- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- За метълите,метълките , Рокерите и рокерките ;)
1.Свиря на китара.
2.АC/DC,Metallica,Iron Maiden,Guns n Roses,Pantera,Deep Purple и мн други.
3.Ми,всички стилове без neo metal.
4.НЕ.
5.Миии имам 3 китари: акустична КРЕМОНА (без КРЕМОНА за каде :P),Jackson JS30KK,Fender Strat
![]()
1-Опитвам се на китараПървоначално написано от MetalMiho
2-Cradle Of Filth,Dimmu Borgir,Graveworm...
3-Дет метъл,Блек метъл,Готик метъл
4-Не,вокал съм![]()
5-електрическа Стагг
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
1.Не свиря.
2.Доста са.Three Days Grace,3 Doors Down,Breaking Benjamin,Bullet for my valentine,Disturbed,Trivium,Egypt Central,Papa Roach,Saliva,Dry Cell,Within Temptaion,Nightwish,Cradle of Filth,EdGuy,Five Finger Death Punch,Sonic Syndicate,Pain,Alter Bridge,Skillet и AFI.
3.Най-голям фен съм на метъла,но харесвам много и олд скуул рока.Не съм фен на пънка с изключение на AFI,които просто мед ми капе от сърцето докато им слушам музиката.
4.Не свиря,а и се считам за музикален инвалид,защото пея доста зле.Ограничавам се само със слушане.![]()
ехее то имало доста свестни хорица тука![]()
та значии....
1. да свириш не значи да можеш да свириш "Мила моя мамо" на пианото, или пък да знаеш 3 акорда на китарата, така че аз немога да кажа че свиря, но имам синтезатор, на който умея до някаква степен, както и дрънкам на ел. китара... абе забавлявам се общо взето, но мисля да се захвана по-сериозно и да тръгна на уроци по класическа китара
2. Любими групиии.... ами слушам доста неща, доста са любимите ми групи...Но все пак, Helloween, Gamma Ray, Hammerfal, Accept, Manowar, Nightwish, Blind guardian, също и Scorpions....ами това се сещам сега
3. Предпочитан стил, от-до, най- вече speed metal and power metal
4. ами не
5..........................................
п.с. поздравления за темичката![]()
1. Да, на пиано
2.Cradle of Filth, Summoning, Angtoria, Theatres Des Vampires, Iron Maiden, Sisters Of Mercy, Nightwish, My Dying Bride, Dimmu Borgir, Bathory, Abyssos, Marilyn Manson, Paradise Lost, Pain, Sonata Arctica, Hanzel und Gretyl, Pantera, Slipknot,Satyricon, Lordi, Burzum, oonspell, HIM, Celtic Frost, The 69 Eyes, Alice Cooper, Sentenced, Epica, Within Temptation, Children of Bodom, Metallica, Nirvana, Leaves.. Eyes, Teathre of Tragedy, Sirenia, Manowar, Draconia, Slayer, After Forever, Lacuna Coil, Dragonland, Sodom, Death, Morbid Angel, Mandragora Screams, Lodon after Midnight, Seraphim Shock
3. Gothic, Black, Death...
4. Не
1. Свирите ли на някакъв инструмент?
2. Любими групи?
3. Предпочитан стил измежду а)Рок , б) Метъл, в)Thrash Metal и тнт..(може и повече от 1)
4.Свирите ли в група?
5.(за китаристите) На каква китара свирите (ако искате дайте и няква статистика за инструмента) и от колко време)
1. Акустична и електрическа китара
2. ох..Disturbed , Godsmack , Metallica , Nickelback ,Slipknot , Lordi , Б.Т.Р. , AC/DC , Whitesnake , Scorpions , Queen.. ама най най любими са ми Metallica и Disturbed
3. Метъл
4. Преди свирех..
5. Миии.. акустичната е Stagg , а електрическата е Squier Stratt.. свиряя от година и нещо
Обещанието е учтива форма на отказване.
