.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Град
    ЛофЛандия

Може ли да съществува такова приятелство???

Мислите ли че може да съществува приятелство дори да има разтояние ... аз живея на 20 км от софия и уча в софия .. том в новия ми клас се запознах с едно момиче с което много си допаднахме .. проблемат е че неможем да излзиаме псотоянно собено през ваканции те .. и тя сякаш се отдълечава .. а аз я мисля за приятелка или поне искам да я запазя като такава ... мислите ли че можем да имаме силно приятелство по този начин ... все си мсиля че тя ще намери друга приятелка че ще ме зареже ...

Аз и всичко в мен

Град
    Бургас
    Може ако и двете мислите по един и същ начин
    Цесекарке, ще ти изпея каквото поискаш..

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Може и още как.При истинските приятели разтоянието няма значение.Може да се виждате 1 път месечно и през този 1 път да се чувствате сякаш сте се виждали всеки ден.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Една от най-добрите ми приятелки живее в София,аз съм в Бургас.Виждаме се 2-3 пъти в годината и това не ни пречи да сме адски близки.Ако ти е истинска приятелка няма "да си намери друга и да те зареже".В смисъл тя вероятно си има други приятели,но какво от това?

Wake up late honey,put on your clothes,
    take your credit card to the liquor store
    That's one for you and two for me by tonight

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Може разбира се. (:
    Аз съм от Варна,а имам приятели чак във Видин..
    И всичко благодарение на този форум
    Понеже ходя по съзтезания все успявам да се видя с тези приятели.. много е весело
    Та исках да кажа да се опитваш да задържиш приятелството,не я оставяй да се дръпне..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Град
    ЛофЛандия
    благодаря ви за съветчетата

Аз и всичко в мен

Мега фен Аватара на Biskfitka
    може

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от vampirekiss
    Може и още как.При истинските приятели разтоянието няма значение.Може да се виждате 1 път месечно и през този 1 път да се чувствате сякаш сте се виждали всеки ден.
    дамм и аз с моите приятелки не се виждам често,но това не ни пречи
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз имам 2 най-добри приятелки.
    Аз заминах, повече от година не се виждахме и си пишехме рядко. Но сега като се видяхме... всичко е по старому Обичам ги

Но може би е друго когато тепърва създаваш приятелство и искаш да го задържиш. Ако си по-контактна по Скайп (аз примерно трудно завързвам разговори) или пък си говорете по телефона.. След училище излизайте.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    може да сте приятелки .. независимо от разстоянието (а във вашия случай дори не е много .. какво са 20 км .. още повече, че като почне даскалото ще се виждате много често) .. само, че трябва и тя да те мисли за тоолкова добра приятелка колкото и ти ..

Може.Ако и ти си й толкова скъпа и добра приятелка,разстоянието няма такова значение

нищо не пречи да имате приятелство от разтояние....

Предполагам и тя се страхува, че няма дълго време да запазите приятелството си.Аз бих поговорила с нея..ако ти е приятелка, ще разбере страха ти от това да я загубиш.Според мен ако поговорите дори ще си станете още по-близки.
    Щастието на човека е в малките събития..!

аз мисля 4е за приятелството граници няма дори от разстояние нищо не пре4и да сте приятелки

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от niku
    Може ако и двете мислите по един и същ начин
    с най-добрата ми приятелка сме в един клас,но живеем на 13км разстояние,през ваканциите се виждаме рядко,събота и неделя понякога,а след даскало почти не излизаме заедно,и въпреки това вече 1 година сме най-добри приятелки

зависи от нея...ако тя иска може да имате страхотни взаимотношения...

Може, разбира се. С най-добрата ми приятелка сме в различни у-ща, различни смени и се виждаме страшно рядко, но сме все така близки.
    Stay up all night with the stars *

Нищо не пречи да сте приятелки,както казаха другите!Аз имам приятелка ,която учи в Бургас ,а аз ще уча в София и сигурно още по-рядко ще се виждаме!Тъжно е,но пак сме си същите добри приятелки! ))

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    аз имам приятелка от Франция,тя си идва лятото,но и тогава не може да си видим най-много 5-6 пъти,но сме приятелки :P
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Бургас
    аз съм в бургас, а най-добрият ми приятел в лондон.
    замина само за 6месеца, за да изкара пари и да си върне кредита...
    вече е там 1г. и 6месеца...
    липсва ми.. отчуждихме се. последно го чух преди месец...
    понякога ми се иска да му звънна и да му кажа ''хей, какво правиш, хайде след малко да излезем да се видим'', НО...
    трудно е, но истинските приятелства се запазват дори да бъдат разделени от много километри...
    I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:

Може! Моята най-добра приятелка се премести да учи в Лондон. Идва си само за лятото и по цял ден сме заедно. Вярно е че по голямата част от времето сме разделени, но щом едно приятелство е истинско може да издържи на всякакви препятствия! Така че не се тревожи ако тя ти е истинска приятелка няма да те "зареже" .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си