- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиърсинг.. За или Против ?
еми за съм![]()
имам на носа, пъпа и езика![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
За, но да не се прекалява.
Имам на ушите, пъпа и езика.
ЗА,но с условие да не приличаш на сергия накрая.![]()
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !
за,разбира се,аз много съм се филмирала с тия пиърси и просто искам да се надупча цялата,а не мога заради шибаното ми училище иии се побърквам.да.
имам на езика,лабрет,имах повърхностен м/у гърдите
В повечето случаи против. Като цяло ми бие на кич. В редки случаи седи добре, поне аз не съм виждала особено много хора, на които да изглежда добре.
Das Feuer liebt mich
И аз съм за..то просто не виждам защо някой би могъл да е против ?!? Би ми се искало да си сложа на носа и пъпа ама не знам![]()
![]()
And the world around us wont stop turning to night..
I like.. I like..
http://www.impulse.bg/Minionchee
За много ясно, даже преди 6 дена си сложих едно такова съкровище на езика![]()
Щото мама и тати не дават лиПървоначално написано от PlamitOo
![]()
на малко хора им отива.
лично на мен ми става противно, само като си представя гледката на инфектирал се пъп(примерно), заради едно желязо, сложено за гъзария.
апф.. нали се сещаш ,че не при всеки е така и зависи много от грижата и хигиената
ако имам дъщеря и жена като вас и науча, че въртят такива работи зад гърба ми нз какво ще стане! Вие сте ненормални, бахти.. Вие тоя човек за нищо ли го имате.. Да носи пари само нали..Първоначално написано от ELiTyYy
Иначе по темата, категорично ПРОТИВ съм
Do you know what is loneliness, among so much people?
хах и аз за нито една от трите обеци не ги бях уведомила.. смисъл те знаеха , но не и точно кога съм отишла и веднага след това им казах![]()
Дано нямам деца като вас![]()
Do you know what is loneliness, among so much people?
Заааа![]()
![]()
![]()
Живота е суров, а аз съм пак пияна... Купона си тече, чуваш ли копеле ... ;dd
аз мисля , че това е нещо , което сам решаваш за себе си...Първоначално написано от playhard1
Аз съм "за". Имам на езика едниствено,но имам желание да си направя и "hips"![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Първоначално написано от Scr3amerka
за...
имам 3 обеци на меката чест на дясното ухо
искам да си направя на хрущяла на ухото но като навърша 18 защото наще ще ме![]()
Humans need fantasy to be human.
Пффф не щото мама и тати не дават (питала съм ги и те разрешават, стига да не е на някое такова място долу)...Просто ми е адски противно по улицата да мина и да видя няква на моята възраст, 15-16 годишна с обеца на носа, веждата, па турила и на бузите ли кви са там....Разбирам ушите да си ги дупчите по сто и кусур пъти ама си представям като на 30 им дойде акъла, че тоя пиърсинг не се харесва на мъжа или нещо от тоя род..Същото с татусите..Майка ми навремето е имала на пъпа пиърсинг, когато още не е било модерно.Сигурно затва сега пъпа й е подут и в белези![]()
ЗА !!!
Имам 12 дупки ..
Running is my drug and I am overdosed ..
Първоначално написано от Diiddy
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче