- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Цена на аборт ?
Здравейте,
Имам един приятел, който с едно момиче свърши, каквото свърши, та тя сега е бременна в 4та седмица. Иска от него пари за аборт и в интерес на истината го изнудва. Преди обаче той да се чуди откъде ще намира парите се чудим колко реално струва един аборт сега. Не търся теми, защото ми трябва актуална информация, та който от вас има някаква представа ще му бъдем много благодарни. Тя твърди, че е 300лв и иска още 100лв за преглед, но не сме много сигурни. Мерси предварително![]()
Кофти ситуация.. той на колко е години? Ако може да си намери работа някаква..
Една приятелка началото на годината прави аборт.Незнам в коя седмица е била.Отиде с направление на гинеколог,за прегледа неса и взели пари.Сподели че аборта е 180лв,но отделно ти правят изледвания преди аборта и са стували около 30лв.Изсписаха й лекарства,които ги приемаше след аборта,явно да не се появи инфекция нз точно.Мисля,че цената зависи и от самия аборт какъв е.
Да и аз съм чувала така че ако мине с направление и в обикновенна болница излиза към 180 лева +/- 20 лева за прегледи ...ноо не се знае кой баламурник ще и направи аборта ...заради това повечето ходят в частни клиники и там наистина е по скъпоПървоначално написано от anonimnata_
![]()
Някъде около 300 но зависи къде,защото навсякъде цените са различни,а за София знам,че може и по-скъпо да излезе![]()
200лв, ако е към здравната каса, демек законен, с личната лекарка, направление и т.н. , но иначе ако е по- малка, трябва в частно и ако не казва на родителите си, повече от 300 ще и излезе![]()
Преди 2-3години беше 50 еУро в частна клиника.. И тогава имаше безплатни в държавните клиники, ама не е препоръчително..
Не че карам много бързо.. Просто летя много ниско
Да толкова е. Минимум 200 и при най-добрите гинеколози до 600, 800.![]()
Нидей мисли много.Едно бебе ще излезе доста по скъпичко...Трябва да мислим за бъдещето на икономиката.Все пак сме в криза и все пак не можеш ли да кажеш че баща и я е изнасилил и не е от него...Първоначално написано от sladkata_bebz
Благодаря ви много за коментарите. Решението не е мое, а си е негово. Той така е решил с мацката, това е. Единственото за което ме помоли е да разуча цените какви са. Благодаря ви отново.
С това считам темата за приключена.Първоначално написано от AceXe