- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиърсинг.. За или Против ?
Принципно за, но има хора, които прекаляват.
Аз съм ЗА, НО в умерено количество! И да са там където ще ходят на човека ..![]()
Аз искам на езика или поне 2-ра дупка на дясното ухо .. Само да събера пари и ще питам баща ми, дали ще ми даде /по принцип ми дава, но все пак/![]()
*сън*
За кефи ме ,но е въпрос на вкус имах снейкбайт за кратко и медуза(в центъра на горната устна) ма ги разкарах и сега си останах с единия от байтовете и ми е добре мисля за татууу па да видим![]()
![]()
Против е силно казано, но клоня към без, дупките дето ги имате с раждането, не ви ли стигат ...
n00bs
аз имам на носа и на езика . От преди години са ми, но ако сега нямах може би нямаше да си направя..
хахахахахаха хахаха ха хаПървоначално написано от playhard1
какви ги въртят това че не са казали за 1 тъп пиерс е използване така ли ....
А баща и дали и казва какво бельо си е купил а ?
Същото е обеците са лично нещо и всичко което правиш със себе си е лично ии всеки сам преценя дали да го сподели![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
И аз съм за : )
Имам на ухото и пъпа, обмислям дали да не си дупна носа =)
За, но не харесвам обеци навсякъде, смисъл на някои места ми е много грозно![]()
ЗА много ясно![]()
искам да си направя хеликс пиърсинг
http://tattoo.blog.bg/photos/17988/helix%5B1%5D(1).jpg
За. Но има някои пиърси, които ми изглеждат много грозни - на носа, на пъпа, на ГЪРБА... Харесват ми на езика. Искам един в горната част на ухото, но като знам, че не заздравява...ми минава мерака.![]()
Дай снимки, защото не ми се вярва многоПървоначално написано от Callisto
И как ги задържа тези на талията и ципата, щото нали знаеш, че са повърхностни и ряко издържат дълго![]()
Първоначално написано от Jamalska
Искрено се посмях.
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
За![]()
Имам на пъпа и ушите
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
за аз съм момче но имам под устната и на езикаа имам и на лявото ухо 2 горе на хрущяла и долу (: но това са си обеци
За! Имам на езика и по ушите(4 на едното и 2 на другото)![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
За. Ама само на някои места ми харесва.
Имах 4 на едното ухо и 2 на другото, но стана така, че скоро след продупчването махнах 3 от тях и останах само с 2 на едното и 1 на другото ухо. Скоро пак ще се дупча. А след като сваля брекетите искам и езика. Нашите претръпнаха.![]()
ЗА! даже мисля да си слагам .......... на нокътянз дали се брои за пиърсинг ама както и да е
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
зависи попринцип харесвам обеци на ушите (само обикнвенте и тези на хрущяла, а не индустриал и тем подобни) както и на пъпа. Но не ми харесват тези на лицето и не смятам да си го причинявам. Моля не ме нападйте както направихте с други момичета това е моето мнение!![]()
Аз съм за имам на езика от годиина вече и преди имах на устната няколко пътии ;дд
Ето! Започнах процеса по възстановяването!![]()
Имам на езика, на пъпа, и на едното ухо индъстриъл и трагус... очевидно съм за.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.