- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- *Търся си такъв потник*
Мда, дойде време и аз да си направя малоумна, кифленска тема.![]()
Значи, търся си един потник, но имам претенции към цвета - искам да е розов или в краен случай черен. В НДК имаше само бял. Единствено на Илиенци видях и розов, и черен но тогава не беше предвидено да ходим до там, кака ми искаше нещо ии да, не му обърнах внимание. После обаче реших, че искам. ;д Някой ако е виждал, да каже къде. :P За София става дума.
Та, ето такъв е: (без колана)
http://i25.tinypic.com/b718w3.jpg
http://i25.tinypic.com/xfx7j9.jpg
До Илиенци въобще не се очертава да ходя, пък дори и да отида...това беше преди повече от 2 седмици, а и беше една бройка...
П.П. И понеже знам, че ще последват и коментари дали е хубав, дали е селски, дали е чалгарски и т.н., но питам просто къде е възможно да има, а не дали на някой му харесва. Аз ще си го нося.![]()
потника е адски готин![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
но такъв виждам за първи път не знам къде може да го намериш.
отпред ми харесва
но отзад е пълна скръб
ужасен кич..
аз такъв си бях харесала
нормален потник
краищата - дантелени
кафяв
и с един червен колан ..![]()
пък то тва е ебаси и натруфеното ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ее, ебати и претенциите. Да не си мислиш, че ако не си го купиш от Илиенци, ще е по-различен? По отношение на цена може и да е, де.
Разбрах, че е било отдавна, ама ти се изказа така, сякаш и без това не би го облякла.
Нвм, не знам къде има такъв потник.
Провери в KENVELO![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
^ ъъ, да!
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
В Илиенци не може да го има само в един магазин .. но щом не искаш да ходиш до там .. нинам![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Не, аз не държа да е от точно определено място. Просто Илиенци ми е доста далече, а и както казах тогава имаше само една бройка. В краен случай и до там ще отида, просто все пак да попитам дали някой е виждал и другаде.Първоначално написано от Bianca
Мерси все пак на всички.![]()
и на мен мн ми харесва но нямам представа къде може да го има![]()
+ 1 и азПървоначално написано от brokeninside13
![]()
![]()
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Абе, оставете момичето, не я търся нея...![]()
PepElqShKaAa, мерси, ама съм от София.![]()
Аз също съм виждала в моя град , дето е 100 пъти по малък от София..
Ами ако не можеш да си намериш , вземи си един обикновен потник и има такива камъчета в магазините можеш да си ги нашиеш както искаш..![]()
А, да, ествествено, че няма как да няма и тук...просто точно розово съм си наумила, че искам...Тая седмица ще излизаме по магазините, ще си търся.Първоначално написано от nencuHka
Иначе, чак да си шия, не, ще го прежаля ако наистина не си намеря. ;д
дамПървоначално написано от PepElqShKaAa
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
да тва ще е по добре,че ще е точно както искашПървоначално написано от nencuHka
И на мен не ми харесва потника, но го има в моя град. Виждала съм точно същия модел!
от Червен бряг съм
момичето от снимката е много хубаво .. потника също става ..![]()
абе все пак живееш в София .. няма как да не намериш нещо подобно .. в Кенвело може да има ..![]()
Днес видях такъв на една жена, ама беше черен.
Виж в Акропол? Там има и по-такива модели.
И аз т`ва казах...Първоначално написано от Sladurchoo
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
А само розов ли имаше? И в кой магазин по-точно, ако може да ми кажете...Първоначално написано от mynichka
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
ако имаш път към приморско може да си вземеш, бях на море там и има в най различни цветове на почти всяка сергийка![]()
Виждала съм подобен потник в terranova само че без онзи ужасен кич отзад ама беше доста отдавна и нз