- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За всички момчета с комплекси относно размера
Полезно, полезно ... :P
Ти какво мислиш...Че жена ти като роди с фенер ще надничаш вътре? След като роди се свива обратно...нали не очакваш, че бебето като излезе и долу ще си зее 15 сантиметрова яма...Първоначално написано от Doga
![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
Че на мен не ми се вижда кой знае колко поучителна .... наистина не е кой знае кфо но не мисля че е важнаПървоначално написано от g0sheto94
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Ти си уникална baby коментара ти е суперПървоначално написано от ReachlessGirl
)), относно темата мога да кажа че съм много невеж в тази сфера и се радвам, че обогатих знанията си с толкова пълна информация
))
Обичай не този, който ти казва
"Обичам те", а този, който те пита
"Обичаш ли ме"!
http://www.youtube.com/watch?v=CX4LVF0u6ls
Първоначално написано от NarcisaB
taka e \/
+1Първоначално написано от Shia
![]()
Напълно съм съгласна, на мойту гадже му е 17-18 варира според възбудата и температурата в стаята, ама понякога и това не ми стига, когато съм твърде възбудена и сме в неправилната поза така че на него да не му влиза докрай. така че на който му стига 8 е гадна симулаторка на оргазмиПървоначално написано от shadowOne
много яка тема,според мен напълно нормални са си пениси с размери 17-18 см ,а и да не са толкова който си го може си го можее![]()
хахаха g0sheto94 зарибен аватар
hip-hop
Не ве, от началото на лакътя на сгъвката на кутрето.Първоначално написано от Cryss1cK
Естествено, че размера на пениса няма значение в свят, в който феминизма царува! Но размера на гърдите е много важен...
Edit: Исках да кажа сексизма, а не феминизма.
Големия член също не е работа ей!!! Бай Тошо разпутина от село спасово имал 55 см "крак"чукнал 50-така и решил да пробва жена си, до мозъка му не стигало достатачно кръв и изпаднал в кома човечеца .... лека му пръст... [/img]
Да пишеш на български с английски букви е като да пишеш с ла*на по стената, чете се, ама не е приятно!
АХ майка му... половин сантиметър и влизам в графа голяммизерия....
така де ся сериозно... кво значение има размера? жената е най-чувствителна на входа на влагалището така че колко ще влезнеш надълбокомислим че знаение няма...
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
по discovery обесниха подобно нещо само дето казаха че за 1 нормален полов акт са необходими 6см висчо друго ЖЕНСКА ЛАКОМИЯ!![]()
ПИША КРАТКО!
ЦЕЛУВАМ СЛАДКО!
БЕЗ ПОДПИС БЕЗ ДАТА НАПРАВО ТИ ГО СЛАГАМ В УСТАТА!
Уау , нещо против?Първоначално написано от shadowa
И вие сте лакоми за цици/дупета .
Щом обичам някого , размера остава на заден план.
Приятелят ми е в графа "нормални" и се чувствам добре с него (и с "малкият" му приятел )И мисля, че това ме прави малко лакомийка (даже малко повече).
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Просто вижте това hitcena.bg/GET4G и ще останете изумени откъм размер.![]()
Вижте ся според мене ако в диаметър тоя 8-ия е в диаметър 4-5см друга песен ша пей мадамата![]()
тва е толко тъпо да седнеш да си мериш патката![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
с 8 см са само жълтуритеПървоначално написано от NarcisaB
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
Щом на "жълтурите" са малки,а на черните-голям....по пътя на логиката нашите са си нормални![]()
Emi seki 4ovek si e razli4en be hora.....a i v buberteta edni sa po-malki drugi po golemi......vie go merete sled kato stanete na 20 te togava e vajno 6toto ve4e spira da raste....taka 4e spoko do 20 godini ima vreme :P
Моя е 12![]()
Много полезно браво за темата![]()
![]()
![]()
sajqlqwam za latineca sq shte si download ... kirilicata no moita priqtelka do men kazwa che poprincip normalniq penis za naslada e 11 ... moq e 19 predi malko go izmerihme zaednoo... obache sporim che sam ot srednite... ane golemite
... a az i zadadoh waprosa dali i stiga i tq zadowolitelno se osmihna oibache za kolegite s malki instrymenti i sychustwam :[ no nqkoi pat prirodata maika si prawi gawra...
![]()
What the fuck ;d !?
Хаха не е важно колко ти е голям, а как си служиш с него.![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд