съм съгласен с това прословуто двугодишно изпреварване на момичетата спрямо момчетата по време на пубертета!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си