- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За всички момчета с комплекси относно размера
Чувала съм че пенисът трябва да е поне 7см
Защото след 7 сантиметра в вагината жената изпитва удоволствие
![]()
не ги надъхвайте толкова тия с 10 сантиметровите питони :Д сега тук ми пишете 7 см били достатъчни ама друг път.
И каквото и да си говорим никоя от вас няма да изпита удоволствие с 10 сантиметра член и това няма го повярвам квото и да ми говорите .. ;дд
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Е кво се сдухвате?! Моя от 6 години не е мръднал и 1 см, сега съм на 20 и пениса ми е 11см дължина и 13см дебелина. За секс и дума да не става...
Просто при мисълта и ми става гадно...кво остава за жената до мен!? Та, радвайте се че са ви над 14... и недейте ревахте, щото ако бяхте на моито дередже нямаше да си мислите, че ви е малък!
pic?Първоначално написано от trollin
Имаше статия на MAXIM , в която интервюираха различни български курвентии, но все пак строшили доста повече курове от тия тука девойчици, които са набор 98 и за тях за секс се брои и това, което са сънували. Много сте забавни всички някой да не ви помисли за задръстени и веднага казвате, че сте спали с 200 човека едноврменно, което пък говори доста по-зле за вас скъпи малки момиченца.
А иначе по темата курвенцата открити от максим бяха на възраст от 18 до 25 и всички бяха единодушни, че перфектният размер е 17.
С ква цел го казваш тва ? Или просто искаш да се посмееш?Първоначално написано от imamkrasivouho
Малкият ми братовчед,които е на 12,онзи ден си лафиме нещо и по едно време ми вика:Аз моя си го мерих и ми е 13 сантима. Направо се скъсах.
Абе хора нали мн анонимно ако ми е на 15 год. 16 санта и 12 ширина не е много добре или как. Кво ще кажете по вапроса???![]()
Na jaaaaa!!![]()
само някой детски гъ3 може да се изцепи колко му е голям (независимо от това всъщност колко е)
и по пътя на логиката се разбира и къв е в леглото ..![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Дори са 7 :Д сега някой ще започнат с обидитеПървоначално написано от NarcisaB
не бъдете комплексари, ако си пич и с 10 ще свършиш работатапитате ли ги азиатците. там мерките трябва да са с 5 санта надолу
![]()
I will shake the world
Колкото по-голям толкова по-мек... истината![]()
важното е да е къс и дебел - хем да ги боли, хем да не им стига![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
Само някой пълен комплексар може да се хвали колко му е голям.А и ако ти е 24 сантиметра какво правиш в темата ''За всички момчета с комплекси относно размера'' ??Първоначално написано от baronet
![]()
![]()
![]()
Може па да е комплексиран че му е 24 санта бе , човека иска да му е по голям все пак това е малък размер...
Много хубава и полезна тема!
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
М/yдругото ако тези размери са в спокойно сигурно сте някви мутанти![]()
Евала за тематаМногоо е доббраа :> а моя като е 18.5 кво от големите ли е
я си мисля че е малък
![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!