.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

КОЛА маска на триъгълника при козметик??

Искам да отида на козметик за триъгълника ,целия.Проблемът е 4е досега не съм ходила и ми е АДСКИ притеснено и ме е срам Знам знам сега ще кажете 4е козметичката не го прави за първи път но...все пак.

Бихте ли ми казали как става номера смисъл отиваш там...и те разчеква? За колко време става всичко? И като дърпа боли ли и става ли бързо?

Еми... при мойта лягам на едно като легло, маже ме с кола маска и тва е. От време на време вика "мръдни тоя крак, напред, назад"
    Не е като да се чепиш кой знае колко.

Иначе става за десетина минути, боли като дърпа бая и след това малко, ама няма как. Заслужава си.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    ^ точно

отиваш,дигаш крачката и стискаш зъбки
    ти сама го каза не й е за пръв път,не си нищо особено
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Аз незнам как издържате на козметичка.Два пъти ходих и опищях всичко като се прибрах в нас. Оттогава се справям самичка в домашни условия с епилатора (Ровента).Само пръскам 1-2 пъти лидокаинче и готово.Даже няма 10 минути цялата работа.Чудя ви се как издържате..евала аз немога
    вЛасТта Ми ПриЧинЯвА Най-СилНия ОрГазЪм,Най-СладКата ТрЪпКа,НаЙ-НевеРоЯтНия ШоПиНг..ИсТинСка КуЧка..НепРиЛична,ЛоВка,ЦиН иЧНа,БрУтАлНа..Не ПроСто БоГатО МомИчЕ а ЖеНа С вЪзмОжНосТи

Град
    Варна
    ние сме малко нещо като мазохистки
    кво е тва лидокаин? упойка?
    аз давам с епилатора без нищо и нищо ми няма нито пищя нито нищо
    Kaname senpai <3

ами лидокаина е едно като дезодорант в такава опаковка.Ползва се за упойка и наистина действа (на лигавиците и кожата имам предвит) а не като истинска анестезия да заспиш струва 11-12 лева.
    вЛасТта Ми ПриЧинЯвА Най-СилНия ОрГазЪм,Най-СладКата ТрЪпКа,НаЙ-НевеРоЯтНия ШоПиНг..ИсТинСка КуЧка..НепРиЛична,ЛоВка,ЦиН иЧНа,БрУтАлНа..Не ПроСто БоГатО МомИчЕ а ЖеНа С вЪзмОжНосТи

Град
    Пловдив
    Как с ЕПИЛАТОРА??? Е, това вече си е болезнено... сигурно след известно време вече се свиква??
    "Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."

Град
    Варна
    е.. боли малко ама какво толкова
    всичките се лигавите нещо
    че аз от първия път си ползвам епилатора и си свиркам
    Kaname senpai <3

е..вече ти казаха,аз пък си правя сама верно,боли,но 2-3 седмици(даже и повече) нямам нужда от обезкосмяване
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

А колко дълги трябва да са космите преди да отида?Трябва ли да се мажа с нещо преди да дойде момента на изтезание?хах А след това?

Голям фен
    Значи отиваш,сваляш гащите,лягаш и разтваряш крака Нещо такова е.Няма смисъл да се притесняваш,козметичката гледа всякакви всеки ден.И болката не е чак толкова силна,повярвай ми свиква се.А после не се занимаваш с косми към 2 седмици

Цитирай Първоначално написано от dhjb
    А колко дълги трябва да са космите преди да отида?Трябва ли да се мажа с нещо преди да дойде момента на изтезание?хах А след това?
    ми достатъчно за да може колата да ги махне...
    не трябва да се мажеш с нищо...след като ти е направи,тя те маже там с някви боклуци нейни...
    And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Искам само да попитам колко горе-долу е цената?

лелее аз първия път като ходих си останах дори с прашките и тя само ги местеше аа цените варират м/у 4-15 лв да кажем

Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    Искам само да попитам колко горе-долу е цената?
    ми моята ми взима 12
    And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever

na men mi zvimat 5 lv
    По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.

На мен ми зимат 10 лв за цялостна и 13 за бразилка.Ина4е т'ва в домашни условия си е живо мъ4ение аз не мога да се оправя При козметик 4иста работа пак боли ама поне действа бързо

Мега фен
    Град
    <3
    Аз самичка в нас...Не ми е за болката вече го преживях и...усещаш просто дърпане/отскубване ако го направиш както трябва... а ако заболи то ще е при самото дърпане на лентичката за някакви си секунди ^_^ Обачее нещо явно не се справям много добре...всмис нямам проблеми с пъпчици и такива зачервявани от които се оплакват повечето а просто кола маската ми пропуска косъмчета ии трябва след тва да се мъча с пинсета ^ -.- Правя си квото трябва ии пак не ги маха всичките О.о Течна е ..."Кара" (чела съм във форума добри отзиви за нея ^^) ии бихте ли ми препоръчали някоя по-хубава ако има и със студена дали ще е по-добре? ^

П.П Авторката...за срама...виж...козметичката не те познава...за нея тва да види нечие междукрачие няма да е нищо ново ^_^ След тва едва ли ще я видиш отново (освен ако не продължиш да ходиш пак при нея ама нищо ^^) Така че трябва само малко да не ти пука ^_^ И аз обмислях мноого дали да ходя на козметик но и мен ме е срам и колкото и да си се самоубеждавам не мога ^^ ...почти се бях навила ама се отказах ^ и така ^_^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на pinki
    в моя град - Силистра е по 5лв кола маската и да както казаха вс преди мен сегаа няма да се повтарям Но знам, че е кофти АЗ все още се самонавивам да ида :P
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

защо всички толкова ги е срам ..?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си