- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко време стоите пред компа?
По цял ден.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
през седмицата не стоя много,'щото съм на работа..обаче събота и неделя,ако не излизам наваксвам![]()
![]()
3-4 часа![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
ми общо взето цял ден
излизам за по 2-3 часа и ето ме пак на компа
И аз сам така нямам приятели единственото време в което не сам на компа е когат сам на даскало иначе само там седяПървоначално написано от abv01
![]()
.. около 3 часа и то вечерта
през деня има хиляди по-интересни и приятни занимания за правене като спорт;разходки и др. ..![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Първоначално написано от viksit0y
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
За пример ще дам вчера: от 13:00 до 2:00, но беше изключение
Първоначално написано от tanchu
и аз така
обикновенно 4-5 часа-зависи от много нещаЗимата повече Лятото по-малко
Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
Първоначално написано от Dimana99
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
мисля че прекаляявам с тоз комп.Първоначално написано от Jumbie483
Колкото си поискам , но попринцип аз съм втора смяна , а сутрин ходя на алианс , такачче сядам от 21 часа до 23 и нещо...просто защото само тогава съм си вкъщи...
Много!Даже прекалено мисля![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Като се прибера от училище към 19.30 ,вечерям и към 20:30 до 12-1 часа съм на копмютъра.![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
5-8 часа