- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиърсинг.. За или Против ?
+1Първоначално написано от iiordanova
Btw, защо всички искат да си дупчат пъпа?! Само на мен ли не ми харесва ?![]()
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
Отново ли такава тема...
Твърдо ЗА - колкото повече, толкова повече ...![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Аз съм "за" и много искам на езика и пъпа,но на езика не ми дават а на пъпа мее страх,бе ще боли (не,че на езика не ме е страх).Ала сее надявам другата година есента да се престраша ии аз вече да имам![]()
![]()
![]()
Има много такива теми, но както и да е. Аз съм 'ЗА'! Нямам никъде пиърсинг, но бих искала да си сложа на носа. Може би ще си сложа това лято. Много ми харесва.
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
За! Аз не бих си сложила, защото не искам (поне за сега, а за вбъдеще нещата може да се променят). Но все пак всеки си решава дали ще си слага или не.
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
И аз съм ЗА!
----------------------------------------------------------------------
Това ми напомня за един виц: "Колкото повече-толкова повече"- казал Мечо Пух и умрял от свръх доза.Първоначално написано от xHARDCANDYx
![]()
Аз съм за и много ми харесва, но ме е шубе.. [-o< видях на едно момиче супер готино и стоеше ( долу в ляво на устната ) и много съм се навила, но мисля , че много боли. Ако някой има може ли да ми каже горе-долу що за болка става на въпрос , защото чета много форуми и мнения всеки с различно изказване и не мога да преценя. Благодаря предварително [ ! ]
![]()
не ме боля изобщо, нито дупченето, нито след това, не ми е ставало рана, дори си ядох нормално...Първоначално написано от Lian4ety
боляло ме е много на хрущяла на ухото, 3 месеца носих обици, накрая ги махнах... с какво ли не се мазах нищо не помогна...
Aз съм ЗА, но не и да се прекалява, защото има хора, които да прекалили и стои натрапчиво и грозно.Аз имам 4 обички на едното ухо, една на другото и една на езика.Повече не мисля да си слагам никъде, най-много още 1 на някое ухо и това ще да е.
аз съм ЗА,много ми харесва на пъпа .. аз имам 3 дупки на едното ухо ..
Заа!
имам лабрет, смайли, 2 хеликса и на пъпа.. даже сяга обмислям и за под езика![]()
не върви пред мен, може да НЕ ТЕ ПОСЛЕДВАМ, не върви зад мен, може да НЕ ТЕ ВОДЯ, върви до мен и ми БЪДИ ПРИЯТЕЛ...
Аз съм за,имам си обичка на пъпа ии сега обмислям да си дупча и езика ама още ме е шубе![]()
ZaicheNaXeroin
За и си имам![]()
За някои места съм за, за други не.
За - пъпа, езика, ухото, на усната долу в дясно, веждата
Против - всичко останало
Харесвам ги и нямам нищо против тях.
Аз лично за сега имам общо 6 дупки на ушите.
След време мисля да слагам и лабрет, но още обмислям тази идея.
И спря да се върти за миг земята..
твърдо ЗАимам 2 - на носа и страничен лабрет :P
* QueeN oF PaiN *
Първоначално написано от gLypChenCee
за.. имам обица на пъпа :P и искам на езика и скоро ще се пробивам![]()
• God is a D J •