- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- С колко пари ходите на училище ?
от 8 до 13 клас ....![]()
С около 3 лева.
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Най-често ми дават 5 лева, понякога повече, понякога по-малко.Често се случва аз да поискам по-малко но понякога и повече вземам .. общо взето толкова колкото ми трябват.
И btw за вас не знам но аз съм благодарен, че родителите ми могат да си позволят да ми дават толкова-колкото ми трябват.
5 кинта![]()
3лв, но винаги ми остават![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
4-5 отиват г/д на ден ..
Иначе не ми дават точно определено 5.Може да са ми оставили и 20 и аз си преценявам по колко на ден да харча,когато свършат ми оставят пак и така.Тва всеки ден да тичам при мама за пари за закуска мина преди няколко години![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
различно 4-5 лева , но винаги ми оставатт по 1-2 лв.![]()
Неприлично Щастлива .. : )
1-2 лева, не пътувам, пък и рядко закусвам на училище![]()
О, ами на даскало си нося в чантата към 10-15 лева, но просто защото след даскало правя някои покупки вкъщи.![]()
А ако ходя на шопинг непосредствено след училището, нося мнооого.![]()
окол0 3лв.![]()
sladkata_ani4ka
Ами около 10, но това без излизания навън и т.н., това си е отделно. Иначе в момента в мен имам към 120 лв.![]()
Три лева,не пътувам,напълно достатъчни са ми!Всеки ден ми остава най-малко 1 лев.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Бах ли му майката, на мен на ден ми отиват по 15 кинта само за енергийни напитки и кафе, никога не излизам с по-малко от 200 лева в мен.
Обичам да имам пари в себе си,и винаги имам 9-10лв.Иначе на ден ми дават по пет,о тъй като ми остават и си се натрупват,та така винаги си подържам едно ниво десетина лева.А излизам ли 10-15-20 зависи какъв е случая и колко ще поискам.
![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
Различно, на мен не ми дават всеки ден, а примерно ми дават 30лв и когато сваршат пак и така, но обичам да имам пари в мен никога не знам за какво ще ми потрябват![]()
5 лв. тая година
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
3-4 понякога и повече ми дават наще за даскало зависи (ама не плащам за билет), обаче аз винаги си нося и от моите пари за всеки случай ако ми трябват абе винаги си имам повечко в мен дори и да не ги похарча.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
еми ходя с 5 кинта, щото плащам билет - ходене връщане 2 лева.. ама то няма кой знае кво да си купяя .. най много нещо за пиене и нещо сладко![]()
![]()
закуска ям в къщи![]()
4-5 лева...И все свършват![]()
различно.. 3-4 лева, а и ми стигат почтни не ям в даскало![]()