- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиърсинг.. За или Против ?
Аз съм ЗА!
Обаче нашите не ми позволяват. Аз си направих 2 дупки допълнително на дясното ухо и искам на веждата обаче не позволяват!!!![]()
А да те попитам, трагуса става ли с пистолет и боли ли много?Първоначално написано от BrokenInnocence
нямам,но обмислям да си пробивам езика ...малко ме е страх заради възможните негативни последици,нооо..си заслужава,поне според мен
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
хаха аз имах на нокътя..обаче ми се счупи и изгубих обичката, ;[[Първоначално написано от darsit0
която беше много сладка...
таа.. по темата ЗА![]()
имам на едното ухо helix ..
а преди си пробих ''домашно'' ципата (е не знам дали е ципа..ама..) между палеца и показалеца, обаче стоя 2 дни и махнах обецата ..
а сега мисля да си правя лабрет.. много ме кефи<< :P :P
не върви пред мен, може да НЕ ТЕ ПОСЛЕДВАМ, не върви зад мен, може да НЕ ТЕ ВОДЯ, върви до мен и ми БЪДИ ПРИЯТЕЛ...
Много ЗА ! Имах на пъпа, но я махнах![]()
Your eyes bright blue as the sky
Deeper than the sea
Warm as the sun![]()
ЗА !
освен на ушите другаде нямам , но обмислям под устната една за 16-тия ми рожден ден .. : )
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Зааа!!!! Супер много искам обица на пъпа....секси е!!!! Но има един малък проблем наречен...........родители!!!!!!!!! !!!![]()
![]()
![]()
Доскоро бях за... но на един приятел такова гадно възпаление на пъпа му се получи, че и ушите не искам да си дупча вече!
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
.... аз съм твърдо ЗА имам 4 обеци на лявото ухо 2 на дясното и на носа а сега искам да си направя и на устната![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...I'm doing it for a thrill.... (music)
За![]()
Мнг ме кефят, нямам, но бих искала на пъпа и на езика![]()
имам 8 piercinga по ушите
: )
естествено ЗА .. стига да е в нормални граници
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
заа определено...за сега имам само на ушите,а в понеделник ще си дупча езика и пъпа. : ))
Just because you drive a Benz
I'm not goin' home with you
You won't get no nookie or the cookies
I'm no rookie
And still I'm sexy, independent
I ain't wit' it, so you already know
Enj0y ;]
Аз съм ЗА!
Имам на 2 на едното ухо и 1 на другото.
Искам да си пробия още на езика и пъпа!![]()
![]()
![]()
Не се знае, дали това ще се получи и на теб. Щом на приятеля ти са се възпалили чак и ушите означава, че просто самият му организъм не понася металите!Първоначално написано от FlowerPower
Къде 8 са в границите на нормално?Първоначално написано от spexx
По темата - Против
I used to be an atheist but now, I believe in Sebastian Ingrosso.
Първоначално написано от Ape
е как 8 не са много : ) говоря за тези които вече им е като мания ... има наистина хора които прекаляват
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
"в границите на нормалното" е различно за всеки.
Иначе съм за, но имам само индъстриал и обикновени дупки на ушите.
ЗА!
Смятам , че всеки сам избира къде и колко да се дупчи. Не всеки обича пиърсинга и всеки има различни представи за това.
"границите на нормалното" за всеки е различно.