- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Испанската гимназия в София
Дрън-дрън-дрън-дръъъъъъъъъъън.
ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА.
Най-голямата тъпотия е да търсиш мнения по форуми.Винаги, ама ВИНАГИ ще чуеш и положителни, и отрицателни мнения.Аз също бях много нахъсана миналото лято и ме приеха, но знаех какво искам.Намери си заек от испанската (набор `95) и го карай да ти разказва всичко за училището-от 15 септември до 30 юни.Само така ще разбереш дали това е твоето училище, или не е.И въпреки всичко не знаеш какъв ще е твоят випуск, какви приятели ще намериш и т.н.
Нищо лично към 164, но според мен е безсмислено да учиш тоя език.Както каза едно момиче преди време-с испански в Испания за ягодки.
Мисля, че АЕГ е по-добре от ГИЧЕ, защото имам приятели от там.Наркоманчета има навсякъде, но не познавам нито един от елитните училища.Убедена съм, че и там не отсъстват, но дали ще се забъркаш с тях зависи от теб.
Мненията от типа "В АЕГ/164/ФЕГ/НЕГ има наркомани" се пишат в 99% от случаите от кретени, които не познават дори един човек от училището.
Не чети по форумите, а реши сам/а.В елитните училища не е зле, повярвай ми.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...