- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Защо тинейджърките предпочитат батковците?
[quote="Sham"]провери си значението на думата "нападка", Румка;
ясно, неосъзнат.
ПП: момиче съм;[/q
препоръчаи некои речник![]()
![]()
![]()
:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
Какво спорите с човек с патладжан за аватар..
Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
![]()
да,прав си
![]()
![]()
ама то като се замисля,тя спори с нас а и се опитва да налага некво тъпо мнение
хехехехехехе,нищо де,нека,и без тва трее ташак да стааа за да е интересно
![]()
![]()
![]()
:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
пхахаххахаха![]()
Аз говоря от личен опит.Чувствам се закриляна ,спокоина абе изобщо дават много повече от едно 18-19 момче и не говоря за пари а за чувста.......
"Когато смартта ти позвани на вратата, ти се направи на луд и вдигни телефона."
То понякога точно те най-много лъжат за чувстватаПървоначално написано от veny96
![]()
Просто на момиченцата им се струва, че връстниците им са лигльовци (което до известна степен е вярно, тъй като се държат идиотски през времето на пубертета), а пък по-големите момчета изглеждат някак по-зрели, по-отговорни, плюс това и по-стабилни (не финансово, поне не винаги)
Защото са по-заможни и богати. Могат да ги издържат и глезят.Имат и коли и могат да си позволят много повече. И момичетата искат да са глезени и нямат чувства големи ами желания за това да получат повече като дават по-малко.
Предимно това е причината. Като разберат, че баткото има приятелка на неговата възраст се отказват на бързо.
^ето ви пример, той е на моите години, но е с неадекватна представа за света.
Винаги съм си падала по по-големи мъже дори и когато бях на 12 и мога също да ви кажа, че не всички батковци имат пари и коли, но винаги те ще си бъдат по предпочитани от девойките.... :P
за да се правят на голями...
Вижте сега колкото повече толкова по добре някой (момък) от тук не иска ли да е с някоя жена на 30 год. примерно която може да ти нарпави такава любов че да я сънуваш цял животно да се върнем на темата...
Извинете ме фукли кифли и тем такива момиченца повече от един секс няма да получите (освен ако не хванете некой идиот) Та всеки себеуважаващ се, не загорял мъж би предпочел момиче с което да може да говори а не да спори за глупости и тем такиваИ не забравяйте че секс с непълнолетна, малолетна е законо наказуемо
да не ви вратне някой номер еиии
![]()
Бе да ви еба и курволяците
Обяснението е много просто...Момичетата се развиват много по-бързо от момчетата и е напълно нормално да си търсят някой ня тяхното ниво на развитие.![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
Ми те женити се развиват малко по-рано от мъжетеПървоначално написано от Battlescarred
малка пикла и голям олигофрен - неочаквано кофти комбинацияПървоначално написано от Battlescarred
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
Не се замислят мн какво правят. В тая възраст... малко летят из облаците![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Не съм пълнолетна и следя тук темите,но сега наистина се изкуших да вмъкна и моето мнение....Малко ме хвана срам искрено казано,4етяйки,че все още има хора,които мислят за ,,осигурен живот,кола...,, и така си обясняват взръзката между една тийн-госпожица с един вече така да кажа-мъж.Какво значи ,,осигурен живот,,...та дори не знаем дали утре ще имаме честта да изживеем още един ден,да посрещнем още едно утро и още едно разочарование...Не смятам,че малките търсят в ,,батковците,, газарското и материализираното,поне не в повечето случаи.Ами казва му се просто любов...вие можете ли да изразите точно защо ходите с определен човек...каквото и да обяснявате,все ще сте неизчерпателни..А и това е една крехка възраст,в която всички даваме пълна гласност на емоциите,това са лудите години,бих казала дори истинските години,защото повечето нямат предразсъдъци...тогава как може една любов на тези години да бъде базирана на интереси?!....Не смятам така.
![]()
Защото могат да ги манипулират по-лесно.Първоначално написано от huksy
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Не че е умно, но просто по пътя на логиката.Първоначално написано от Verminaard
![]()
Щот много му знаеш опита.Първоначално написано от loffgame
Нямаш покритие за това дали един голям ще се държи,както трябва и един "идиот" ще бъде идеален.
Защо всички давате тезата,че момчетата на нашата възраст не стават,сякаш и "батковците" не са така.Те не могат да бъдат сериозни хора,като обръщат внимание на "малката си сестричка".
Един зрял индивид ще си намери нещо,което да го допълва умствено и ще му отива...
Аз пък не съм съгласен с това прословуто двугодишно изпреварване на момичетата спрямо момчетата по време на пубертета!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!