- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- защо му е крив, таз жила горната е зараснала с главичката му
забелязах че му е много изгърбен, и това май го притеснява, май м уе неодобно, понеже на няколко пъти каза че мо дърпа, и искаше да го правим по нежно,втория път когато го правихме пак стана малко неудобно, ще се разтегне ли таз жилка под главичката му, или трябва да се скъка
ето за това говоря
http://img200.imageshack.us/img200/4337/62953800.png
срасната се е с главичката
То тва си е нормално и не е жила, а вена.. И по принцип не тряа да го боли.![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
1 от "скицата" не се разбира нищо или поне аз не разбрах
2 ако отидете на лекар какъвто и да е проблема той ще ви помогне![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
над вената има някаква жилка, която е готова да се скъсаПървоначално написано от l0lz
дърпа го и му се криви члена
Хора, вие сте ебати тъпанарите. Някой напише нещо и вие - "Ооо, ами вие сте за доктор."
А по темата - това му е гемчето на твоя приятел и явно му е по късичко. Иначе няма никакъв проблем![]()
http://www.circumstitions.com/Images...ulum-breve.jpg
точно така е
какво е решението на проблема, редовен секс или лекарска намеса
Хм.. Значи не е тва което си мисля. Наистина е странно, а аз нямам такава "жила".. Посъветвайте се с лекар, най- добре.Първоначално написано от krucu
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
tenniSFan4e а какво да му кажеме според тебе, а? Да земе ножа и да си оправи хуя сам, така ли мислиш, че ще е по-добре? Или да отиде при лекар, който е специалист и разбира? В тоя форум как да му помогнем иначе, да му казваме, че е нормално и пича да си седи така и да му е гадно? Аре преди да коментираш помисли малко !!!!!![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
+1Първоначално написано от djoniskiora
![]()
Проблемът е Frenulum breve, т.е. къса юздичка на пениса. Създава дискомфорт при секс и се разранява често, което води до риск от заразяване с венерически болести. Приятелят ти трябва да си вземе направление за уролог.
Юздичката се премахва с 15-минутна безболезнена операция (която е и сравнително евтина). Възстановяването е кратко, след това приятелят ти няма да има проблеми, а и пенисът му ще се уголеми (понеже юздичката възпира пълноценната ерекция), така че и ти ще кяриш.![]()
юздичка лиаз ше викам на приятелката ми да се качва на коня тогава
![]()
![]()
браво за хубавото мнение.. според мен 95% от другите трябва а се изтрият!Първоначално написано от Delion
Oтидете на лекар![]()
ти си истински художник![]()
защо му е крив, таз жила горната е зараснала с главичката му
![]()
+1 Тва като го прочетох, чак на мен ми стана готиноПървоначално написано от Delion
като филм с happy end
Отиват и за 15 минути проблема е решен ..кеф. Айде бягай авторке при гаджето да му кажеш.
![]()
Къде сте тръгнали секс да правите, при положение че нямате елементарни знания ... иначе единствено чичо доктор е решението.
УЖАСТЕЦ!
Я намирисва дефент у целата таа работа, много лошо!![]()
Дали мое го опрайм с френския ключ? Ако е навит прати едно писмо до турция, че бегам пешачката натам сега..![]()
There is no good either bad, only thinking makes it so.
еми по тази картинка колкото много се разбира какво друго може да каже човекПървоначално написано от tenniSFan4e
![]()
![]()
Eбacи мамaта и прост народ.... отново съм потресен ...![]()
![]()
![]()
ЩЕ си оскубя косата как може да има такава неграмотност бе хора .....
Не бях влизал от доста време във форума и реших да видя кво става ама май не трябваше да влизам ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Ето ти отговор.Първоначално написано от shokoto91
При момченцата като са малки още им се цепят. Моята са я оставили (майка ми не е искала) и в началото и на мен ми правеше проблеми (преди 2 години), но явно с времето се поотпусна и вече не чувствам болка, когато е забелен и надървен.
За мен лично е в плюс това, че главичката гледа надолу (и е леко изкривен по този начин), и при по корем на задна се стимулира много добре Г-точката на момичето - и бившата и сегашната при тая поза ОТКАЧАТ, а пък и дори така си ми е 17,5 см, така че не ме бърка![]()
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
а бе нищо не разбрах , бахти жилата бахти нещото ... Т'ва не е ли гемчето бе?! Въй , така хубаво се обяснявате!!! Жила , че вена , че го боли косъма на задника ... Да отива на доктор - 10-15 мин , 2-3 дена ще сте без секс и толкова... Деееева и ... Народ. Може да го скъса и по време на секс , ама по-добре да отива на доктор! Айде край на темата![]()
Станислава
при мен е същото но не ми е толкова надолу главата даже изобщо за тфа требва ли лекарска на меса или не![]()