.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

против черни точки

ами нещо ефикасно срещу черни точки и да питам за един стик на нивеа всъщност като ги мажа с него махат ли се пъпките

мед. от тоя не дето направо ти тече, ами от малко по-гъстия (демек по стар), дето има бучки. като го разтъркваш по кожата става нещо като ексфолиант и наистина прави кожата мн чиста и мека. айде успех. )
    my soul is adrift in oceans of madness.

Аз използвам гарниер 3в1 от 1-2 седмици и разлика виждам.

http://www.framar.bg/big_resize.php?..._1_product.jpg

това е.
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

Мега фен Аватара на iiordanova
    крем за бръснене КАРО и сода - натъркваш черните точки .. хубаво и отмиваш. Използвай го няколко пъти .. резултат има.

аз съм ползвал десетки кремове и просто ми се появяват по бавно ,с garnier самоче моя е предишния 2 в 1 той избелва леко кожата и не си личат толко за махане не сам забелязал.Черните точки се образуват най вече при омазнена кожа,най добрия начин е да си миеш лицето по често на мен ми е станало навик сигорно по 5,6 пъти на ден си го мия само с вода и хубаво избарсване с кърпата :P ходя на почистване през 3,4 месеца и така

За черни точки
    -6 аспирина се стриват на прах с няколко капки розова вода. Сместа се нанася на лицето и след като изсъхне се изтрива хубаво с ръка, а остатъците се измиват.
    Любовта е като разтройството-където те хване-там оставаш...

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanichka
    За черни точки
    -6 аспирина се стриват на прах с няколко капки розова вода. Сместа се нанася на лицето и след като изсъхне се изтрива хубаво с ръка, а остатъците се измиват.
    6 не може ли 1
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Garnier Pure Active скраб или Garnier Pure 3 в 1
    +1

еми то в момента има кви ли не реклами по телевизията аъ ли4но сам пробвала с garnier и съм доволна

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Преди използвах ексфолиращата маска на Дева - имаше ефект..
    Иначе сега съм със Гарниер Пюр 3 в 1
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

И аз съм с Гарниер 3 в 1 но за сега резултати няма...ще видим
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Цитирай Първоначално написано от ameli
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanichka
    За черни точки
    6 не може ли 1

Ми не знам.. така пишеше в рецептата..
    Любовта е като разтройството-където те хване-там оставаш...

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    крем за бръснене КАРО и сода - натъркваш черните точки .. хубаво и отмиваш. Използвай го няколко пъти .. резултат има.
    Мдааа и козметичката ми това препоръча каза ,че много по-хубаво от скъпите кремове
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Град
    sofia
    цаката му е козметик и повече хигиена (по често миене)

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от babev
    цаката му е козметик и повече хигиена (по често миене)
    съгласна

Град
    vratca
    аз имам един проблем имам две черни точки до устата и една сутрин се събуждам ииииии върху черните точки са се образували червени пъпки ако ме разбрахте де. какво да направя, правя парни бани изтисквам обаче черните точки си стоят заедно със червените пъпки.
    .....

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Използвах до сега серията на Нивея Young , но сега мисля да мина на гарниер пюр скраб или 3в1 .. мнооого се чудя кое да си взема
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    vratca
    забелязала съм че при гарниер няма полза, нивея е по лека и по освобождава порите. но и аз мисля да си го взема гарниер скраб обаче има мн мнения против него ще използвам пробно пакетче.
    .....

На мен Garnier Pure 3 in 1 ми помага много против черните точки..ноо..съм чела из форуми, че не е за всякакъв тип кожа

Град
    Slivnica

...

За черните точки много помага лимон.. Мажеш се с него чакаш няколко минутки и го миеш..
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Голям фен Аватара на thirteen
    Не знам дали ще се навиеш да го пробваш, но действа. Взимаш на баща си крема за бръснене, не пяна, а от ония КАРО и подобните, мажеш, чакаш да те стегне и миеш През ден така....

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Голямо проклятие са черните точки Колко време се боря с тях и ефект почти никакъв. Преди ходех през 3 седмици на козметик, но установих, че дали ще си ги изтискам вкъщи сама или козметичката, няма голяма разлика! Та сега мисля по-рядко да ходя...Иначе каквито и продукти да използвам си излизат черните гадини и това е! А се мия сутрин и вечер с подходяща козметика, после с тоник, отвреме-навреме маски правя с хума, ама отърване НЯМА!

ПП Това с аспирина съм го пробвала, кожата се избелва, ама черните точки си стоят! Просто няма как, за да се махнат те трябва да излезнат навън! Демек механично изтискване...
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Най-сигурното на пазара-Гарниер..Или всякякви продукти със салцилова киселина...И един лесен и евтин начин...Аспирин!Той съдържа достатъчно количество от киселината и може да се използва като маска...
    Ето начина на приготвяне
    Стрийте на прах 3-4 таблетки аспирин и го разтворете в малко розова вода.

Нанесете на чисто лице и и измийте с памучен тампон, напоен във вода, чак когато маската засъхне.

Можете да добавяте аспирин и към готовата си маска лице или да го прибавяте към маска от мед и кисело мляко.

След като сте изплакнали лицето си добре, задължително го намажете с крем с UV защита.

Успех
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Град
    vratca
    как така с лимон с кората мажа лицето и седя малко и после мия ли.
    използвам и от домашните условия трици и олио става като маска ползвам от 2 седмици ама няма никакъф резултат. кожата ми е бяла и се виждат черните точки тва мн ме дразни.
    .....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си