Чета темите и не вярвам на очите си. Може ли 90 процента от темите да са : Как се прави свирка, какъв е вкуса на спермата, малък ли ми е, лошо ли е да си девствен на 14, коя е ви е любимата поза, имам нещо дълго в гащите си - какво е това, едната ми цица е по-голяма от другата - смъртоносно ли е....Абе вие акъл имате ли бе?????? Абе замислете се малко преди да пускате такива теми. Проблема не е в самите теми или тематиката им - няма нищо лошо да се говори за секс и свирки, ама преди да зададете поредния си тъп въпрос, толкова ли е трудно да се позамислите и да откриете сами отговора?? Не ми излизайте с номера, че това са най-големите проблеми на света и всички сме ви длъжни да откриваме топлата вода по 100 пъти на ден, щото нямате грам съобразителност. Няма ли нищо друго в главите ви освен това да ходите на кафе, да се гъзарите с новия телефон, който мама и тати са ви купили, да си показвате гъзовете и гърдите в парцалки от 10 лева и да си правите тъпи прически???? Почнете да мислите с главите си - излагате се. Темите в раздел СЕКС са като писани от 5 годишно - без елементарен предварителен размисъл, пък за "компетентните" коментари да не говорим - кой какво гледал и чул, съветва другия. Ама дали е така дали не е ..... Силно се надявам впечатлението ми е да е грешно и да е само на базата на определени индивиди. Извинявам се, ако съм обидил някого, който не се причислява към гореспоменатите деца.