- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За всички момчета с комплекси относно размера
moje i da sam tap oj e tqma za KOMPLEKSITE NA MOM4ETATA OTNOSNO RAZMERA i pi6e ot 10 do 18 sreden :O kvo e tva a i pi6e tam za momi4etata ??????? za6to nikade zaglavieto e otgovarq na sadarjanieto ? teq kompleksi izbivat to4no ot takiva tapotii dadeni 1 razmeri i tva e ni6to za godini za razvitie ??? mnogo pove4e info moje da se dade ! to sqga nqkvi 10 godi6ni sas5 santa kur 4etat i si vikat malak mi i e puskat tapi temi i se izlagat mnogo me fana qd 6toto mnogo mom4eta sq si mislqt 4e sa im malki i im stava gadno mom4etata se razvivat do 18 god a i do pove4e samo pla6ite horata az li4no ne vidqh smisal v temata
PS znam 4e e gadno da pi6a na lat i se raz4ita trudno oba4e 6te6e da pi otneme tvarde mnogo vreme da go napi6a na kirilica
slijete kilirizator !!
Ми по-добре да не беше писал , но все пак има малко логика в думите.Първоначално написано от prinko
Моя помня че по едно време в 5,6 клас беше 7см и кога стана 15 нз![]()
![]()
![]()
Абе тва си е генетично заложено моя е 14,5 и съм 7-ми клас искам наи много да ми е 16-17.Ама по това няма какво да направим то си е генетично![]()
Моя е 16 см![]()
![]()
![]()
Наскоро от училище ни дадоха едни книжчици, в които пише за тези работи! Прочетох, че точно 8 см са достатъчни, но според мен нещата са малко по-различни. Например 15-16! Това е напълно достатъчно според мен!Първоначално написано от NarcisaB
![]()
:P
И все пак размерът има значение. Мислех си, че няма... Докато едно от гаджетата ми се оказа голям хубавец... С малък пенис...За негово нещастие, предишното ми гадже пък беше с доста голям. И тогава ми просветна, че размерът имал значение. Но е най-хубаво като е в този "среден" размер.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
може и да е от значение, но по малки от 10см едва ли има така че няма нужда от притеснения
Размер от 5-10 сантиметра на пениса е напълно нормално а 10-13 годишните
![]()
![]()
Какво бихте могли да кажете за момче на 16( не навършил) 17 което има пенис 22 сантиметра?Повечето от вас разбира се бихте казали не е вярно или не е мерен правилно.... може да ви убедя.....( това не съм азпросто съм виждал снимка..
моя е само 16
![]()
И осем сантиметра са достатъчни, стига да знаеш как да ги използваш.
Хора, по миналия час взимахме точно урок за Женската Полова Система и Госпожата отдели специялно внимание за размерите и каза, че влагалището е 8см. голямо .... Така че би трябвало 8 сантиметра да са ДОСТАТЪЧНИ ...
Revenge is like the sweetest joy next to getting pussy?!
а тези измервания за възрастни ли са или за 14/15/16годишни
Абе 8 см, ама се разтяга до 20-30 сигурно. Ти представяш ли си как се нанизва 20 см палка в 8 см влагалищеПървоначално написано от aiwobvb
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм на 21 години почти и от момичетата с които съм бил мога със сигурност да кажа че може да има момчето и 25 санта пенис но момчето със 12 санта ще направи много повече кеф на момичето и причината е че просто знае как да бурави с него другиq нека да му е голям ( това го знам отдавна и от момичетата ) така че няма защо хората с по-малки пениси да се притесняват а да се научат да буравят с него се пак секса не е само мушкане![]()
![]()
![]()
Да, да... Че тия 8 сантиметра в ръка не мога да ги хвана. Един сладолед на клечка е по-голям.Първоначално написано от aiwobvb
17см. за 10-то класник мисля че са си напълно достатъчни ! Мацето си ме обича, кво повече ми трябва![]()
Е тва ти е ....Първоначално написано от alexilaiho
И по голям ще става ... щом си още на 16-17 ... има време поне 1-2 санта ще качиш
![]()
и аз така мисля .. без това и на тая възраст сме доста тесниПървоначално написано от NarcisaB
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hold on to our love, don’t let go
Hold on to our dreams, dreams and hopes baby
Брей,явно тази тема,хората ги вълнува!Абе не знам,но не мисля,че е голям проблем-малкият пенис?!?![]()
![]()
![]()
Явно не си ходил в АзияПървоначално написано от dani24
![]()
Нормално ли е като се задоволявам рядко да достига максималния размер от 17-18 сантиметра ? Защото се е случвало по често като се събудя и ми се ходи до тоалетна и да си ми е на макс ... Може да е глупав въпроса но не знам кого да попитам пък и ме е малко срам .
Браво за темата![]()