- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- За метълите,метълките , Рокерите и рокерките ;)
1 - барабанчикПървоначално написано от MetalMiho
![]()
2 - български: Wickeda, Pizza, Bgz, One Faith, Symbolic, Vendetta, Indignity,Cherno Feredje, Контрол, Ремонт..
чужди: пф... много са. давам само пример от повечето стилове : RHCP, Six feet under, Sepultura, Slayer, Dismember, Unleashed, Korpiklaani, Soulfly, Nirvana, MOTORHEAD, Manowar, Ac/Dc, Accept, Judas Priest, Exploited, Sex Pistols, Dropkick Murphys, Rancid, RATM, NOFX, Barcode, Disrespect... тия най-много сякаш, може и да съм пропуснал
3 - хардкор, пънк, ска, дет и траш, фънк и разни кросоувъри (red hot)
4 - да.
Ами попринцип , сингълите са супер за Сърф Рок и Сърф Метъл дори , както и за Джаз , Блус и тям подобни , Deep Purple (ritchie blackmore , Steve Morse) Главно свирят на китари със сингъли и саунда им къртиПървоначално написано от LizZz
Главно са го сложили там за да покрият горе доло всички стилове които може да се свирят на китарата , щото все пак е един от по за начинаещи модел , докато откриеш истикнския си стил на музика .....
\\m// MetallicA 4 life \\m//
Надявам се автора да не се сърди,че пускам пост не съвсем по темата,а ако се сърди,нека за извинение се поздрави с Metallica - Creeping Death xD
Та - търсим барабанист от Варна,ама по възможност,да може да вкарва и четирите си крайника в действие,че за момента има двама желаещи,но единия съвсем го няма никакъв,а другия,ако се намери барабанист/ка ,минава за втори бас.
1. Свирите ли на някакъв инструмент?
2. Любими групи?
3. Предпочитан стил измежду а)Рок , б) Метъл, в)Thrash Metal и тнт..(може и повече от 1)
4.Свирите ли в група?
5.(за китаристите) На каква китара свирите (ако искате дайте и няква статистика за инструмента) и от колко време)
1. Китара
2. Disturbed, Rainbow, Kalmah, Norther, Eluveitie и себеподобни
3. Б
4. не, но бих искал ... скоро![]()
Не се сърдя беПървоначално написано от vampire_girl_
пускайте си обяви нямам нищо на против
![]()
![]()
\\m// MetallicA 4 life \\m//
2. Любими групи?
3. Предпочитан стил измежду а)Рок , б) Метъл, в)Thrash Metal и тнт..(може и повече от 1)
4.Свирите ли в група?
5.(за китаристите) На каква китара свирите (ако искате дайте и няква статистика за инструмента) и от колко време)
1.За съжаление не.Но много ми се иска да свиря на китара.За съжаление нямам достатъчно време и възможност.
2.Deep Purple,Whitesnake,Rainbow,Scorpions,Evanescence,Ni ghtwish,Within Temptation
3.Предпочитам класически рок,като слушам не само него.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
1.Да, на китара.Преди исках на барабани, ама нещо се отказах и си взех китара.Първоначално написано от MetalMiho
Свиря от около 7-8 месеца.Не е много.
2.Доста са.Evanescence ( супер кофти ми е, че се разпаднаха, а сега някаква нова вокалистка замества Amy Lee...
![]()
) Trivium, Fear Factory, Led Zeppelin, БТР и май са това
![]()
3.Hard Rock, Symphonic Metal, Death Metal, Grindcore и може би Metalcore
4.За жалост не.Още ми е рано![]()
5.Все още свиря на акустична китара, но скоро време се надявам да си взема електрическа.![]()
Blindness feeds the world to madness...
1. Свирите ли на някакъв инструмент? На китара
2. Любими групи? - dropkick murphys, perkele, flogging, dragonforce, sabaton, children of bodom, hammerfall, sonata arctica, megadeth, iron maiden, deep purple, ensiferum, blind guardian
Фолк/Мелодет/Пауър метъл, Айриш пънк, Ой!
4.Свирите ли в група? - Преди свирех, в момента не, скоро пак ще свиря
На черна![]()
[quote="MetalMiho"]хехездравейте хора , темичката не е кой знае кво но все пак стана ми любопитно , колко хора във форума слушат НАШАТА музика
и въпросите са ми такива
2. Любими групи?
4.Свирите ли в група?
1) Свиря на китара ..
2) Burzum,Satyricon,Taake,Darkthrone,Omnia,Immortal,I nfernal War,Catamenia
3) б) метъл - блек ( паган,депресив,симфоник), траш.. ии викинг/фолк
4) мм не
5) имам фендър ( акустика) ноо любими китари са ми ЕСП ..свиря оттт има няма година ( непрофесонално)
Имах някакви проби преди години, но си остана с пробите
2. Любими групи?
Оу, доста са, прекалено много, за да ги изреждам, защото няма да ми стигнат 10 страници.
ми всичко, но напоследък най-уважавам прогресива
Да. И аз като повечето на китара.
2. Любими групи?
Cradle Of Filth, Crematory, Apocalyptica, Tarot, HIM, Trivium, Behemoth
Блек, Готик, Викинг, Фолк, Дет метъл и т.н
4.Свирите ли в група?