Ц, преди пробвах.
2. Любими групи?
Dark Tranquillity, In Flames, Lamb of God, Ensiferum, Dissection, Elvenking, Evergrey, Sabaton, Blind Guardian, Rotting Christ, Equilibrium, Eluveitie, Heaven shall burn, Paradise Lost, Summoning, Draconian, бла-бла...
3. Предпочитан стил измежду а)Рок , б) Метъл, в)Thrash Metal и тнт..(може и повече от 1)
Фолк/викинг/дуум/блек/мелодет.
4.Свирите ли в група?
Ц. Не и сериозно.
На 5. давам пас.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
[quote="MetalMiho"]хехездравейте хора , темичката не е кой знае кво но все пак стана ми любопитно , колко хора във форума слушат НАШАТА музика
и въпросите са ми такива
2. Любими групи?
4.Свирите ли в група?
5.(за китаристите) На каква китара свирите (ако искате дайте и няква статистика за инструмента) и от колко време)
1. мии миналата година си купих класическа китарка амаа..още не съм си намерила учител![]()
![]()
така че ако можете да ми предложите някой ще съм ви мн благодарна
(от софия съм)
2. най-любима Metallica после Aerosmith, Pantera, Childten of Bodom, Guns'n'Roses, Van Halen (няколко песни) Bon Jovi, Slayer, Nickelback...мии горе долу тва са :P
3. най-вече Trash Мetul и Death Metal![]()
4. не за жалост :P
5. Stagg C542 (или нещо такова)![]()
Je me suis laisee rever
Quelques nots de piano qui avec mon coeur faisait ehco
L'echo de l'espoir..
J'ai ouvert mon coeur
J'ecoute de la musique, melodie de l'espoir
de qui j'etais sourd
1. Свирите ли на някакъв инструмент? китара
2. Любими групи?Пантера,Тестамент,Сл йър,Дет,Мегадет,Кенибъл Корпс абе много саа..
3. Предпочитан стил измежду а)Рок , б) Метъл, в)Thrash Metal и тнт..(може и повече от 1) траш и дет
4.Свирите ли в група?не за съжаление
5.(за китаристите) На каква китара свирите (ако искате дайте и няква статистика за инструмента) и от колко време) на акустична,откакто си продадох електрическата,от 2 год
Кръв,черва и хруптящи вокали!
1. Свирите ли на някакъв инструмент? - Не.
2. Любими групи? - Scorpions, Nightwish, Within Temptation, Sonata Arctica, Lacuna Coil, Skillet
3. Предпочитан стил измежду а)Рок , б) Метъл, в)Thrash Metal и тнт..(може и повече от 1) - Рок.
4.Свирите ли в група? - Искам да пея в група, но не. Нито пея, нито свиря.
5.(за китаристите) На каква китара свирите (ако искате дайте и няква статистика за инструмента) и от колко време) - Имам китара, ама така и не тръгвам на уроци.
1. Свирите ли на някакъв инструмент? - Не.
2. Любими групи? - Ами ще изброя само няколко най-любими. Не мога да ги класирам, защото винаги зависи от настроението ми какво ми се слуша. И така - Iron Maiden, AC/DC, Nightwish, Evanescense, Nickelback, Aerosmith...
3. Предпочитан стил измежду а)Рок , б) Метъл, в)Thrash Metal и тнт..(може и повече от 1) - Ами зависи от настроението, но предимно рок, хеви метъл и симфоничен метъл...
4.Свирите ли в група? - Мне, пея толкова ужасно, че никой не иска даже да ме слупа, а за свирене....![]()
.................
1.ъъ не свиря,искам да не съ ми кашкавалени ръцете и да се оправям на барабаниПървоначално написано от MetalMiho
2.Metallica,ACDC,HammerFaLL,Уикеда и ощее мнооого други
3.ъъ стига да ми хареса,сичко слушам (;
4.не, и не искам особено
1. Китара и пея (уж)
2. Много са...
