- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- защо му е крив, таз жила горната е зараснала с главичката му
Първоначално написано от zobdog
![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
eм желателно е да има лекарска намеса , защото примерно ще почнеш да правиш секс и като се скъса ще има кръв и т.н. , може да стане инфекция и прочие. По-добре се престраши и отиди на лекар![]()
Станислава
em1 t0a s1 e z4 k4strac1a m3n ak0 p1tat3... za n16t0 n1 staa ve43 :SПървоначално написано от krucu
ем дръг начин нема ли защото като погледнах и други теми гледам че една операция е 150 лв а аз едвали ще ги извадя от некадеПървоначално написано от t0d1t0
![]()
![]()
![]()
Я преведи бе... Бааааахти и писанетоПървоначално написано от Usarian
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Станислава
ем дрyг начин нема ли защото като погледнах и други теми гледам че една операция е 150 лв а аз едвали ще ги извадя от некадеПървоначално написано от t0d1t0
![]()
![]()
КАкто някой по-рано бе казал или операция или редовен секс, но дори да се чукате всек иден, едва ли ще помогне. Операцията не е тежка, за няколко минути. Пациента е под пълна упойка, сцепва се тази "юздичка", после се ходи на промивки и строга лична хигиена, за да не се равие инфекция.
ами имали начин пак да я имам тази юздичка но да не съм "болен" от това защото като гледам снимките главичката е наведа надолу а при мен не е такаПървоначално написано от Victim
![]()
7upaLka, К'ви са тея тъпи въпроси? Тази "юздичка" я има всеки човек от мъжки пол (Освен може би обрязаните, там не знам к'во е). Ако не ти се забелва напълно главичката, то тогава най-веротно е Фимоза или Парафимоза. Ако членът ти е крив и те боли при ерекция, то тогава имаш Болест на Пейрони (виж в Интернет). Иди на лекар и ще ти кажат. Нямаш 18, к'во ти пука? Пари не вземат... Айде без тъпи въпроси повече.
той неще да иде на лекар![]()
не знам какво да правя вече с това момче неразбрано
![]()
Ми щом неще на доктор...следващия път преди да почнеш да му духаш скрий под дрехите си един кухненски нож, малко конец и една игла от онези най-дебелите и вместо да го почнеш, му реши проблема изненадващо!Първоначално написано от krucu
![]()