Засега не... тряя се усъвършенствам, за да мога да свиря пред хора![]()
Аз свиря на най- обикновен Стаг, щото съм начинаеща. "Свиря" от 5 месеца... За рд-то ще ми взимат електрическа.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
2. Любими групи?
4.Свирите ли в група?
1. барабани![]()
2. Gotthard, Helloween, Deep Purple, Queen, Breaking Benjamin, Kamelot, Skillet и още много и много...
3. Рок и Метъл
4. Не![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
2. Любими групи?
4.Свирите ли в група?
1.Да,на пиано.
2.Nightwish,Linkin Park.Deep Purple,Nazareth,Guns'n Roses,Evanescence и т.н...
3.Рок и метъл (:
4.Не,но може и да просвиря (:
5.Не свиря,но много искам (:
Китарка
Много са
Хеви метъл/хард рок основно
Не мисля че може да се каже че аз свиря,или че сме група...хм.
Акустична - stagg a2006bk `щото няя пара за електричка.Толко време сънувам пакета на новака - Squier със някакво малко 15 вата кубе на Stagg.Sad.Иначе от 1-2 седмици се уча с перо щото до ся само с пръсти година и 2 месеца.
П.П. Евала за темата.И много пз на Йорданка лол.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
1. Свирите ли на някакъв инструмент? В издирване на учител съм (за китара)
2. Любими групи? Pantera, Slayer, Damage Plan, Metallica, Exodus, Guns, Anacrusis, Machine Head, etc.
3. Предпочитан стил измежду а)Рок , б) Метъл, в)Thrash Metal и тнт..(може и повече от 1) Thrash, Heavy, Groove напоследък и малко по-екстремно. Понякога и малко олдскуул рок
4.Свирите ли в група? Абе имаме планове, ама първо да се научим да свирим![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
1.Да - ел.китара
2.Black sabbath ,Ozzy Osbourne, Pantera,Judas Priest,Depeche mode,faith no more,The beatles,the doors,2pac,nirvana,psy trance,old school techno,classical music,Scorpions,Enigma,Gregorian,Всички стари бг групи итн - МУЗИКАЛНА БОЗА
3.метъл- old school heavy metal
4.не
5.Фендерче- пълен шит е
rawrawrlarlawrlwalrawlrarl
верно е срамота...Първоначално написано от Wildchildd
в момента ти оговаря българския Сам Тотман, който свири на ебати шибаната китара, но все пак е виртуоз![]()
1. Не свиря.
2.
- Norther
- CoB
- Kalmah
- Dark Tranquillity
- Ensiferum
- Sabaton
- Scar Symmetry
- Soulfly
- Unsun
3. Като стил слушам почти всичко, предимно Power и Melodic Death.
4. Трудно се свири в група като не свириш на нищо![]()
o obojavam scar symmetry!!!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
1.епа,опитвам се да дрънча на акустична китара.
2.Arctic Monkeys, Muse, Snow Patrol, Skillet, Reel Big Fish, Dropkick Murphys, Paramore, Red, Death Cab for Cutie, Story of the Year, The All-American Rejects, Coldplay, Kings of Leon, NOFX, Kaiser Chiefs, Pillar, The Subways, Lostprophets, Dead by April, и още доста.
3. рок (доста общо казано).
4. не
![]()
we are rockstars.
1. Свирите ли на някакъв инструмент? -китара
2. Любими групи? -Metallica ,Guns`N`Roses , The offspring , Three days grace ии още много
3. Предпочитан стил измежду а)Рок , б) Метъл, в)Thrash Metal и тнт..(може и повече от 1) -не мога да избера
4.Свирите ли в група? -не
5.(за китаристите) На каква китара свирите (ако искате дайте и няква статистика за инструмента) и от колко време) -черна акустична stagg <3
So what if you can see the darkest side of me
No one will ever change this animal I have become..
1. Свирите ли на някакъв инструмент? Не...
2. Любими групи? Breaking benjamin,Three days grace,Seether,Hoobastank,Celldweller,Creed,Crossfa de,12 stones,Sr-71,Sum41,Blink 182,Anti-flag,Story of the year,Funeral for a friend,Bullet for my valentine,Lost prophets,The fray,The killers,Good charlotte,Papa Roach,Skillet,Thousand Foot Krutch,Dope,Slipknot,Nickelback,Theory of a Deadman,Scar Symmetry,The Offspring...
3. Предпочитан стил измежду а)Рок , б) Метъл, в)Пънк
4.Свирите ли в група? Ами не,аз съм музикален инвалид![]()
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
1.Подрънквам на китара,ама любителската.Иначе мисля,че ми се отдава,все пак тати е свирил в група някога.Първоначално написано от MetalMiho
![]()
2.Sonata Arctica,Metallica,Stratovarius,RHCP,BFMV,Highland Glory,Guns'n'Roses etc.
3.Пфф,всичките му разновидности.Рока и метъла са моята най-голяма любов.![]()
4.Не,но много искам.
5.Както казах преди,подрънквам,на акустична все още,но предполагам скоро ще се спазаря с тати и за електрическа.Не съм много разбирачка в техниката,но мисля,че се пада ритъм китара със метални струни и може да се включва към кубе.
bump.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.