- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скайп?
Скайп е една голяяяма заблуда. Трябва да внимавам повече с него вечеУбедих се, че е голяма тъпотия.. Позволих да се повтори подобна ситуация, но няма да се потрети!
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Според мен е възможно да се влюбиш обаче скайпа бързо ще се изчрпа и физическия контакт или по скоро липсата му ще се усети до толкова ,че разговорите биха станали скучни и не така приятни![]()
от личен опит го казвам
Напълно възможно е. Като във всеки друг начин за започване на връзка - зависи какво двамата търсят и какво те самите предлагат (искреност и истинност вклюяително)
А относно за това кое е истинско и кое - не... Личният ми опит ме е убедил (по доста болезнен начин), че на живо хората могат да са не по-млалко фалшиви (ако не и повече) отколкото в нета.
'Бала съм го. Аз, каквото търся не го намирам в реалния живот, какво остава за виртуалния?
Изривам се вече, само от мисълта за Скайп, пък ако трябва да стоя постоянно в него, за да си пиша с някакъв пън, който сигурно дядо може да ми бъде, сигурно ще получа рани като от Втората Световна.![]()
Излезте от този скайп,както правя аз...Влизам рядко, излизам и се запознавам с малоумници...![]()
![]()
![]()
Можеш да намериш супер добри приятели в скайпА ако е някой от твоя град или близък до него, защо не и нещо повече
Но ако сте много далеч....няма шанс за любов
Да гледаш човека отсреща, да искаш да го гушнеш, целунеш, а не можеш
![]()
пффф скайпняма такива филми.. поне за мен де
![]()
мисля, че е възможно ..![]()
Не.Като знам колко аз съм истинска... така и другите
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
имам приятелка, к0ят0 0БИЧАШЕ едн0 м0мче .. п0знаваха се 0т скайп, а т0й изпитваше адски силни чувства пак към м0миче 0т скайп и ставаха едни драмии.. ;x н0 сега всичк0 мижду всеки приключи.. ии не беше с щастлив край, така че не се захващайте![]()
ami na men mi se e slu4valo....![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
оу, верно? и кво стана накрая? тя му написа емотикон (swear), той (finger) и тя го блокна, или как?Първоначално написано от DoYouLoveMe
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
С моя приятел се запознахме по скайп.Писахме си 4 месеца, през които ми беше много симпатичен, след което се видяхме и чак след 4-5-6 среща вече можеше да се говори за по-сериозни неща от симпатия. Така че по темата-мисля, че между двама непознати може да се породи симпатия, но не и любов.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Не може..
Тъй като скайп, а и изобщо в интернет всичо е само писаници!!
Трудно е да опознаеш човек с който говориш на 4ри очи, камо ли по скайп!
Няма такъв филм!!![]()
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
ми едва ли може да се нарече "влюбване"...може би е просто едно увлечение![]()
Вярвам, дори съм била свидетел (: Но.. доста трудно може да се случи.
Въй скайп приказките все повече стават на мода.Първоначално написано от TheCinderella
Да се влюбиш истински - не. Дори да харесаш някого не можеш. Може да изпиташ интерес, симпатии и желание да го опознаеш, да се видите или нещо от тоя род. Ама само по някакви буквички да ти пламне искрата...меко казано е отчаяние и тотална самозаблуда.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
може разбира се ..много двойки се запознават в нета ,стига това което ти показва и ти казва да е истинското му лице,излезте и се вижте и тогава ще решиш![]()
love is gone!
В любовта няма невъзможни неща...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
За любовта са виновни много хормони, които няма как да се разменят по скайп. Няма как да се влюбиш в човек който не е до теб. Това не е влюбване.
Любов ... по скайп ?!? Хах ... ако е само по скайп .. твърдо НЕ! .. направих тая глупост .. то не бяха драми и простотии ... и все пак момчето , което сега харесвам се запознахме по скайп , но с времето се запознахме лично ... опознахме се .. разхождахме се ... и сега.. хъх но нищо не се знае .. абе общо взето не се занимавай с "любов" по скайп ( кавичките са важни ) ... всъущност зависи ... ако сте от един и същи град и се запознаете .. защо пък не ?
![]()
... Ако си готов да умреш,роди се! Ако си готов да живееш,бъди готов да умреш!![]()
![]()
![]()
Не е възможно. Освен ако не си прекалено наивен. Хората по интернет и на живо са различни. И казват различни неща.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.