.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от zobdog
    юздичка ли аз ше викам на приятелката ми да се качва на коня тогава
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Мега фен Аватара на t0d1t0
    eм желателно е да има лекарска намеса , защото примерно ще почнеш да правиш секс и като се скъса ще има кръв и т.н. , може да стане инфекция и прочие. По-добре се престраши и отиди на лекар
    Станислава

Re: защо му е крив, таз жила горната е зараснала с главичкат

Цитирай Първоначално написано от krucu
    забелязах че му е много изгърбен, и това май го притеснява, май м уе неодобно, понеже на няколко пъти каза че мо дърпа, и искаше да го правим по нежно,втория път когато го правихме пак стана малко неудобно, ще се разтегне ли таз жилка под главичката му, или трябва да се скъка
    ето за това говоря
    http://img200.imageshack.us/img200/4337/62953800.png
    срасната се е с главичката
    em1 t0a s1 e z4 k4strac1a m3n ak0 p1tat3... za n16t0 n1 staa ve43 :S

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    eм желателно е да има лекарска намеса , защото примерно ще почнеш да правиш секс и като се скъса ще има кръв и т.н. , може да стане инфекция и прочие. По-добре се престраши и отиди на лекар
    ем дръг начин нема ли защото като погледнах и други теми гледам че една операция е 150 лв а аз едвали ще ги извадя от некаде

Мега фен Аватара на t0d1t0

Re: защо му е крив, таз жила горната е зараснала с главичкат

Цитирай Първоначално написано от Usarian
    забелязах че му е много изгърбен, и това май го притеснява, май м уе неодобно, понеже на няколко пъти каза че мо дърпа, и искаше да го правим по нежно,втория път когато го правихме пак стана малко неудобно, ще се разтегне ли таз жилка под главичката му, или трябва да се скъка
    ето за това говоря
    http://img200.imageshack.us/img200/4337/62953800.png
    срасната се е с главичката
    em1 t0a s1 e z4 k4strac1a m3n ak0 p1tat3... za n16t0 n1 staa ve43 :S
    Я преведи бе... Бааааахти и писането
    Станислава

е то без жилки и вени не стааа...само месо..и гладното куче не яде месото само от кокала
    Цитирай Първоначално написано от Sun4o19
    Гледам, че в някои отговори на д-р Тийн има и правописни грешки...Ина със статиите да не е тя доктор тийн?

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    ем дрyг начин нема ли защото като погледнах и други теми гледам че една операция е 150 лв а аз едвали ще ги извадя от некаде

КАкто някой по-рано бе казал или операция или редовен секс, но дори да се чукате всек иден, едва ли ще помогне. Операцията не е тежка, за няколко минути. Пациента е под пълна упойка, сцепва се тази "юздичка", после се ходи на промивки и строга лична хигиена, за да не се равие инфекция.

Цитирай Първоначално написано от Victim
    КАкто някой по-рано бе казал или операция или редовен секс, но дори да се чукате всек иден, едва ли ще помогне. Операцията не е тежка, за няколко минути. Пациента е под пълна упойка, сцепва се тази "юздичка", после се ходи на промивки и строга лична хигиена, за да не се равие инфекция.
    ами имали начин пак да я имам тази юздичка но да не съм "болен" от това защото като гледам снимките главичката е наведа надолу а при мен не е така

7upaLka, К'ви са тея тъпи въпроси? Тази "юздичка" я има всеки човек от мъжки пол (Освен може би обрязаните, там не знам к'во е). Ако не ти се забелва напълно главичката, то тогава най-веротно е Фимоза или Парафимоза. Ако членът ти е крив и те боли при ерекция, то тогава имаш Болест на Пейрони (виж в Интернет). Иди на лекар и ще ти кажат. Нямаш 18, к'во ти пука? Пари не вземат... Айде без тъпи въпроси повече.

той неще да иде на лекар не знам какво да правя вече с това момче неразбрано

Цитирай Първоначално написано от zobdog
    юздичка ли аз ше викам на приятелката ми да се качва на коня тогава
    О, свещена простота...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    той неще да иде на лекар не знам какво да правя вече с това момче неразбрано
    Ми щом неще на доктор...следващия път преди да почнеш да му духаш скрий под дрехите си един кухненски нож, малко конец и една игла от онези най-дебелите и вместо да го почнеш, му реши проблема изненадващо!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си