3. Рок и Метъл
4. Акустична, от 1 седмица.![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
2. Любими групи?
4.Свирите ли в група?
1. пиано
2. guns n roses
3. миии рок
4. не
1. Китара1. Свирите ли на някакъв инструмент?
2. Любими групи?
4.Свирите ли в група?
2. Green Day, Rammstein
3.Рок, Метъл, Пънк
4. Още не![]()
5. за сега съм още на класическа![]()
- Пробвам се да дрънкам на китара,но хич не ме бива xD
2. Любими групи?
-Metallica,Judas Priest,Slayer,AC/DC,Guns N' Roses,Skid Row... еtc.
http://www.last.fm/user/temptation___/library
- траш,готик,симфоничен метъл и доста олдскуул рок.Слушам и малко дет,блек и пауър,но напоследък пагана ми стана интересен ^^
4.Свирите ли в група?
- за сега само пея ;D
- акустична,ама ако кажа,че свиря ще бъде пресилено ;DD
Като вампайър гърл![]()
Metallica! <3
1.пробвам се на китараПървоначално написано от MetalMiho
2.много са, но най-най-любимите ми са металика и соната арктика
3.най-общо казано рок и метъл![]()
4.не
5.ми... мойта китара е била на баща ми и преди е била електрическа, ама ся нещо се е прецакала. ама аз си дрънкам на нея![]()
между другото, MetalZone, подписът ти е превод на antonio banderas -cancion del mariachi нали ? случайно го прочетох и се зачудих откъде ми е познат тоя текст.....
Soy un hombre muy honrado
que me gusta lo mejor,
por mujeres no me falta ni el dinero ni el amor
Jineteando en mi caballo por la sierra yo me voy,
las estrellas y la luna ellas me dicen donde voy
![]()
![]()
![]()
Ay, Ay, Ay, Ay
Ay, Ay mi amor
Ay mi morena de mi corazon
![]()
![]()
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
1. Свирите ли на някакъв инструмент? - да, китара
2. Любими групи? - Metallica,Cradle of Filth,Children of Bodom,Dark Tranquillity,Skid row,AC/DC
3. Предпочитан стил измежду а)Рок , б) Метъл, в)Thrash Metal и тнт..(може и повече от 1) - thrash,melodic black,melodic death,hard rock
4.Свирите ли в група? - не, поради липса на желаещи
5.(за китаристите) На каква китара свирите (ако искате дайте и няква статистика за инструмента) и от колко време) - BC Rich Warlock, от година и няколко месеца
1. Свирите ли на някакъв инструмент? - Тц
2. Любими групи? - Rammstein, Cradle of filth, Cannibal corpse, eternal hate, slayer, nightwish, the Gazette и etc
death, rock , jrock
4.Свирите ли в група? Не
Fullmetal Alchemist.
1. Свирите ли на някакъв инструмент? Засега, не.
2. Любими групи? Evanesence, Nickelback..общо взето са доста..
3. Предпочитан стил измежду а)Рок , б) Метъл, в)Thrash Metal и тнт..(може и повече от 1) Рок, метъл, дед метъл..зависи от настроението ми.
4.Свирите ли в група? Мне.
5.(за китаристите) На каква китара свирите (ако искате дайте и няква статистика за инструмента) и от колко време) Пробвала съм на акустична..ужас, но все пак смятам да се науча ;д
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
2. Любими групи?
4.Свирите ли в група?
1. Преди свирех на пиано, сега вече не, но искам да се науча на китара. ;д С пеене се занимавам 10 години.
2. tokio hotel, three days grace, avril lavigne, the red jumpsuit apparatus, silverstein, bullet for my valentine, sum 41, boys like girls, the used, aloha from hell, metro station, owl city, story of the year, the all american rejects, LP, we butter the bread with butter
3. алтърнатив рок
4. Не, но много искам това ми е мечта.![]()
А ако има навити, да пишат, аз съм от Варна. ;д