.
Отговор в тема
Страница 7 от 34 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 831

Hybrid View

Полезно, полезно ... :P

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Doga
    И какво,като си още млад с 18 см ще ходиш да мориш тийнейджърките и като се оженеш,жена ти като ти изръси 2 диваци и няма задоволяване после.....язък че си с 18 + тогава....
    Ти какво мислиш...Че жена ти като роди с фенер ще надничаш вътре? След като роди се свива обратно...нали не очакваш, че бебето като излезе и долу ще си зее 15 сантиметрова яма...

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Хаха важна тема !
    Цитирай Първоначално написано от g0sheto94
    Супер тема, че даже може и важна да я направите.
    Че на мен не ми се вижда кой знае колко поучителна .... наистина не е кой знае кфо но не мисля че е важна
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Прочетох освен темата и повечето коментари, но въпреки написаното като информация пак са се намерили умствено изостанали тъпанари .. Момичето си е направило труда, за да научите повече, а вие пак си знаете вашето .. пфУ ..
    Ти си уникална baby коментара ти е супер )), относно темата мога да кажа че съм много невеж в тази сфера и се радвам, че обогатих знанията си с толкова пълна информация ))

Обичай не този, който ти казва
    "Обичам те", а този, който те пита
    "Обичаш ли ме"!

http://www.youtube.com/watch?v=CX4LVF0u6ls

Напълно съгласна съм с теб ChessLAB

Цитирай Първоначално написано от NarcisaB
    8 см са достатъчни, другото е лакомия

taka e \/

Цитирай Първоначално написано от Shia
    8см не са достатъчни,ако мацките ,които го твърдят правят секс с 10см. другар и един с 17см. ще останат по-доволни от този с по-големия.
    Въпроса е,че малкият изглежда по-добре,когато се използва поза,където проникването е по-дълбоко и се създава илюзията,че е по-голям.
    Ако и двата пениса използват една и съща поза усещането определено ще бъде по различно.
    Като се премахнат и факторите на привързаност,обичане и харесване към дадения човек е нормално да си мислиш,че ти е по-хубаво,защото и емоционалната връзка играе роля,ако всичко е само на физическо ниво едни 8см ще са си гъдел примерно.
    +1

Цитирай Първоначално написано от PsyDoggy
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    8см не са достатъчни,ако мацките ,които го твърдят правят секс с 10см. другар и един с 17см. ще останат по-доволни от този с по-големия.
    Въпроса е,че малкият изглежда по-добре,когато се използва поза,където проникването е по-дълбоко и се създава илюзията,че е по-голям.
    Ако и двата пениса използват една и съща поза усещането определено ще бъде по различно.
    Като се премахнат и факторите на привързаност,обичане и харесване към дадения човек е нормално да си мислиш,че ти е по-хубаво,защото и емоционалната връзка играе роля,ако всичко е само на физическо ниво едни 8см ще са си гъдел примерно.
    +1
    Много точно

Цитирай Първоначално написано от shadowOne
    8 на котарака ти няма да му стигнат
    Напълно съм съгласна, на мойту гадже му е 17-18 варира според възбудата и температурата в стаята, ама понякога и това не ми стига, когато съм твърде възбудена и сме в неправилната поза така че на него да не му влиза докрай. така че на който му стига 8 е гадна симулаторка на оргазми

много яка тема,според мен напълно нормални са си пениси с размери 17-18 см ,а и да не са толкова който си го може си го можее
    хахаха g0sheto94 зарибен аватар
    hip-hop

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Cryss1cK
    Нещо не можах да схвана от каде се мери пениса...От началото на корема до къде ?

ПС: ААА ясно значи не съм прочел както трябва
    Не ве, от началото на лакътя на сгъвката на кутрето.

Естествено, че размера на пениса няма значение в свят, в който феминизма царува! Но размера на гърдите е много важен...

Edit: Исках да кажа сексизма, а не феминизма.

Големия член също не е работа ей!!! Бай Тошо разпутина от село спасово имал 55 см "крак" чукнал 50-така и решил да пробва жена си, до мозъка му не стигало достатачно кръв и изпаднал в кома човечеца .... лека му пръст... [/img]
    Да пишеш на български с английски букви е като да пишеш с ла*на по стената, чете се, ама не е приятно!

АХ майка му... половин сантиметър и влизам в графа голям мизерия....

така де ся сериозно... кво значение има размера? жената е най-чувствителна на входа на влагалището така че колко ще влезнеш надълбоко мислим че знаение няма...
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

по discovery обесниха подобно нещо само дето казаха че за 1 нормален полов акт са необходими 6см висчо друго ЖЕНСКА ЛАКОМИЯ!
    ПИША КРАТКО!
    ЦЕЛУВАМ СЛАДКО!
    БЕЗ ПОДПИС БЕЗ ДАТА НАПРАВО ТИ ГО СЛАГАМ В УСТАТА!

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от shadowa
    по discovery обесниха подобно нещо само дето казаха че за 1 нормален полов акт са необходими 6см висчо друго ЖЕНСКА ЛАКОМИЯ!
    Уау , нещо против?
    И вие сте лакоми за цици/дупета .
    Щом обичам някого , размера остава на заден план.
    Приятелят ми е в графа "нормални" и се чувствам добре с него (и с "малкият" му приятел ) И мисля, че това ме прави малко лакомийка (даже малко повече).

Просто вижте това hitcena.bg/GET4G и ще останете изумени откъм размер.

Вижте ся според мене ако в диаметър тоя 8-ия е в диаметър 4-5см друга песен ша пей мадамата

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    тва е толко тъпо да седнеш да си мериш патката

Супер фен Аватара на Chrizz
    Град
    в парка
    с 8 см са само жълтурите
    Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..

Щом на "жълтурите" са малки,а на черните-голям....по пътя на логиката нашите са си нормални

Emi seki 4ovek si e razli4en be hora..... a i v buberteta edni sa po-malki drugi po golemi......vie go merete sled kato stanete na 20 te togava e vajno 6toto ve4e spira da raste....taka 4e spoko do 20 godini ima vreme :P

Моя е 12

Много полезно браво за темата

sajqlqwam za latineca sq shte si download ... kirilicata no moita priqtelka do men kazwa che poprincip normalniq penis za naslada e 11 ... moq e 19 predi malko go izmerihme zaednoo ... obache sporim che sam ot srednite... ane golemite ... a az i zadadoh waprosa dali i stiga i tq zadowolitelno se osmihna oibache za kolegite s malki instrymenti i sychustwam :[ no nqkoi pat prirodata maika si prawi gawra...
    What the fuck ;d !?

Хаха не е важно колко ти е голям, а как си служиш с него.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си