- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имам нужда от мнението ви...
За мен хубави кучета са немските овчарки, доберман, хъски, каракачанска овчарка, ирландски сетер също. Имала съм ирландски сетер каракачанска овчарка, и двете кучета бяха супер....
немската овчарка е най-добрия вариант.Мисля,че имаше такива школи за обучение на кучета от тази порода,но не съм сигурна.С една дума-немските овчарки се дресират по-лесно а и освен това са по-умни![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Преди имах немска овчарка - много дружелюбна беше, но умря, а сега си имам голдън ретривър - страшен симпатяга е и голям сладур. Но като гледам към какво си се насочил надали ще ти хареса точно такава порода.
Горе доло съм запознат с немските овчарки щото като малък съм имал, но ми го утровиха![]()
![]()
Голдън Ретривър и Немска овчарка това са едни от най-дружелюбните и мили създания а и ако ги вземеш от малки много лесно може да ги обучиш....изисква се грижа за тях разбира се специални кучешки храни ваксини и така нататък..предполагам ще ги гледаш в къща защото отглеждането на куче в апартамент не е най -удачния избор![]()
Аз лично питбул не бих си взел никога, дори и да е последното куче на земята. Но за хъскито или несмата овчарка само положителни неща може да чуеш.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Овчарка...обожавам ги тези кучета![]()
Иначе най-любимата ми порода кучета е ХЪСКИТО.....просто съм влюбена в тези кучета![]()
бе забравих да спомена че имам и пинчера да ви питам може ли той някак си да се чувства прецакан от другото куче
![]()
Няма го, но най-много обичам лабрадорите... А иначе питбула за мен някакси не е готино куче... Изключителна злоба има в тях и ако си в панелен квартал ще имаш много проблеми, особено ако е мъжки.
Хъски, Доберман, Голдън Ретрийвър.
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Ротвайлер![]()
Имала съм и ротвайлер,и немска овчарка...Нооо ротвайлера много си го обичах.